Jump to content

cipicah

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About cipicah

  • Rank
    Forumist
  1. Se prefigureaza tot mai insistent aceasta schimbare de generatii. La SIAB deja a fost prezentat noul Aveo. Cei care detin sau vor obtine informatii fierbinti despre Aveo (lansare pe piata,motorizari,preturi,....) sunt rugati din suflet si cu adanca recunostinta sa posteze aici,cu speranta ca nu am deschis un topic deja existent.
  2. Stie cineva cand va apare Chevi Aveo pe piata romaneasca si cam la ce preturi? Sa speram ca nu va fi mult mai scump decat Kalosul Sedan!
  3. Sunt un fost posesor de Cielo,actualmente posesor de Toyota Yaris,admirator al Chevi Kalos. Am statutul de admirator al amintitei masini deoarece in locul Yarisului trebuia sa fie un "FRUMOS" (traducerea de la Kalos),insa prin nesimtirea celor de la Gold & Platin Iasi in cardasie cu o firma de leasing nu am mai putut deveni posesor! Pana la urma s-ar putea sa remediez acest neajuns,dar am o mica problema! Am auzit unele zvonuri ca de prin 2006 (?) nu s-ar mai produce Kalos ci un alt model,necunoscut de mine,care probabil se produce si comercializeaza "afara". Stie cineva ceva despre asta,sau e doar "vanare de vant"?
  4. TBI Leasing + Gold & Platin Iasi = RUSINE!!!!! Mi-am dorit foarte mult sa devin membru al acestui forum si posesor de Kalos,am depus si dosarul de leasing, am achitat si taxa de retinere a masinii de 10.000.000 lei (se poarta si la alte case?), dar dupa o intirziere de o saptamina am fost anuntat ca trebuie musai sa platesc un avans de 40% (initial era de 20%). Fapt pentru care am renuntat,aflind intre timp ca pentru Toyota si Volksbank acelasi dosar de leasing a fost suficient spre a-mi "da" o Corolla si un Yaris! Sa le fie de bine,dar AVIZ AMATORILOR!
  5. Probabil ca 8.500-9.000 euro va fi pretul DDP,pentru ca altfel nici tante Aglaia nu se va atinge de buburuza.Nu de alta,dar in pretul asta se poate achizitiona ceva mult mai bun, cu siguranta. Daca pretul CIP la Kalos e 6.165 euro,pretul la Matiz ar trebui sa fie mai mic sau cel mult egal. Parerea mea, moncher!
  6. Faine pozele! Dar s-a auzit vreo veste despre lansarea Chevi Matiz pe piata romaneasca? ...si daca nu sunt usturator de pretentios,s-a auzit de vreun pret pentru locuitorii acestei frumoase tari?
 

×
×
  • Create New...