Jump to content

tarabostes

Membru
  • Content Count

    141
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tarabostes

  1. Poate ar fi cazul unei reduceri, 300RON, pret actualizat.
  2. Carutul este marca BabyCare Gb1 cu 2 piese: landou si sport, din aluminiu, usor, roti mari cu camera, se pliaza. Este in stare foarte buna, fi-mea a trecut rapid la genul umbrela. Are toate accesoriile incluse (husa iarna, protectie ploaie/vant, suort pahar, pompa). Este modelul din link-ul de aici. Pret: 490 RON Tel: 0722 270 596
  3. Am analizat piata SH si prin urmare pretul scade la 6200E
  4. am pus imaginile cu link spre panoramio, insa nu stiu cum sa reduc dimensiunea tumbnails-urilor
  5. Vand Toyota Corolla sedan, 1.4 98 CP, an de fabricatie 2005, inmatriculata octombrie 2005. 35.000 KM, carte de service la ToyoMotors, primul si singurul proprietar maica-mea. Masina a fost bine ingrijita. Dotari: AC manual 4 airbag-uri CD player senzori de parcare pe spate Masina are si 4 cauciucuri de iarna in stare foarte buna. Pret orientativ 7000Euro Alte informatii la cerere. Poate fi vazuta in Bucuresti.
  6. Vand un Nokia N95 8GB, in stare foarte buna (a stat permanent intr-o husa de piele cu sina si nu trebuia scos pentru convorbiri) fara zgarieturi si semne evidente de uzura, cu toate accesoriile originale. Il vand pentru ca nu il mai folosesc. Poze la cerere. Pretul 450RON.
  7. salut, un pc mai ieftin/cel mai ieftin nu ai? sa aiba totusi 512RAM ca sa ruleze decent un XP
  8. Roluit jante, masaj, ceva flori ) Dincolo de gluma, spune si de unde le-ai cumparat. Eu nu am gasit mai jos de 420 RON/bucata: Dunlop Fast Response nu SP1, indice de viteza V. Pretul meu este in functie de pretul de pe piata: daca noi sunt 332RON le dau cu 200.
  9. Cauciucurile sunt de vara, Dunlop FastResponse 205/60/16, sunt rulate cca 8000 km, nu au pana, galme, taieturi etc sunt cele venite standard pe Honda Accord. Produse in 2009. Le vand pentru ca am luat jante mai mari. Pret orientativ 280 RON bucata.
  10. placajul de la portbagaj, cel de jos il mai ai? si eventual niste presuri de textil daca sunt in stare buna
  11. placajul de la portbagaj, partea de jos, care acopera roata de rezerva, se gaseste?
  12. fundul de portbagaj, placajul care acopera roata de rezerva, mai exista?
  13. Salut, Cu ,,fund de portbagaj,, ma refeream la placajul care acopera roata de rezerva.
  14. caut si eu un ,,fund, de portbagaj
  15. salut, vreau si eu un ,,fund,, de portbagaj de Matiz, cea care vien peste roata de rezerva tks sunt din Bucuresti
  16. Am un zgomot ciudat ( e un sunet metalic, dar nu gen bataie/lovitura ci mai degraba ca un clinchet) la relanti, in mers parca nu se aude sau este acoperit de turatia motorului. Masina are cam 65 de mii KM. Ar cam fi vremea pt revizie, dar pt ca a trecut anul, s-a mers destul de putin cu ea in ultima vreme, 2-3.000 KM/12 luni.
  17. Deoarece consoarta nu a dorit sa se desparta de Matiz, am renuntat la Almera in locul Buburuzei si am trecut la un sedan din clasa medie. Am luat o Honda Accord insa pe lista scurta s-au mai aflat Mazda 6, Passat, Mondeo etc. Accordul e pe benzina, motor 2L iVTEC 156 CP, cutie automata insa cu padele pe volan pentru schimbat manual. Este primul nivel de echipare, ca dotari existand: dublu climatronic, ESP, TCS and stuff, 8 x airbag, 8 x boxe, comenzi pe volan, torpedo refrigerat etc. Condusul este o placere, motorul trage si suna foarte bine, urca rapid in ture, iar cutia AT ofera un plus de comoditate. Masina nu exceleaza ca spatiu interior (mai ales pentru locurile din spate) dar este insa foarte confortabila, lucru care se simte mai ales la drum lung,la 140kph motorul are pana in 3000 de ture, iar nivelul zgomotului este foarte redus. Ca performante este penalizata de cutia automata cu precadere la viteze mici unde nu se simt cei 156 CP din cauza lag-ului cutiei (motorul se tureaza dar reactia masinii este intarziata) peste 100 kmp comportamentul se schimba, iar cu kick down (apasarea brusca a pedalei pana la fund) da niste senzatii foarte misto. Ca viteza max nu am trecut de 210 insa a fost limita drumului nu a masinii. Consumul urbaneste cam intre 12-14 (Bucuresti, mers zilnic in aglomeratie) iar extra cam 7-8 (mers vioi 120-140. O sa revin si cu alte detalii. LE - mi-am dat seama ca nu am poze doar cu masina
  18. cred ca unul de 128 am eu pe acasa, iti dau un semn cand ajung
  19. Salteaua este cu iarba de mare, antialergica etc. Este folosita dar in stare buna. Pret 70RON.
  20. cred ca online il poti lua mai ieftin
  21. Darkdogg daca ai cumparat camera ieri si nunta e maine cea mai simpla varianta e sa tragi afara pe Auto/Scenarii presetate( miscare, portret, macro etc) si in interior cu flash insa doar de la distante decente (3-4m). Plus regulile simple: soarele in spate, apasa shutteru in doua etape, vezi focalizarea etc. Cand o sa ai timp, joaca-te mai atent cu aparatul si vezi ce efect are asupra imaginii fiecare setare in parte.
  22. vrea cineva, ca am si eu unul (6680) adormit printr-un sertar ) s-a jucat cineva cu Nokia N97?
  23. Vand Nokia e51, nou, cu accesorii si garantie. Nu mai are folia de protectie pe ecran. A fost folosit de maica-mea la 2-3 apeluri insa i se pare prea complex Pret orientativ 650 RON sau schimb cu un telefon Nokia fara Symbian, preferabil metalic.
 

×
×
  • Create New...