Jump to content

mikken

Membru
  • Content Count

    121
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mikken

  1. PROMOTIE pana la 15 noiembrie pentru asigurari RCA - preturi fara concurenta
  2. Salut, va pot oferi cele mai bune preturi pentru asigurari RCA si CASCO la compania Astra Uniqa. Pentru oferta imi puteti scrie aici, PM, mail, messenger sau telefon RCA: am nevoie de - capacitatea cilindrica, persoana fizica sau juridica, pensionar daca e cazul pentru ca exista pret diferit. CASCO: am nevoie de scan sau poza la - certificat de inmatriculare, permis de conducere si factura (daca e noua). In principiu pentru CASCO trebuie urmatoarele informatii daca nu se poate scan dupa documente: marca / model : putere : cilindree & masa max. autorizata : dotari : an fabricatie : pers. fizica sau juridica: varsta proprietar: nr. usi : Contact: Adi - 0765.440.844 / mikken_rom@yahoo.com Multumesc!
  3. Mircea stiu ca trebuia sa pun un pret, dar chiar nu stiam cat costa asa ceva in magazin ca sa ma orientez. Sa zicem un pret de pornire de 70 RON, din moment ce in magazin e in jur de 100. E ok?
  4. Hai ca tre sa facem curatenie Primul venit, primul servit. Pretul il faceti voi! Toate sunt sigilate ! mersi ToPser
  5. Una este in stare foarte buna, una un pic mai uzata pe o laterala (s-a mers cu geometria nefacuta). Ambele mai au pana la semnul de uzura maxima. Dimensiune: 225/45 ZR17 Pret: 200 ron ambele. Urgent, negociabil. 0723 055 712/0765 440 844.
  6. Mersi Topser, chiar nu stiam exact ce sunt. Doar garnitura de chiulasa am recunoscut-o Ai idee cam cat costa un asemenea set in magazin? Sa stiu si eu cat sa cer pe el, evident cu discount pentru membrii Mersi
  7. Am de vanzare ce se vede in poza. Nu stiu exact daca e setul motor complet ca nu prea ma pricep ce-i acolo. Ideea e ca sunt noi, made in Korea si le tin degeaba ca am vandut Tico Cine are trebuinta de asa ceva sa-mi dea de veste. Pretul nu-l stiu, astept oferte. 0765 440 844 / 0723 055 712
  8. mikken

    Honda Crx1

    Ultimele informatii...pretul a fost negociat la 1300 euro, mai primesc in pretul asta un set de amortizoare pt fata noi. Motorul, dupa spusele proprietarului a fost schimbat si are in jur de 130.000km (nu stiu cat de reali sunt). O sa incerc sa postez si niste poze care mi le-a trimis, dar le am acasa si acum sunt la servici...diseara probabil. Bogdan...si eu m-am gandit si la Corrado si la Golf II Gti, R5 GT Turbo si altele, dar nu prea gasesti nimic sub 3000 euro (si astea sunt masini in care "aparent" nu mai trebuie sa bagi bani). Cand cumperi o masina de genul asta, e o loterie...pentru ca poate sa arate impecabil la exterior, sa fie doar spoita sa ia ochii dupa un accident si dedesubt sa gasesti cine stie ce...sau sa-ti cada diverse piese. Sincer, as prefera sa cumpar una la care sa-i fac eu cu mana mea tinichigeria...si sa schimb ce e de schimbat cu piese noi. In felul asta macar am o garantie si pretul nu se ridica mai mult de 2500 cred eu cu totul. (Pt tinichigerie/vopsitorie am o combinatie mai ieftina ) Later edit: atasez niste poze sa va faceti o idee cum arata masina!
  9. mikken

    Honda Crx1

    Tocmai am primit un raspuns de la Alpadrino care suna cam asa: amortizoare fata 461 ron /bucata amortizoare spate 330 ron / bucata bascule fata 368 ron / buc ( masina are doar bascule inferioare ) bucsi bara stabilizatoare fata ( veniti cu modelul ) cca.20 ron / buc capat planetara roata cca.400 ron / bucata ( veniti cu modelul ) Cam piperate zic eu totusi am auzit ca ar fi destul de fiabile!
  10. mikken

