Jump to content

Bertyy

Membru
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About Bertyy

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/22/1985

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    miuberty

Profile Information

  • Location
    Pitesti
  • Din
    Pitesti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Nubira II
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    AG-22-YAN
  1. Ce ziceti de ELF? E bun de ceva? Ma bate gandul sa-l folosesc dupa ce am vazut motor de Megane la 500.000km fara nici o problema!!!! Este la mine la firma!
  2. Am inteles cu uleiul, multumesc. Acum va mai intreb daca ajuta sa-i bag un aditiv ceva? Cei de la service mi-au zis ca daca bag aditivi invat prost motorul. Au zis ca fiind nou nu are nevoie de aditiv!
  3. Fratilor ma-ti capiat, am citit toate cele 71 de pagini, este evident ca fiecare isi sutine parerea lui despre un anume tip de ulei care l-a folosit de-a lungul timpului!!! Intrebarea mea este, ce tip de ulei sa folosesc si eu la nubira2 euro 3, vreau s-o invat pe un ulei bun, tinand cont ca masina este inca noua (18000km)? Momentan cei de la service folosesc parca daewoo 10w40. Precizez ca masina ma duce doar pana la servici si acasa in fiecare zi cca. 8km!!!!!!! O data pe luna 200 km pana la tara!! Astept sfatul cunoscatorilor!!!! Multumesc!
  4. Salutare! M-ar interesa si pe mine niste discuri de frana si nu prea stiu ce sa cer la magazin! Degeaba le zic eu ca vreau pt. nubira 2, nu stiu ce sa-mi dea, va rog sa ma ajutati putin si sa-mi spuneti ce discuri sa cumpar, eventual denumirea completa sa stiu ce sa cer! Va multumesc!
  5. Stai linistit si mie acul imi sta la jumatatea liniilor, este un lucru normal, dar niciodata nu l-am vazut mai sus sau mai jos. In privinta benzinei mie imi indica corect, intradevar mai are tendinta sa scada sau sa urce dar foarte putin, 1-2 mm mai sus sau mai jos si asta doar cand pornesc masina, apoi revine la pozitia initiala, unde indica pana sa o pornesc.
  6. Multumesc pt. raspunsuri baieti, sunteti punctuali ca de fiecare data. Intradevar masina sta turata doar 2-3 min maxim pana ce ajunge acul la prima linie, apoi revine la 8-900 rpm. Multumesc mult pt. raspunsuri! Mai am o intrebare pt. cunoscatori. Cand trebuie sa se aprinda becul de la benzina???? Eu nu l-am vazut aprins niciodata si am avut acul de la benzina foarte aproape de linia de jos. Cand pun contactul nu trebuie sa se aprinda si martorul de la benzina pt. verificare??? Multumesc!
  7. Salutare la toata lumea!!! N-am mai intrat de mult pe forum(spre marea mea rusine ), de cand mi-am luat masina (februarie 2008), prezentarea este la "Masina Mea". Acum am o mica problema, masina are 11800km si de cand am luat-o sta la 2000 rpm chiar 2500rpm cand pornesc motorul si este rece, apoi revine la normal, 8-900rpm dupa ce se incalzeste motorul,prima data n-am luat-o in seama, am crezut ca este normal pana se rodeaza bla bla,stiti voi cum este cu rodatul. Acum deja ma streseaza, daca ma vezi pe strada zici ca sunt cel mai prost sofer la cum se tureaza masina!!!!! Voi ce ziceti , cum sa rezolv problema??? In rest masina merge excelent,consuma putin 7% in afara,n-am avut probleme cu ea , sunt foarte multumit,merge asa de bine incat am luat si amenzi de viteza ) ) . Pe bune, in total din februarie pana acum 650 ron!!! Va salut cu respect si calatorii sprancenate!!!!
  8. Fratilor, imi pare rau ca n-am putut sa fac poze mai devreme,dar am o gramada de prieteni care au trebuit cinstiti si chiar am avut chef sa ! Astea sunt deocamndata pozele,altele pe lumina!
  9. Fratilor sunt fericit! La 4:30 P.M. mi-au spus astia sa ma duc sa-mi ridic masina!!!!!! URAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Conduc Vor veni si pozele diseara
  10. Va multumesc inca odata pt toate urarile de bine! Cu o primesc fac si niste poze.
  11. Ce aditivi credeti ca ar fi buni pt motoare? Ar fi bine sa folosim asa ceva? Eu zic ca protejeaza foarte mult motorul si-i lungeste viata,dar nu stiu ce sa folosesc, cu ce se impaca mai bine motorul de la Daewoo?
  12. Va multumesc foarte mult pt. urari si sper ca si masinile voastre sa va tina milionu' de km! Masina nu este din 2008, in 2008 am cumparat-o eu,ea probabil este facuta prin vara candva in 2007, sau inainte de a se intrerupe productia!
  13. Am uitat sa va spun ca am fost proprietar de Nubira 1,atat de mult mi-a placut masina aia, incat am vrut s-o cumpar si pe sora ei mai noua,asta in ciuda ofertelor care le-am avut. Puteam sa-mi iau alta masina,dar n-am vrut! Sper ca v-am lamurit
  14. Dupa ce o primesc o sa postez poze cu ea,referitor la detalii nu stiu la ce te referi. Masina a costat 11200 Euroi, este CDX deci full options,este gri mai inchis, altceva momentan nu stiu. O sa aflu dupa ce o conduc. Nu am vrut sa o iau pe gaz,nu-mi place ocupa loc in portbagaj, iar masinile pe gaz nu-mi plac! Mai multe dupa ce o am. Va salut!
  15. Frate esti cel mai tare!!!!! Eu te admir si in general oameni ca tine sunt demni de admiratie! Boala asta o am si eu,nu-mi place sa vad masina murdara,dar nici prea des nu este bine sa o speli ca se matuieste vopseaua. Daca vrei cu adevarat ca masina care o ai sa te tina 1.000.000 km trebuie sa o intretii GARANTAT! BRAVO, putini ca tine,meriti nota 10+ !!
 

×
×
  • Create New...