Jump to content

mercedesbenz

Cont inchis
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mercedesbenz


  1. Buna seara!

    Nu am gasit alta modalitate de a-mi folosi dreptul la replica decat sa rog un prieten sa deschida acest cont pe adresa lui.

    Pe scurt sunt Gigi-kent.

    Pentru un atac la persoana, abatere interzisa de 2.3 din , am fost sanctionat cu un suspend pe 1 luna, sanctiune data in contradictie cu art 6.1 care prevede pentru aceasta abatere doar o sanctiune de 20% warn.

    Nu mai aduc in discutie ca precedentul warn de 20% primit si ala abuziv a fost mentinut aproape un an.Moderatorul l-a dat da a uitat ca dupa 3 luni de buna purtare trebuia sa-l scoata...

    Revin la actuala sanctiune.In loc de 20% warn am primit 1 luna de suspend in conditiile in care eram cu warn-ul pe 0.

    Si asa postam din an in Pasti, cu suspend-ul nici macar nu pot vedea anumite sectiuni ale forumului. Pe toate forumurile ai n-ai cont tot poti citi toate rubricile inclusiv bursa si discutiile diverse. PArca daewooclub.ro ar fi cine stie ce societate secreta cu nu stiu cate discutii care nu trebuie sa ajunga la oamenii de rand.Oricum asta e chestie de organizare, nu se face pe banii mei respectiv nu ma intereseaza.Dar totusi daca e public macar putin bun simt.

    Nu o sa dau nici un nume dar rog moderatorul sa aplice corect legea si nu dupa cum ii place sau nu de fata unora.

    Si in incheiere am o rugaminte: Daca nu mi se va anula pedeapsa macar stergeti-mi contul sau spuneti-mi cum sa mi-l sterg singur.

    Daca considerati ca am dreptate va rog sa stergeti acest cont si sa nu considerati acest cont ca o abatere ci ca singurul mod in care mi-am putut exercita dreptul la replica.

    Cu stima, Gigi-kent!

 

×
×
  • Create New...