Jump to content

bumbul

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About bumbul

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    constanta
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    lacetti 1.6 16v 109 cp
  • An
    2006
  1. Salut ! cauta pe forumul 4tuning " capace etrieri brembo " si ai sa gasesti la 115 lei, dar , atentie , trebuie sa ai si jante care sa iti permita acest lucru
  2. salut! da .. bine spus ) un amic de al meu si-a cumparat spray cu vopsea rosie resistenta la temperaturi inalte (special pentru etrieri - 30 lei un spray mic). eu am zis ca , in loc sa stropesc cu vopsea pe acolo , sa dau etrierii jos sa ii vopsesc, mai bine achizitionz aceste capace si le fixez cu silicon pentru temperaturi inalte. in combinatie cu jantele foarte aerisite, in mers se vad foarte frumos. eu sunt de parere ca nu este un 'cocalarism' (voi ce ziceti ?), ba mai mult , pe multi prieteni i-am indus in eroare, ei crezand ca mi-am modificat etrierii cu totul
  3. salut ! nu, nu am schimbat nimic, totul este la locul lui din fabrica. capacele de etrieri le-am achizitionat de la cineva de pe 4tuning, la pretul de 100 lei setul de 4 buc.
  4. salutare ! mai devreme am vrut sa scriu jante OZ racing F1, 17'', et40. initial am avut anvelope 215/40zr17, dar ulterior, ajutat fiind de un program de pe internet, care calcula diametrul rotii, am trecut la 215/45zr17. sunt foarte multumit de ele, masina foarte stabila ... exceptand pretul ridicat al anvelopelor, totul este perfect. 215/40 215/45 astazi am schimbat si capul de toba, revin imediat ! salutare ! iata si poze indeaproape cu janta si cu etrierii brembo (doar capace), dar si cu capul de toba dublu. as fi vrut totusi sa decupez bara, dar ... astept pareri ! multumesc.
  5. Salutare. Eu am pe Salutare. Eu am pe chevy lacetti jante ia racing f1, 17", cu anvelope 215/45. Este dimensiunea maximă acceptată fizic de maşină. Nici mai late şi nici mai m ari un balon nu incap. O sa revin pe seara cu poze. Numai bine !!!
  6. gasesti in carrefour la pretul de 7 lei / bucata SET PLACUTE FRANA FATA - 110 RON ( TVA INCLUS ) PRODUCATOR KOREA SET PLACUTE FRANA SPATE - 115 RON ( TVA INCLUS ) PRODUCATOR KOREA
  7. Chevrolet Lacetti SW . pentru acest model de autoturism ma intereseaza un geam lateral stanga spate (cel de la portbagaj fix in caroserie). any help ? multumesc anticipat . Stima tuturor !
  8. salut , am si eu o intrebare catre detinatorii de chevy lacetti .. are cineva montate pe masina anvelope mai mari decat cele stock 195 / 55 / 15 ? sunt curios daca se pot monta anvelope de 205 / 55 / 15 ? ori care este dimensiunea maxima ce se poate monta pe masina si de unde o pot afla. Stima tuturor ! salut , am si eu o intrebare catre detinatorii de chevy lacetti .. are cineva montate pe masina anvelope mai mari decat cele stock 195 / 55 / 15 ? sunt curios daca se pot monta anvelope de 205 / 55 / 15 ? ori care este dimensiunea maxima ce se poate monta pe masina si de unde o pot afla. Stima tuturor !
 

×
×
  • Create New...