    Honda Crx1

    Salutare la toata lumea, Unii ma cunosc deja de pe la intalniri, altii nu...ideea e ca deschid acest topic pentru ca mi-ar fi de folos niste opinii din partea voastra. In ultimul timp m-am cam plictisit de Astra si ma bate gandul serios la o masina mai de fugareala (bineinteles Astra ramane). Mi-au cazut ochii pe o Honda CRX1 din 87 care e destul de ieftina (vreo 1500 euro) dar mai are nevoie de ceva piese gen amortizoare, planetare, pivoti si ceva bucsi...asta asa la prima vedere. I-ar mai trebui si o tinichigerie refacuta si o vopsitorie dar asta nu ma sperie atat de tare, precum piesele care am auzit ca se gasesc destul de greu si sunt extrem de scumpe. Sunt nerabdator sa aud parerile voastre daca merita sau nu investitia! Precizez ca nu dispun de mai mult de 1500 euro de dat pe masina pt moment. Ce o sa mai bag dupa in ea, o sa fie pe parcurs si ma descurc. Ce stiti de consum, fiabilitate, viteza, etc? Motorul e un 1.6 - 125CP care dupa spusele proprietarului e intr-o stare foarte buna si trage bine. Multumesc anticipat!
  11. Dragi colegi forumisti...cu regret va anunt ca am vandut masina...deci nu mai are nici un sens sa cumpar suporti de numere. Sper ca nu v-am incurcat...rog sa fiu sters de pe lista. Multumesc frumos.
  12. Nu cred ca merita sa schimbi pompa de benzina doar pentru ca s-a dezamorsat. Uite un vecin de-al meu cu cielo tot asa a ramas fara benzina, era disperat cand i-au zis niste "mesteri" intr-un service ca trebuie schimbata pompa ca s-a stricat si costa o gramada. I-am zis sa nu se grabeasca si l-am tractat pana la un service daewoo, i-au amorsat baietii pompa in 5 minute, a pornit masina si acum merge de aproximativ 1 an de zile fara cea mai mica problema
  13. tiberiuenache...uite o chestie care am observat-o la masina mea si am mai citit la un moment dat pe forum despre asa ceva: cand pornesc masina, daca pun contactul si astept cateva secunde pana termina treaba pompa de benzina, apoi pornesc motorul...merge masina ca unsa. Daca in schimb actionez demarorul imediat cum am pus contactul, inainte ca motorasul de la pompa de benzina sa isi termine treaba, si plec in graba, imi smuceste la acceleratie si nu se accelereaza uniform. Sper sa-ti fie de ajutor
  14. ZDB-ule...eu mi-am luat de la dl. Nicu Barbu Sachs-urile alea pe ulei ca si ale mele cam bateau si aderenta nema. S-a simtit diferenta enorma, dar tot sunt cam moi pentru gusturile mele Daca ar fi sa cumpar din nou amortizoare, cred ca as merge pe gaz. renatremo...din cate am auzit si eu diverse pareri...monroe sucks la amortizoare rau de tot, mai ales astea care se gasesc pe la noi. Recomand mai degraba un Bilstein, Koni, Boge
  15. ZaiR fii atent : intai rabatezi sezutul inspre fata, pentru asta il impingi un pic in spate si ridici, se prinde in niste cleme acolo; apoi iei o cheie de 17, de preferat tubulara ( o sa-ti fie mai usor) si desfaci alea 2 suruburi in care se prind centurile de siguranta cat si bancheta in partea de jos; dupa ce le-ai desfacut...pur si simplu ridici de spatar si tragi in fata...o sa iasa foarte usor Spor la lucru.
  16. Imi pare rau nu mi-am cumparat husele. Eu o sa si vand masina saptamana viitoare, poate noul proprietar o sa preia stafeta si va mai tine el la curent. Oricum nu o sa parasesc forumul
  17. Parerea mea e ca nu o sa fie o trecere foarte mare de la berlina la supernova, o sa aiba poate motor si cutie (si spun poate pentru ca la banii astia nu stii ce cumperi si cum a fost mers cu ea), dar in schimb o sa se loveasca de tot felul de probleme ca la belina gen nu se inchid usile, ploua in masina, zgomot la viteza...sunt chestii care la prima vedere spui ca nu conteaza foarte mult, dar o sa il afecteze psihic...stiu ce spun Ori mai strange niste bani si isi ia ceva, ori cu banii astia poate are sanse sa gaseasca un opel vectra A de la proprietar si unele sunt chiar ingrijite. Fiabiliatatea motoarelor de 1.6 e vestita, iar piese gaseste la dezmembrari pe toate drumurile!
  18. 1.100.000 - 2 amortizoare de espero NOI?????? sincer ma cam indoiesc. Eu am dat 4.400.000 pe 4 bucati de cielo tot pe ulei. Sunt mai ieftine cele de espero?
  19. Ah...pai de ce nu zisesi asa de la inceput ca tu ceri doar sfaturi pt tuning virtual? Acum m-am lamurit. Sincer sa fiu in legatura cu amplif-urile Mac...doar pe asta l-am testat, e primul pe care l-am pus pe subwoofer, n-am mai avut alta statie pana acum pe masina. Se aude frumos, fiind pe subwoofer nu prea pot sa-mi dau seama de fidelitate ca scoate doar bass...dar la putere e ok. Subwooferu meu are 250W rms si chiar il zgaltaie bine de tot. Nu sunt adeptul sunetului care sa se auda de la 5 km deci ascult la un volum redus, conteaza fidelitatea si sa fie bass-ul profund si cald. Daca esti interesat facem o proba...poate ma scapi de ea ca tot vreau sa vand masina! Numai bine...
  20. mikken

