Jump to content

bogdan13579

Membru
  • Content Count

    58
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About bogdan13579

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 05/10/1981

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    galati
  • Din
    galati
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    1996
  1. La mine de fiecare data dupa 3l de ulei indica nivelul maxim pe joja.Dupa cate stiu eu,joja cu care este dotata masina din fabrica este cea corecta.Sau ma insel?
  2. Multumesc "Bestie Mika" ,la vremea respectiva am facut plinul ,dupa care am scos acul si l-am pus cu mana acolo unde trebuia.Nu am incredere 100% in ceea ce indica el,dar dat fiind faptul ca folosesc mai mult gpl decat benzina nu ma deranjeaza deloc.Mai bag din cand in cand niste benzina sa fie acolo de rezerva.
  3. Pe un site promovat pe aici am vazut si eu amortozoare Daewoo Heavy Duty,si la fel m-am intrebat ce or fi insemnand.Daca Sachs-urile au garantia pe care o am si eu(2 ani) eu zic sa mergi pe ele,efectul de barca oricum o sa dispara. Succes!!!
  4. Salut,pana la urma am lasat masina intr-o parcare privata pe undeva in lateralul aeroportului,ce apartinea unui restaurant:La Cocosatul.Dat fiind faptul ca am ajuns acolo pe la 4 dimineata am discutat cu paznicul care contra unei sume(da si tu cat vrei) de 50 lei m-a asigurat ca masina mea sta in deplina siguranta acolo.Cand m-am intors dupa 7 zile tot noaptea tarziu,gasesc masina nelovita,nezgariata,doar cu o roata dezumflata,care pana astazi am fost convins ca este taiata.Cum nu mai era nici urma de paznic cu care sa ma cert,am pus si am schimbat roata la lumina telefonului mobil si am plecat suparat spre casa.Astazi la vulcanizare dupa un control am descoperit ca nu era nici o taietura,aerul fiind pierdut pe la supapa(??? nu-mi vine acum in minte termenul,este vorba de intreg tumburucul prin care se baga presiune) pe care a schimbat-o si a redevenit roata functionala.Nu am nici o idee daca a tras cineva de ea intentionand sa o dezumfle sau doar am avut eu ghinion,pana atunci nu mai avusesem nici o problema cu presiunea la acea roata.
  5. Multumesc,ramane sa decid pana maine daca o las pe la blocurile alea sau rog un prieten sa o faca pe soferul personal si sa-mi duca masina inapoi acasa.
  6. Salut,as dori sa apelez iar la bunavointa colegilor bucuresteni de a ma sfatui intr-o problema:intentionez sa decolez sambata dimineata de pe Baneasa spre Roma.Daca ma deplasez cu al meu cielo de la Galati pana la aeroport as avea unde sa il las oarecum prin aropiere timp de o saptamana si unde sa stiu ca este cat de cat in siguranta(sa nu il gasesc fara combustibil sau mai rau cum au patit alti colegi fara roti)? Exclud varianta cu parcarea aeroportului datorita sumei mari care s-ar putea strange avand in vedere ca se plateste la ora. Multumesc anticipat pentru eventualele sugestii
  7. Daca scoti masca de la difuzor,in locasul ala mic prin care iese aer pentru dezaburit geamul in dreptul oglinzii, o sa gasesti "smecheria" care tine priza de aer:un holsurub bagat pe undeva prin interior.Eu unul nu am reusit sa il scot,poate gasesti tu vreo solutie.Succes
  8. Eu ca sa nu tai din bord,am scos tabloul cu ceasurile si am bagat difuzorul pe dedesupt.Am taiat doar din cartonul din interior,dar acolo nu este nici o problema estetica.Urechile difuzorului meu erau foarte groase dar am scapat de doua dintre ele cu ajutorul unui flex.Numai bine!!!
  9. TBird intrebase daca a schimbat cineva recent arcurile spate,iar eu am explicat cum se comporta ale mele.Sper sa nu fie probleme pe viitor,iar daca totusi voi intampina neplaceri legate de aspectul asta o sa postez cu siguranta sa se pazeasca si ceilalti colegi forumisti.Numai bine!!!
  10. Pai...cam 500 km,au fost schimbate acum 10 zile cred
  11. Colegul care se plangea de acea problema este addtony care procurase arcurile de la o firma care produce si arcuri de Logan.Dupa cate stiu eu (nu ma injurati daca este eronat) arcurile heavy dutty erau produse in uzinele din Craiova si care nu prea mai dai de ele.Eu prin magazinele de profil din Galati prin care am cautat am gasit arcuri de Espero 1.8 ca fiind recomandate heavy dutty pentru Cielo.La masina mea din 96 nu mi-au marit garda la sol (cu toate ca as cam fi vrut treaba asta) in schimb tin mult mai mult la greutate deci poti sa umpli masina cu pasageri si ceva bagaje fara nici o grija.Iar amortizoarele (schimbate odata cu arcurile si ele) isi fac treaba linistite fara sa bata si fara necesitatea inaltatoarelor.Numai bine!!!
  12. Este litiu-ion,multumesc frumos pentru raspuns.Toate bune!!!
 

×
×
  • Create New...