Jump to content

valiman

Membru
  • Content Count

    259
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by valiman

  1. Am pregatite toate actele necesare, daca stiti cineva amator. Multumesc.
  2. valiman

    Vand Calculator

    Calculatorul a fost dat. Multumesc.
  3. valiman

    Vand Calculator

    Buna ziua. As vrea sa scap de un PC super vechi de prin casa: MB - Gigabyte GA-K8NSC-939 F6 Proc - AMD Athlon 64 dual core 3800+ RAM - 2,5 GB DDR-400 Video - ATI Radeon HD4650 AGP 512MB RAM Daca are cineva nevoie de asa ceva, las la aprecierea lui cat vrea sa dea pe el. Tel: 0749.190.815 Multumesc.
  4. Buna ziua. Scuze de intarziere, mesajul a fost aruncat de gmail in spam. Pt ticket am vazut ca se cere 1500 ron. Pe masina efectiv, macar cat un ticket Rabla. Pe mine ma intrereseaza sa o dau indiferent cum si sa o scot din circulatie si de la fisc. Daca vrei sa o vezi, putem discuta. Multumesc.
  5. Multumesc frumos. pentru gandurile bune. Urma aceea este o adancitura in oplasticul oglinzii.
  6. Buna ziua. As dori sa-mi prezint noua masina: Kia Ceed 1.4 l, 100 CP, 6 viteze, Euro 6, culoare Sirius Silver. Este echiparea de baza, plus bluetooh. Am avut norocul sa se incadreze perfect in buget si sa gasim in stoc o culoare deosebita.
  7. Buna ziua. Vand 4 roti complete cu anvelope de vara. Jantele sunt 4x100 R14. Anvelopele sunt BFGoodrich, made in Poland, DOT 0914, dimensiuni 185/60 R14. Le-am folosit pe Cielo aproximativ 16000 km si le dau pentru ca masina va merge la Remat cu rotile de iarna. Contact aici sau la telefon 0749.190.815. Zona aproximativa unde sunt depozitate, Bucuresti, sector 4, str.Alunisului. Pret 600 ron negociabil. Multumesc.
  8. Buna ziua. Pentru ca nu am avut bafta prind tichet la programul Rabla 2017 sa dau al meu Cielo la Remat, il mai tin pana la primavara-vara poate are cineva nevoie de o reducere pentru o masina noua in 2018. Pacat de ea ca este perfect functionala, dar am simtit nevoia ca dupa 21 de ani, sa iau o masina noua. Cu alte cuvinte, vand tichet Rabla. Daca nu iese, o duc la Remat. Multumesc.
  9. Buna dimineata. Imi puteti recomanda pe cineva pentru reperatia unui compresor de aer conditionat de Matiz? In Bucuresti? Multumesc antipat.
  10. Buna ziua. As dori sa va cer parerea in legatura cu o (mult spus) problema legata de ambreiaj la un Cielo din 1996-140.000 km. Pedala a inceput sa fie mai greu de apasat si tine foarte jos. Ar mai fi vorba si de o intarire a pedalei dupa o perioada de mers, Nu stiu daca este vorba de oboseala piciorului sau intr-adevar se intareste dupa ceva mers in trafic. Multumesc.
  11. Multumesc si pe aceasta cale lui Andrei, pentru rabdarea pe care a avut-o sa-mi schimbe conductele de frana si benzina la batranul meu Cielo. Pacat ca nu am inlocuit si returul la benzina. Acum nu-l mai pun sa faca asta, nici de frica. Nu mai face asa ceva decat poate cu pistolul la tampla.
  12. Buna seara. As vrea sa dau la schimb anvelopele de iarna pe care le folosesc pe Cielo, 185/65 R14, pentru unele normale. Sunt cam mari si daca am 2 persoane in spate, la denivelari cam ating de aripa. Este adevarat ca sunt pe jante cu ET 45. Sunt Continental, arata destul de bine zic eu, nu sunt prea folosite. Nu am alte amanunte acum, sunt inca la subsol in boxa. M-ar interesa 175/65 R14 sau 185/65 R14, cu toate ca si astea ar atinge din cauza jantelor. Multumesc.
  13. Salve Andre. Long time no see, dar cum spui tu, pe la tine cat mai rar. Este posibil ca la Cielo sa fie scos amortizorul fata, pe sus? Fara a mai demonta jamba? Este foarte complicat? Multumesc si Toate cele bune.
  14. S-a inlocuit puntea spate la "batrana doamna" (Megane 1 break). Multumim Andrei pentru efortul de a gasi piesa.
  15. Daca el este super-multumit, de ce sa ne punem in calea fericirii lui? Multumesc inca o data. Te sun pt o programare a Matizului la schimbat ulei si lichid de frana. Toate bune
  16. Si daca mai este nevoie de laude la adresa lui Andrei, un prieten caruia i-a mesterit o zi intreaga la masina, mi-a spus ca "batrana doamna a intinerit"
  17. Din pacate, si eu am patit-o cu @alex2150. Am luat de la el un compresor de AC, perfect dupa spusele lui. A insistat foarte mult ca respectivul compresor este verificat si este perfect. S-a dovedit a fi praf, a iesit freonul din prima din el. I-m scris lui Alex, i-am spus ca nu am nicio pretentie de la el, ca e vina mea ca am avut incredere in compresor SH, dar prea s-a laudat ca e super. Repet, nu am avut nico pretentie, doar i-am batut obrazul ca m-a mintit. Mi-a raspuns ca e om serios si ca nu vrea sa aiba probleme cu clientii, ca il ia inapoi, dar ca vine el la Bucuresti, si sa nu il trimit prin posta. Eram dispus sa facem "paguba" pe jumatate. A trecut 1 an de atunci. Gaura din portofel = 310 lei (160+20 transport, 130 montaj+freon). Pana la urma l-am reparat pe al meu, merge foarte bine.
  18. Andrei si "arogant" ? N-ai sa vezi asa ceva.
  19. @martinezz, ti-am dat si eu un PM, l-ai primit? Merci
 

×
×
  • Create New...