Jump to content

Al3x_xct

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About Al3x_xct

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    al3x_xct

Profile Information

  • Location
    Craiova
  • Din
    Craiova
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1996
  1. da, am impresia ca si la espero functioneaza tot asa. inainte sa scoti acul, vezi si tu daca ai acea liniuta alba sub 0. Daca o ai..inseamna ca merge
  2. ziua il folosesc pe cel de la cd-player ) chestia cu lumanarea am facut-o si eu, si`i cam scade din intensitate. Eu ziua oricum nu vedeam nimic pentru ca ceasul meu are el o problema..se vede mai slab (mi`am dat seama cand ma urcam la altii in masina si ma lua ceasul lor de ochi ). La mine se vede normal cum se vede deobicei atunci cand aprinzi luminile.
  3. Ce se mai aude cu becoledurile turnulet AB ?..
  4. nu-i nimic. daca nu o sa se vada in poze, zi-mi tu, au inceput sa se faca nasoale semnalizarile ? te rog sa prinzi si proiectoarele in poze. merci.
  5. se pare ca ai uitat oricum, am observat la toti care si`au pus semnalizari clare ca se ingalbenesc. Sunt dintr-un plastic prost...
  6. ok, ms. Probabil o sa-mi pun doar semnalizari, se pare ca astea nu se sparg Astept totusi o poza mai din fata. Iar la semnalizarea din aripa, universala..hmm...trebuie sa fi fost de vreun model anume.. :-D. Ai mai largit vreunpic in aripa? Merci
  7. Proiectoarele sunt tot asa de proaste? s-au spart pana acum ? am si eu cielo si nu stiu ce sa fac.. semnalizari cred ca o sa`mi iau, cu farurile m`am cam lamurit, desi ma tentau si alea ca mi`am pus xenon.. (s-au spart la exterior sau in oras? ) P.S. si daca poti..sa pui o poza mai din fata cu faruri normale si semnalizari clare evental sa prinzi si proiectoarele daca le mai ai merci P.S. Semnalizarile din aripa de ce sunt ?
  8. La mine se lasa dupa ceva vreme. Ca si la benzina. Asta asa a fost dintotdeauna. Cred ca totusi m-am prins cum sa fac la ace. Le scoti, si le bagi inapoi, sub zero, in dreptul unei liniute care este acolo. Este o liniuta mica mica, cam la 3-4 mm sub 0. Il infigi acolo, si dupa aceea il dai cu mana la 0, peste tamburus. Pare ca merge. Bafta!
  9. ms mult. o sa incerc maine. e cumva valabil si pt vitezometru?
  10. Mi-am modificat bordul ca in poza urmatoare, insa a trebuit sa scot acele pt a putea pune ledul sub ele. Acum imi arata gresit, am o eraore de aprox 5-10km/h la o viteza de 50km/h. Stie cineva cum se pot regla? Multumesc.
  11. pai, avand in vedere ca bordul meu arata ca in pozele urmatoare, ala a ramas singurul verde de asta vroiam sa`l fac tot alb edit: Nu cred ca poti cu vreun "filtru" sa scoti verdele ala in alb
  12. As dori, daca stie cineva, cum se poate schimba culoarea cesului din verde in alb. Sau, daca stiti de ce cand aprind pozitiile scade atat de mult intensitatea luminii ceasului incat nu prea se mai poate citi decat daca e intuneric de tot. Atasez si niste poze, poate va prindeti voi cum se poate schimba beculetul ala Eu m-am gandit initial ca are vreun beculet ceva inauntru si se schimba usor, insa dupa ce l-am desfacut..iata ce monstru e inauntru )
 

×
×
  • Create New...