Jump to content

cocolosgabriel

Membru
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cocolosgabriel

  1. Modificari nu,doar un set de huse. Astept primavara!
  2. Salut si eu am jante pe 15 si atingea buza aripii de cauciuc la hopuri sau incarcata pt ca cielo este cam barca din fabrica este facuta as pt un mers confortabil iar in cazul meu remediul a fost polizarea buzei aripii cu flexul nu am batut cu ciocanul din cauza ca poate sari vopseaua oricat de incet si atent ai da si o schimbare majora a tinutei de drum si a balansului masinii am rezolvat treaba cu un set de arcuri rosii mai tari care a coborat masina cu 40 mm fata si spate iar de 2 ani de cand am facut modificare asta nu am avut nici o problema!
  3. a disparut fustita acum e nud!!! a lasat loc pentru burlan!!
  4. Ar merge si niste praguri dar nu gasesc ceva simplu
  5. Problema nu este de atins ci de design
  6. Pareri despre prelungirea barii fata ( fusta de opel ) sa ramana sau sa o dau jos? Astept pararile voastre si despre restul masinii!
  7. Turbina electrica ? Vreau sa vad si eu asta!!!!
  8. Ai reusit cu farurile vad si sta foarte bine cred ca ti-a luat ceva timp nu ? Culoarea alba a masinii intra mai bine in contrast cu negru decat la mine cu bej!
  9. Eu nu am intentionat ca aerul sa intre fortat in motor ci doar mai rece decat cel din compartimentul motor pt ca toti stim ca un aer mai rece este mai bun pt amestec si ardere!
  10. este chiar sub proiectorul din dreapta Acum arata asa si se simte ca trage aer rece de afara dar ar trage mai bine cu asa ceva
  11. ok dar unde e plasa? de taiat e simplu!
  12. Am avut ceva de lucru a trebuit sa dau bara jos si sa tai plasticul ala si apoi sa prind plasa cu nituri! dar a meritat pt ca nu am vazut prea multe cu asa ceva. In curand vreau sa colez plafonul negru si sa caut un mic eleron pt luneta tot negru.
  13. am inteles ca se intalnesc sambata dar nu stiu unde? cauta la intalniri constanata http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showforum=41
  14. incerca sa le echilibrezi apoi verifica inelele de centrare ale jantelor daca ai si nu in ultimul rand cauciucurile sa nu fie deformate sau cu o galma
  15. Frumos si al tau cielo poate ne intalnim prin Constanta!
  16. Multumesc! Coada de rechin a disparut de mult era o mare tampenie, volanul nu stiu ce are de unora nu le place? am primit o lovitura de la o domnisoara care dadea cu spatele direct in usa si aripa drepta spate si din pacate nu am mai gasit aceiasi culoare pe baza de diluant si a iesit putin mai inchisa din pacate dar asta e poate la vara o vopsesc total! Am avut probleme dupa 1000 de km dar stiam ca voi avea de la cel de unde am cumparat jantele si cauciucurile asa ca am fost la el si le-am echilibrat iar si de atunci e totul ok acum am 1 an si nu vibreaza deloc!
  17. Multa bafta iti urez si sa ai grija sa le incalzesti uniform ridici cu surubelnita dintr-un capat si cu un cutter tai masticul care se intinde ca o guma dar mare atentie sa nu crapi geamul!!!
  18. Am auzit si eu de asta dar dupa ce le-am facut eu pe ale mele! nu stiu ce sa zic Pt smailmiami arcurile sunt N-Force Arcuri sport 40mm drop Opel astra am dat aproximativ 170$ pe ele si le gasesti pe www.performancezone.ro
  19. Ai sa razi dar am incalzit farurile la ochiul aragazului dar destul de departe sa nu le topesc din pacate am folosit un spray negru mat obisnuit dar dupa aproape 2 ani nu s-a exfoliat deloc spre norocul meu. Iar la montaj am folosit silicon universal transparent la fel ca si la semnalizari! Am stat o noapte intreaga sa le termin 23-5 dar am fost multumit.
 

×
×
  • Create New...