Jump to content

adytzzz

Membru
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by adytzzz

  1. Am venit cu el de la 10km fata de statia ITP si m-au anuntat baietii sa-l pornesc ca sa se incalzeasca dar degeaba.E posibil sa se duca catalizatorul in km astia,nu are 77.000(am gresit eu) are 75.100km
  2. Am o noua problema la matiz(pentru mine nu e o problema)<br>Am fost ieri sa-i fac itp a iesit la tot mai putin la gaze,nici daca trecuta(acum 2 ani) nu a iesit la gaze prea bine deci care e problema?Motorul porneste la sfert,are viata,nu da cu fum...Are in jur de 77.000km,fabricatie 2003,cumparata in 2007 la 50.000-55.000km numai stiu exact.Deci de unde vine problema? P.S Ma oftic foarte rau ca acum o luna i-am facut ITP la dacie(1310 din 2004) si a iesit perfect la tot;inclusiv gaze(euro 2)
  3. eu detin 3 ceasuri: -un chronotech chronograph(cumparat in aprilie) -un swiss military hanowa automatic (cumparat in decembrie) -un casio solar (pe care il am de 5ani si inca merge)
  4. Intre timp am luat permisul am facut aproximativ 3000km cu matizul.Mi se pare o masina ok,foarte manevrabila,silentioasa si destul de "nervoasa".Imbunatatiri nu am mai adus la masina pentru ca a trebuit sa schimb bateria,uleiul si bujiile si bugetul este limitat in perioada asta. Fata de sora ei de suferinta dacia berlina(2004),este o limuzina.Franeaza mai bine,e mai silentioasa si mi se pare ca matizul este chiar mai stabil decat dacia. Despre boxele mac audio...NU VI LE RECOMAND,intr-o luna de utilizare o boxa pe fata s-a distrus,boxele pe spate se aud slab calitativ iar una din ele scoatea un zgomot ciudat inca de la prima pornire,dar nu este asa deranjant,pe dacie am 2 boxe pioneer ovale care scot un bass extraordinar,se aud foarte clar si tare.Concluzia 2 boxe pioneer >decat 4boxe mac audio...
  5. Nu am unde sa ma bag sub ea sa vad pe unde pierde exact,o sa remediez problema la un servis pentru ca nu vreau sa ma lase in mijlocul drumului la cine stie ce distanta de casa si mai bine remediez problema decat sa se strice cutia si dupa sa dau mai multi bani pe alta cutie. Te anunt eu aici cand rezolv problema cat a costat toata "distractia"
  6. Am si eu o problema la matiz.De aproximativ (3000km,o luna jumate)cand masina stationeaza mai mult timp de seara pana dimineata si acum din ce in ce mai des imi pica ulei din ea.Nu este antigel,nu este ulei de la motor(pentru ca este la nivel),am ajuns la concluzia ca ar fi ulei de la cutie.Pe unde poate sa piarda ulei de cutie si cat de grava este problema. Astept si eu o parere, multumesc anticipat!
  7. Multumesc pentru raspuns.Nu credeam ca are 5litri rezerva, avand in vedere ca tot rezervorul are 35.
  8. Salut! Cati litri mai are matizul cand se aprinde becul de la benzina?
  9. Era mai bine daca era hybrid,acu cativa ani parca a mai fost prezentata o solenza cu motor electric facuta tot de romani
  10. Salut! Mi-am comandat boxele astea.Ce parere aveti despre marca?Am auzit dupa ce le-am comandat ca sunt cam slabe,ca se strica repede. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Revolution_X/Revolution_X_10.2/ http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Mobil/Mac_Mobil_915/
  11. Update:Micul gigant a primit un cd player kenwood si in saptamana viitoare urmeaza sa instalez si restul sistemului audio(amplificator,condensator,subwoofer si 4 difuzoare noi)
  12. http://www.be-loud.ro/produse/Integrare_OEM/Daewoo/
  13. Pun si eu 2 poze de sezon cu masina mea si va urez An Nou Fericit,cu mai multe impliniri,sanatate,voie buna si La Multi Ani!
  14. Si cat trebuie sa aibe compresie pe fiecare cilindru? 12-13?
  15. Salut! Am si eu o problema la motor.Masina consuma ulei,dar nu am vazut sa dea cu fum albastru,raspunde bine la acceleratie si porneste la sfert.A mai avut cineva problema asta?Eu banuiesc ca sunt semeringurile de la supape pentru ca daca segmentii erau dusi,dabia pornea si mergea cu fumu taras.
  16. Dupa ce montez cd playerul si subwooferul, daca o sa mai necesite schimbarea boxelor o sa pun pe spate in locasurile originale Crunch sau Hifonics si pe fata mtx,crunch.Nu cumpar boxele de acum pentru ca un prieten cu un logan mi-a spus ca dupa ce a schimbat cd-playerul original se auzea mult mai bine cu boxele originale si mi-a zis ca daca imi pun subwoofer s-ar putea sa raman chiar uimit cum se va auzi,dar acum sa vad la primavara ce si cum.
  17. Am citit,scrie ca pe fata intra boxa cu diametrul 16-17,dar poate vroia cineva care a schimbat boxele sa-mi dea un raspuns ca sa stiu si eu exact ce si cum.Oricum cea mai buna solutie e sa le desfac eu,dar vremea nu prea tine cu mine.
  18. Nu imi da si mie nimeni un raspuns?
  19. Am achizitionat cd playerul asta.In fata de usa de la matiz se chiar intra si o boxa de 16-17?Nu am desfacut fata de usa sa vad ce si cum e,dar am vazut ca diametrul exterior este de 13.
  20. stie cineva daca sunt bune de ceva boxele astea? boxe fata , boxe spate?
  21. Foarte frumos noul Spark,sa o stapanesti sanatos.Cruze si Spark au un design foarte futurist si frumos(parerea mea),parca nu sunt asa de monotone la design ca vw passat,golf si audi.
  22. Pune poze cu haionu din pal.La primavara si eu vreau sa imbunatatesc sistemul audio.Se confectioneaza greu haionul din pal?(si cat te-a costat confectionarea?)
  23. adytzzz

    Despre taxa auto...

    Anul fabricatiei. Mie asa mi-a zis tata,ca aia la RAR vede la nustiu ce serie ce dotari are masina venita din fabrica.Taxa oricum e aberanta pentru ca nu se mai numeste taxa de poluare se numeste taxa de prima inmatriculare.Tu platesti ca exemplu 300 euro norma de poluare,300 euro anul de fabricatie,si inca 500 euro dotarile,la masinile euro 5 nu se plateste nimic(deocamdata),dar acum in prezent masinile alea nu au dotari?
  24. adytzzz

    Despre taxa auto...

    Nu ai ce pila sa ai la ingineri.Dotarile masini vin scrise in seria de caroserie sau nustiu sigur in care serie.Pentru un Citroen Xantia 2.0Hdi an 12.2000 euro 3 cu ceva optiuni taxa e 1300 euro acum anul viitor o sa fie intre 4000-6000euro
 

×
×
  • Create New...