    Forum Opel Astra

    Ce taaaareee...felicitari VIPER Cred ca ma inscriu si eu in club pt ca in curand o sa-mi schimb si eu masina cu o astra G cred.
  21. Salut. Sper sa nu va treaca prin cap sa va puneti niciunul eleron de genul cum e in poza aia...sincer e masina eleganta si nu da bine daca o transformi in una cu tenta sportiva. Jantele sunt suficiente si poate dupa ce iese din garantie un sistem audio mai acatarii, daca exista pasiune pt asa ceva Cat despre geamurile fumurii...cred ca ar arata superb pe masina asta...eu unul mi-as pune macar cu o tenta mica de fumuriu cat sa nu incomodeze la vizibilitate. Culoarea neagra este intr-adevar pretentioasa, dar si cand e curata masina parca altfel se vede decat una argintie...asta tine si de gusturi. Eu personal mi-as lua neagra chit ca stau s-o lustruiesc toata ziulica )
  22. Darescel ... n-am avut probleme cu amortizoarele pana acum. Chiar si pe frigurile alea mergeam cu masina, nu troncaneau, insa erau un pic mai dure cativa km pana isi dadeau drumul si lucrau perfect.
  23. Pentru geamurile fumurii nu cred ca pierzi garantia data de constructor...cel mult pierzi garantia ca n-o sa fii oprit de politie pt cine stie ce amenda ) Oricum daca sunt avizate rar si nu sunt foarte opace, n-ar trebui sa fie probleme...teoretic...dar in Romania totul e posibil. pharell_DBV: Felicitari pt masina...ca am uitat sa-ti zic...si, baga niste poze ceva, sa o admiram si noi Alinutz : pe tine te felicit pt achizie cand o s-o ai si evident asteptam si din partea ta o descriere cu poze la rubrica masina mea
  24. Salut. Sincer mie mi se pare un pic aiurea sa iti cumperi o masina nou nouta, cu dotari full (sau viitoare full ) si sa te apuci sa-i modifici aspectul exterior cu ornamente gen spoilere, pragrui, eleroane. Daca ar fi sa schimb ceva as schimba in primul rand jantele daca nu sunt satisfacatoare, un sistem audio de top, DVD player si alte nebunii si eventual fiind masina neagra ar da bine cu niste geamuri fumurii. Ca sa faci un tuning exterior de bun gust pe o asemenea masina iti trebuie enorm de multi bani, trebuie sa apelezi o firma de tuning serioasa...si sincer nu cred ca merita.
  25. sfi...pretul l-a modificat ulterior. cand am vazut eu anuntul era la 7500...fara sa zica ceva de 3500 cheala
 

×
×
  • Create New...