Jump to content

vane

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About vane

  • Rank
    Forumist
  1. Am vazut marfa ! E Ok dar ... n-am luat Chiar ca e numai pentru acte
  2. La Carrefour Orhideea nu am gasit ! La Colentina l-ai mai vazut ? Daca mai ai drum pe acolo noteaza-i numele exact de pe eticheta, please, e foarte importanta dracia aia pt. mine !
  3. Nu baga colorant, au un spectroscop dedicat ! Euroservice / Radu Voda.
  4. Vreau sa schimb ambreiajul in service-ul City Center ! Cine a mai fost acolo si cu ce impresii a plecat ? ( in afara de opinia de mai sus ! ) Mecanici "educati" de vreun forumist ? Asa e cea mai importanta parte: un nume de meseriash si o recomandare ! Dau shpaga, nu va fac de ras ! Multumesc de pe acum !
  5. Niste parasolare mai mari, cu buzunare, plase, containere etc. ai vazut pe undeva in toata aceasta perioada. Eu as vrea sa le schimb pe cele originale cu ceva mai "generos" sa-mi pot pune portofelul, tzigarile si ochelarii intre parasolar si tavan ( NB. ochelari nu :coool: , din pacate ! )
  6. Bine mai dragutilor, eu sunt singurul care voteaza "Altii" ? N-are importanta, in schimb intrebarea urmatoare are: -Cine si-a pus (el sau o cunostinta foarte apropiata) ALT ambreiaj (disc, placa, rulment sau combinatii ... ) decat cel original Daewoo ? :thanks:
 

×
×
  • Create New...