Jump to content

MariusM

Membru
  • Content Count

    48
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About MariusM

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 02/28/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    manolache_marius

Profile Information

  • Din
    Praga
  • Auto
    -
  • Model
    -
  • An
    -
  1. Chevrolet Kalos 3dr An: 2005 Motor: 1.4 16V Km la bord: 30.000 Vibratiile au aparut la 27.000 km, sesizabile la franari puternice de la viteze mari. Nu le-am schimbat inca.
  2. Aduc stelele..:)

  3. Puteti folosi si http://webmessenger.yahoo.com/
  4. Eu am internet banking la o banca din Cehia iar logarea se face fara token, dar la orice tranzactie este obligatorie verificarea prin sms; trebuie introdus un cod pentru finalizarea tranzactiei trimis de banca pe mobil. Mi se pare o metoda simpla de evitare a problemelor. In Romania am avut BRD-NET, o aplicatie de toata jena dar si mie mi-a folosit la verificarea greselilor celor de la BRD (de exemplu la orice cumparare online imi dublau tranzactia ).
  5. Doresc si eu o invitatie (cont MariusM). Multumesc!
  6. MariusM

    Catre Praga

    Eu am facut traseul asta in ianuarie. Odata ce iesi din Romania este simplu (oricum am avut si GPS). Am cumparat vigneta pe perioada minima de 4 zile in Ungaria (1150 HUF), 7 zile in Slovacia (150 de coroane parca) si de un an in Cehia (cea mai ieftina este de 7 zile - 200 de coroane). In Ungaria am pus benzina de la OMV iar in Cehia de la Shell. Apropo, la Shell CZ, 1 l de Natural 95 (fara plumb) este putin peste 27 de coroane. O sa incerc sa ma interesez de hoteluri. Peste tot am folosit cardul si recomand asta deoarece pierzi mult la schimbul valutar. In Praga cel mai bine scoti bani de la un bancomat, te poti pacali rau la casele de schimb valutar. Apropo, poate iesim si la o bere cand ajungi aici .
  7. I-am facut si eu consumul pentru prima data de cand sunt in Cehia. Am fost 5 persoane, portbagajul plin, 310 km din care 220 pe autostrada, viteza medie pe autostrada 120 km/h, in rest drum greu de iarna in zona de munte, media cam 40 km/h. A consumat 8% (benzina normala de 95 Shell).
  8. A depus cineva declaratiile fiscale despre care se vorbeste in articol? Timp prea mult nu ar fi pana la sfarsitul lunii ianuarie.
  9. Am gasit un filmulet cu crash-testul Kalos la Euro NCAP (postat cu ceva intarziere dar este interesant de vazut): http://www.sicurauto.it/download/contatore...php?link_id=418
  10. Nu inteleg de ce nu se explica clar care este problema tehnica ce a dus la renuntarea folosirii domeniului daewooclub.ro. Macar ca o forma de respect fata de utilizatorii forumului.
  11. Eu am contract de leasing cu Motoractive (de un an si cateva luni) si din pacate platesc TVA la CASCO. I-am intrebat de ce nu folosesc aceeasi solutie precum celelate firme de leasing si mi-au zis ca, momentan, asta este optiunea Motoractive. Invatare de minte pe viitor.
  12. O idee foarte interesanta: www.pandora.com Un fel de radio online dar la care playlistul evolueaza pe baza alegerii voastre. Dupa cateva melodii va cere inregistrarea, o sa trebuiasca sa introduceti un zip code valabil in SUA (ex: 90210 ). Este gratis, nu trimite spam.
  13. Frumos meci, pacat de greseala lui Nicolita. Sper sa treaca peste momentul asta dificil. Cernea a jucat foarte bine, imi amintesc de el pe cand juca la Petrolul Ploiesti si nici atunci nu a dezamagit. http://www.romaniansoccer.ro/players/c/cernea_cornel.shtml
  14. Eu nu inteleg de ce unii trebuie sa fie atat de radicali cand se vorbeste de Logan. Mie nu mi se pare o masina chiar atat de proasta si chiar atat de urata. Are avantaje si dezavantaje ca orice masina. Fiecare isi ia ce i se potriveste mai bine. Am condus un Logan Ambition si mi se pare ok, ma simt mai confortabil in Kalos-ul meu, dar de aici si pana a-l face dulap e cale lunga. Voi v-ati simti bine sa va faca cineva masina in toate felurile mai ales cand multe sunt exagerari?
  15. Este doar o zgarietura, restul murdarie sau reflexii. Problema este ca eu nu planuiam sa vin in tara decat prin decembrie (masina este in Romania).
 

×
×
  • Create New...