Jump to content

CIPRIAN_17_CIP

Membru
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

About CIPRIAN_17_CIP

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/17/1988

Profile Information

  • Location
    SLOBOZIA
  • Din
    SLOBOZIA
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Espero
  • An
    1997
  • Nr. Inmatr.
    IL 17 CIP
  1. adevarat cris06,aceea e pozitia lor,langa cele 2 mai este unul ceva mai mare care nu se incalzeste.Le-am schimbat,am schimbat si blocul de lumini si problema persista.
  2. blocul de lumini l-am inlocuit de asemenea si releele care se incalzesc si problema este acceasi.Releele pe care spui sa le inlocuiesc K4 si K5 sunt cele 2 de sub bord,ca sunt cam afon in a citi o schema electrica ?
  3. ovi le-a masurat cineva cu un multimetru si am banuit ca e de la ele si le-am pus pe cele pe care le aveam inainte si este aceeasi problema.
  4. Becurile nu sunt mai puternice sunt de 55w,phillips blue vision.Toata chestia e ca atunci cand se incalzeste foarte tare,comuta singur de pe faza scurta pe faza lunga si dupa o perioada de fnctionare blocul de lumini nu mai merge decat pe pozitie si faza lunga.Daca il tii cu mana undeva intre pozitia normala de faza scurta si pozitia de flash-uri se aprinde si faza scurta iar cand iei mana de e el comuta automat pe faza lunga. Mai clar: in oricare pozitie ar fi el tot pe faza lunga merge(fie cea de scurta fie cea de lunga).
  5. Ai rezolvat problema andy? Aceeasi problema am avut-o si eu si am stat asa vreo doi ani,pana cand mi-am bagat nasu cu un prieten.Problema nu e din blocul de climatizare,ci din compartimentul motor.din admisie pleaca un furtunas subtire si intra undeva in dreptul stergatoarelor,e o componenta acolo,sferica.Imediat ce l-am pus la locul lui s-a rezolvat problema.
  6. De ceva vreme ma confrunt cu o problema:cand pornesc farurile,fie chiar numai pozitia si le tin cam 10 minute se incing foarte tare releele de la faruri cat si cablurile ce ajung in relee.Poate nu era atat de deranjanta problema ca se incalzeau ci partea mai proasta e ca se incinge si blocul de lumini si la un moment dat se duce pe apa sambetei si nu mai sta pe faza scurta.Este al doilea bloc pe care il schimb.Am mers la cineva si mi-a masurat curentul care ajunge in relee si este ok.Am verificat masa de pe caroserie si ... nu mai am nici o idee.Intr-o zi cred ca o sa iau foc.Am fost la un service si mi-au dat solutia: "SCHIMBAM TOATA INSTALATIA,DE... CE SA II FACI MASINA VECHE,ASA SE INTAMPLA". .Ma apuca plansu cand ma uitam la el cat e de prost. S-a mai lovit careva de aceasta problema,sau aveti vreo rezolvare. PS: Espero,1997, 1800cmc
  7. la un espero plasticele din jurul volanului si ce vine pe bord(planseta aceea lunga).la ce pret ca vad ca in lista nu sunt?
  8. Frumoasa masina,sa aiba grija de ea si sa o poarte in trafic fara evenimente. offtopic: nu o sa fie o suma cam mare cand o sa tragi linie?
  9. ms de urari madkat, dar nu am inteles ce ai vrut sa zici cu: ".....esti "terminatia in coltul semnalizatoarelor - de fapt unde se termina elementul frontal...".
  10. nu, nu scoate fum, dar mi s-a parut mie ca suna mai bine
  11. A venit vremea sa ma achit de datorie.Sa imi prezint si eu masina, "norul gri". Daewoo Espero, an fabricatie 1997, inmatriculata in 1998, motor de 1,8.Dotari:geamuri electrice,oglinzi electrice si incalzite, volan reglabil pe inaltime,ABS, etc.O am de 1 an si sunt foarte multumit de ea in ciuda zvonurilor si sfaturilor pe care le-am tot auzit si primit de la "cunoscatori" cum ca ar consuma mult, ca nu s-ar gasi piese.Acestea nu s-au confirmat pana in prezent,la capitolul consum, i l-am facut chiar de cand am luat-o fara sa schimb nici un fel de consumabila( fise, bujii, ulei, etc) si am obtinut un consum mixt de 9 l/ 100km. O pot recomanda oricarei persoane care are un buget limitat si vrea un rapot pret/ calitate bun. De km din bord nu stiu ce sa zic daca sunt reali sau nu, dar pana in moment nici o surpriza nepacuta care sa ma faca sa cred ca nu ar fi reali, dar cu timpul o sa ma conving. Astept comentariile, sugestiile, intrebarile voastre.(chiar si rautatile daca au o limita)
 

×
×
  • Create New...