Jump to content

formula_unu

Membru
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

About formula_unu

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Targoviste
  • Din
    Targoviste
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2005
  1. ultimul consum, exclusiv urban, 7,5 se vede influenta incalzirii globale
  2. ultimul consum facut: 450 km, dintre care 120 km in afara orasului 31,7 litrii au intrat , pana la declansarea pistolului consum 7,04 % Eu zic ca e binisor, dar se putea si mai bine.
  3. si matizanu meu facea asemenea. La service mi-a zis ca ii apare o eroare pe la supape si mi-a recomandat la fel - solutie de curatat injectoare si supape - in fine... am bagat solutie, iar dupa 3 sapt nu mai are nimic, mere perfect. in acelasi timp am trecut si la o exploatare in regim mai turat fata de cum mergeam io de regula. ideea e ca de 3-4 sapt. nu mi s-a mai aprins check-ul. bafta! matizanul meu e E3, are 3 ani si 85 mii km aprox.
  4. facut iar plinul, 60% afara, 40% oras consum 6,18% a crescut putin fata de ultima data, dar am incercat sa schimb treptele de viteza mai sus in turatie 2 - 20 km/h 3 - 40 4 - 60 5 - 80 km/h
  5. si la mine se mai aude cateodata acelasi zgomot, dar am pus-o pe faptul ca frana de mana nu era trasa la maxim si roata se mai misca cand ma miscam si eu.
  6. nu e vrajeala, s-ar putea sa fi mers 60% in afara in loc de 50%. mie mi se pare un consum mare, in conditiile in care vara nu am depasit 5,2% (60% afara - 40% oras) poate sa fie din cauza regimului de mers? adica nu turez motorul foarte rau? am mai zis, calculez la pompa, plin pe plin. ps. mai exista o explicatie, tratamentul de care va vorbeam pe undeva pe aici... (am tratat atat uleuil cat si benzina) in targoviste nu e asa aglomerat, doar in ore de varf. in rest poti merge si cu 50 - 60 km/h fara probl. poate sa fie si asta cauza.
  7. facut plin iar, consum 6,06%, 50% urban (targoviste) - 50% extraurban
  8. @strumfuadi cam ai dreptate, conduc subturat. De ce nu or fi pus astia la fabrica un turometru ... ma omoara zgomotul asta de motor turat. Foarte greu ma descurc... mi se pare ca fortez motor.
  9. matiz euro 3: vara medie de 5% (60% urban, 40% extra.) iarna media de 6,5% (50% urban, 50% extra.) 2 pers in masina mai tot timpul. facut consum la pompa, de la plin la plin.
  10. la pornire chiar las motorul sa mearga 3-5 min fara sa apas pedala de acc. Asa am facut inca de la inceput (cu mici exceptii) E bine ca nu s-a mai aprins beculetul in ultimul timp. Ms. pentru sfaturi !
  11. io zic ca nu prea e basme... un bun preten al meu a asistat la o demonstratie de laborator cu ce poate sa faca, numa asa m-am hotarat sa folosesc si am crezut in ce poate sa faca. oricum e mult de pove si nu cred ca va intereseaza. sper sa mai fim pe aici prin decembrie, anu asta, cand o sa schimb uleiul, atunci va spun io cum s-a comportat si daca a meritat.
  12. pai cam la ce viteza tre sa schimb? ajuta-ma putin te rog.
  13. io am scris ce zice producatorul, nimic mai mult. daca a mintit el mint si io. pentru mai multe informatii vizitati www.metabond.ro
 

×
×
  • Create New...