Jump to content

tete

Membru
  • Content Count

    83
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tete

  1. Vand 2 jenti aproape noi pe 15 si doua anvelope de Iarna tot pe 15 de Cielo . Poze peste 2-3 ore . pretul este de 300 RON pt tot
  2. Daca incercai " All topics by a member " ai fi vazut ca am fost posesor de Cielo ani buni , si asa cum spuneam chiar daca am o masina buna ma plictisesc de ea . La Daewoo sau Chevrolet nu am gasit nimic diesel . Nu cred ca doreste cineva sa fiu dat afara din aceasta comunitate numai pentru acest mic amanunt care se cheama Peugeot 206 . Oricum nu despre asta se vorbea aici.
  3. A fost cineva pe acolo in ultimul timp , in ultima luna ? Am inteles ca a fost schimbata conducerea. Eu studiez de mult preturile aflate pe www.aaaauto.ro si am senzatia ca au mai scazut fata de anul trecut . Eu ma plictisesc repede de o masina si ma gindesc sa cumpar de la ei la un an alta masina , fireste dand pe cea cumparata anterior inapoi . Merg cam 10 000 Km/An si ma gindesc ca nu vor scadea foarte mult din pretul achizitiei initiale. Nu am facut asta pina acum pentru ca nu am avut incredere totusi cred ca voi incerca . Cunoasteti altii mai breji ? Exclud ideea de a umbla prin iarmaroc sa cumpar si sa vand masini anual. Daca iau masina in leasing si o schimb anual voi plati pentru un an de utilizare enorm , deci si varianta asta cade.
  4. Vand jante aproape noi ( nu cred ca au fost folosit 2000 km ) si cauciucuri de iarna pe 13 " pentru Cielo O pereche 300 lei
  5. tete

    Vecini Tembeli

    Si daca le dezumfla . Ce distrugere de bunuri mai este ?
  6. Cea mai buna metoda de a scapa de probleme ar fi fost sa cumperi o cutie sh de la nicubarbu si sa o montezi pe masina . Din ce vad eu cutie intreaga nu cred ca va mai fi cea pe care o ai. Eu vind un Ciel hidramat din 95 care are 60000 cu peste 4000 euro si stiu de ce , probabil ca pretul de achizitie isi spune cuvintul ( presupun ca ai dat putin pe masina ).
  7. Nu trebuia sa verifice asta mecanicul la prima demontare ?
  8. Cred ca preturile la Cielo vor evolua in urmatorul fel: 1. Cele prost intretinute si fugarite vor fi cel mult 500-800 de euro 2. Cele bine intretinute cu Km putini vor fi 3500 - 4000 ma refer acum la 95 -97 unde mai ai sansa sa gasesti una facuta in Korea , la cele facute dupa 2000 scaderea de pret va fi mai spectaculoasa raportat la vechimea masinii .
  9. Consum in Bucuresti drumuri de 5-6 Km Iarna 16% , Vara aceiasi aglomeratie + AC 14% dar afara am avut si 6,5-7 % dar nu am depasit 90 Km/h Costa mai mult dar este foarte confortabila , intretinere 0 ( schimbat ulei + filtru ) la 40 000
  10. Incearca sa tragi masina pina desupra unui canal prin al carui capac iese abur , am vazut multe in Bucuresti.
  11. O masina accesibila la care caseta de directie este considerata consumabil , costa 2000 RON , se aduce pe comanda si se strica dupa 50 000 - 60 000 km in functie de cum dai in gropi. pentru service te programezi 1-2 saptamini etc Cine are nevoie de bataie de cap cea mai eficienta metoda se cheama " FIAT "
  12. 1. Consumul este mai mare 2. Depasirile merg OK , in functie de cum este reglat motorul 3. Uleiul si filtrul se schimba la 40 000 KM 4. Vitezele se schimba automat , turatia la care se schimba find optima ( uneori la cutia manual mai schimbi vitezele si brambura ) motorul este protejat 5. Confortul este deosebit , eu cred ca merita cheltuielile suplimentare 6. Mai mult de 160 KM/H nu am incercat .
  13. Am mers cu un modelul pe motorina , cred ca varianta de baza . - Alearga bine chiar mai bine decit 1,4 benzina - Motorul se aude dar nu suparator - Frine bune ( comparativ cu Cielo ) - Consum mic ( zic unii , daca scoate 7% in oras cred ca le voi face vinzare)
  14. Cumpar antena rupta daca functioneaza mecanismul
  15. In viteza ( in D ) altfel se dezamorseaza pompa. Cind selectezi D sau R se produce un mic soc cind intra in sarcina. Daca faci asta la fiecare stop zapacesi cutia chiar poti fisura carcasa ( poti intreba in service majoritatea cutiilor venite la reparat au fost cu fisuri la carcasa care fisuri au aparut cum ? )
  16. Ok Espero , Astra nu conteaza cit costa modificarea ?
  17. Unde pot gasi etrieri de astra , si de unde pot fi sigur ca sunt ok . Are cineva montat asa ceva ?
  18. tete

    Help Programare Pbx

    Merlin Legend Relase1.3 V8 Problema ar fi ca nu stiu cum sa redirectionez un apel din exterior catre alta extensie daca prima la care a sunat nu raspunde ( fireste in mod automat nu cu forward din partea operatoarei) Functioneaza in modul KEY .
  19. tete

    Help Programare Pbx

    Stie cineva cum se programeaza o centrala telefonica ? Daca da il rog sa-mi dea un MP , am citeva intrebari la care nu am gasit raspuns.
  20. Ce greutate poate fi trasa de un Matiz ? Sau ce remorca poate fi atasata unui Matiz ?
  21. Merg la fix pe ce ? Pe discurile pline sau pe cele ventilate ?
 

×
×
  • Create New...