Jump to content

Apod

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Apod

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 03/23/1983

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Craiova
  • Din
    Craiova
  • Auto
    -
  • Model
    -
  • An
    -
  • Nr. Inmatr.
    -
  1. Multumesc Salex! Notat, am plecat la cumparaturi
  2. Va salut! As vrea sa schimb lichidul de frana la Leganza mea, pedala este cam moale... Nu vreau decat o aerisirea, vreau sa il schimb complet. Am cumparat masina second si nu stiu istoria ei, poate lichidul de frana nu a fost schimbat niciodata. Stie cineva ce lichid de frana este recomandat in cartea tehnica a masinii? (nu am cartea). Cat de mult imi trebuie? Oare cam cat costa operatiunea asta in service? PS: Daca tot fac asta as schimba si lichidul de la servo, care oricum este sub linia de minim in momentul asta... Aceasi intrebare. Ce lichid de servo recaomanda proucatorul? Imi pare rau ca sunt numai intrebari, poate in curand o sa reusesc si sa contribui la discutiile de aici. Va multumesc!
  3. Bimm3r - Aici in Craiova am gasit ceva anunturi cu dezmembrari prin ziare. Din cate m-am informat eu, scaunul de la sofer in stare buna (dar probabil nu excelenta, adica piele tot cu mici probleme pe alocuri) se cumpara cu aproximativ 400 RON. Celalalte scaune trebuie sa fie mult mai ieftine, cel de la sofer are si partea de reglaj electric. In final sigur iesi mult mai ieftin la tapiter.
  4. Salut, Pentru ca de ceva vreme sunt posesor de Leganza si pentru ca deja am rezolvat cam toate problemele tehnice care apar cand iei o masina second, acum vreau sa o dischisesc un pic Problema principala e tapiteria de piele de pe scaune - in mare arata super ok, numai pe scaunul de la sofer si pasager este rupta/tocita pe laterale. M-am gandit sa iau piele de la cei care dezmembreaza leganza si sa merg la un tapi ter cu scaunele. Faza e, cum era si de asteptat, nimeni de la dezmebrari nu vrea sa iti dea decat piele de pe scaune, iar sa iau un scaun intreg face gaura in bu get si e si cam extrem. Am cautat piele in comert care sa se potriveasca ca nuan t a , dar fara succes. Cei care ati mai luat masini second cu ceva probleme la tapiterie cum le-ati rezolvat. Unde ati gasit piele pentru schimb? Multumesc si sper ca nu e foarte off-topic, e oarecum tot o problema tehnica si asta
  5. Va multumesc pentru raspunsuri! Urmatoarea plimbare cu masina e la service
  6. Salut tuturor! Este primul meu mesaj pe forum, dar am citit cam tot ce era de citit in acest to pic, inainte de a cumpara masinuta - o Leganza din 99. Am luat masina acum doua saptamani, pana acum am iesit doar de doua ori cu ea, asta pentru ca inca nu am bagat-o in service la o revizie serioasa si schimbat ulei + distributie etc. Foarte multumit de masina, nici o problema majora de care sa imi dau seama pana acum. Aseara cand am scos-o la o mica plimbare, in timp ce circulam, martorul "Check" s-a tot aprins. Aleeator, se aparindea, ramanea aprins cateva secunde, dupa se stingea. Prima data cand se intampla asta, la prima plimbarica (vreo 50 km imediat dupa ce am luat masina) martorul nu s-a aprins niciodata. Nu inteleg de ce s-a aprins acum. Nu am umblat deloc la motor, stil de condus identic cu prima plimbare. Singura chestie care am facut-o e ca aseara am bagat vreo 13 litrii de benzina, Carrera 95 de la OMV. E posibil ca martorul Check sa se fi aprins pentru ca masinii nu ii place benzina asta? La prima plimbare, cand nu au fost probleme cu martorul, nu mai stiu ce benzina aveam. In orice caz nu era Carrera 95. Multumesc pentru un eventual raspuns!
 

×
×
  • Create New...