Jump to content

ChristianG

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About ChristianG

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz SE AC
  • An
    2004
  • Nr. Inmatr.
    B
  1. Se pare ca ai avut dreptate ! Am mai mers cu ea noaptea , cand e frig si umezeala. Nu mai face asa ,nu se mai aude... a avut o "incercare " de a face usor , dar foarte slab si pret de cateva secunde . Ce am observat : ieri cand am pus lichid in rezervorul spalatorului de parbriz am vazut ca daca nu sunt foarte precis si dau putin pe langa ajunge lichid foarte usor pe cureaua de distributie (cred ca aia este acolo) . Avand in vedere ca mai este si frig si destula umezeala... Dar daca e uscat acolo nu se mai aude nimic , merge la fel de bine (sau prost ) ca de obicei
  2. Salut ! am o problema cu Matizul , lucrul asta se intampla de cateva zile , poate e doar coincidenta ca e frig si umed. Atunci cand schimb viteza si iau piciorul de pe ambreiaj se aude un scartait ca de cauciuc pe cauciuc . Zgomotul se aude in partea superioara a cursei , aproape de eliberare. Ce poate sa fie?
  3. O intrebare am si eu ,ca sa nu mai deschid alt topic . La buburuza mea , oct 2004 , 33 mii km , ar fi cazul unei inlocuiri de distrubutie ? A avut o perioada de aprox 1 an in care mai mult a stat ... Ceva pareri ?
  4. Problema asta e exact ce patesc si eu, sunt direct interesat. Intr-adevar , se aude la motor cald, cand e rece (mai rar vara) nu se aude. Zgomotul e pe undeva in partea stanga, parca. Ma gandeam ca poate sa fie ceva la sistemul de alimentare , un senzor de la acceleratie ...ceva de genu. Nici nu stiu daca exista asa ceva , nu ma pricep la mecanica . Imi vine greu sa cred ca cei cu experienta nu au mai intalnit asta. Eu am schimbat ulei , filtre ulei , filtru benzina , filtru aer la revizie . Dar facea la fel si face la fel , nici nu are legatura cu asta sigur. Cu ceva muzica nici nu se mai aude, m-am obisnuit ca face asa. Sper macar sa nu fie ceva grav .
  5. Pana unde ar trebui sa urce indicatorul de temperatura de la apa ? Pana la jumatate ? Cand e cazul sa-mi fac griji ? multumesc
  6. La mine a aparut zgomotul dupa ce am iesit din iarna, masina a stat destul de mult pe loc, ii murise si bateria. Am schimbat bateria, poate atunci am atins ceva... Parca incepe sa aiba legatura Din pacate nu prea ma pricep sa umblu la ea , dar daca se intampla ceva in bine sa ne zici si noua , orange.
  7. Salut ! Am un Matiz din 2004 , 32500 km , cam aceeasi chestie o patesc. Este modelul SE cu aer cond. , cand apas acceleratia in mers sau pe loc si se tureaza putin mai tare incepe sa faca un "tac" atunci cand iau piciorul de pe pedala. Mi-a zis un vecin ca poate sa fie un releu,deci probabil ca ceva de genul asta si este. Nu am probleme , porneste la prima cheie ,se opreste ok , din cauza asta cred ca nu are legatura cu zgomotul ala de la accelerare . Oricum nu e foarte puternic zgomotul , e mai greu sesizabil , dar totusi se simte , mai ales la urechea mea . Nici la mine nu mi-a gasit remediul prin service la revizie, bine ca nu mi-a zis ceva gen " asa fac toate" Ca idee, zgomotul e similar cu cel facut cand porneste aerul conditionat , ceva de genu'. Deci e ceva electric , as zice... Si cum chestiile electrice la masina se remediaza mai greu decat alea mecanice... Sa ne zici daca ai gasit de unde vine! Bafta !
  8. Eu am cumparat de la benzinarie , era mai comod si mai aproape. Evox G48 de la benzinarie Mol. Amestecat cu apa distilata si cam atat , e vara si nivelul era cam jos...
  9. Am si eu o problema... La un Matiz din 2004 , la accelerare se aude un "poc" dupa ce iau piciorul de pe acceleratie... zgomotul e asemanator intrerupatorului de la bec (din camera, baie...din casa, sper ca se intelege). Ce poate sa fie ? Masina a cam stat pe loc mai mult de jumatate de an. Dupa ce merge putin parca nu se mai aude , cand se incalzeste si/sau se unge ceva. De unde poate sa fie zgomotul ?
  10. eu am luat de curand varta se comporta bine , ceea ce era si de asteptat ! tu decizi cati bani vrei sa dai
  11. Aduc stelele..:)

  12. Pai GPL la Matiz e considerat "tuning" ? Eu credeam ca e doar o modificare ! Si cred ca influenteaza toti posesorii sau viitorii posesori de Matiz. Eu as fi vrut sa iau un matiz gpl , dar nu stiu daca mai reusesc (e vorba de timp,2 luni aprox ) si nici nu stiu daca mai vreau... Toata chestia e ca matiz e micut , consuma putin... dar stau pe ganduri la fiabilitate si piese de schimb , etc.
  13. Noutati ! Sfarsitul lunii mai va aduce cu sine incetarea productiei din Romania pentru orice model auto din gama Daewoo, in conditiile in care uzina de automobile de la Craiova, la care actionar majoritar este Ford Motor Company, va scoate din productie modelul Matiz. Sursa : Aici
  14. Am dat mail la Radacini , au pe stoc Matiz cu GPL ! Dar e doar varianta E / LPG .
 

×
×
  • Create New...