Jump to content

micuadrian

Membru
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

About micuadrian

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Constanta
  • Din
    Constanta
  • Auto
    Logan Laureate 1,4
  1. departe de mine gandul de aplaudac crede-ma, dar in situatia asta cand in joc e viata ta si a familiei atunci sa vezi.auzi tu ... aplaudac.
  2. Pt mine e destul de clar: legitima aparare sau nu ala trebuia impuscat.Eu cu siguranta as fi tras si al doilea cartus de pe teava ca sa fiu sigur ca nu scapa. Voi cei care spuneti ca nu e normal ca ala sa fie impuscat: daca ati fi trecut voi prin asta sa va treziti cu taratura in dormitor credeti-ma ca l-ati fi mancat de viu.
  3. intr-o dimineata la radio pur si simplu carcotasii au facut varza emisiunea cu pricina iar la sfarsit au tinut sa isi anunte sefii ca sunt total impotriva emisiunii
  4. am citit destule carti pana acum, nu as putea spune cate, dar in orice caz nu peste o mie precum maximus. ultima carte citita a fost Dan Brown - Codul lui DaVinci caci tot este la moda acum aceasta carte, care de altfel este excelenta.
  5. fiecare are cate o fixatie.sunt nebun dupa ceasuri dar asta e , nu imi pare deloc rau.probabil si voi aveti destule pasiuni costisitoare.
  6. si eu am cautat la inceputul anului sa cumpar un tissot si m-am oprit asupra acestiua care a costat 18 milioane dar nu este automatic insa mi-a placut enorm .In curand insa o sa plec in Singapore si cred ca o sa gasesc ceva acolo mai interesant.Acesta e luat din Romania.
  7. micuadrian

    Caut o melodie

    melodia este cantata de Flyproject, dar nu stiu numele melodiei.
  8. aveti cumva idee de ceva siteuri cu review-uri pt fujitsu siemens si sa fie in lb engleza(in afara de notebookreview.com ca acolo nu au fs)
  9. este adevarat dar am cam avut experiente neplacute cu celeronul.Intrebarea mea este daca acest celeron mobile este diferit de celeronul clasic(aici nu ma refer la consum si incalzire doar ca performante)
  10. Va rog ajutoooooooooor.Am nevoie de un sfat.vreau sa achizitionez un laptop la o valoare de ~ 33 milioane si nu stiu ce sa fac.Am de ales intre 2 laptopuri unul Hp nx9105 - http://www.emag.ro/notebook/hp_compaq_nx91...on_64--pPG690EA si unul fujitsu siemens cu procesor Celeron Mobile http://www.emag.ro/notebook/fujitsu_siemen...AINT-174201-001 VA rog ajutati-ma .eu as alege cel cu Amd athlon dar multi imi spun ca se cam incing destul de tare.orice sfat e binevenit.Multumesc
  11. adica 1 cu directia blocata, 1 cu fuzeta si unu cu rotile in sus.Adica 3? Nu mai spun ca Cielo nu prea l-am vazut la teste prin afara.Doamne si am zis ca ma opresc din discutiile astea...
  12. @wolfman: crezi ca cielo trece acel test?eu zic sa te mai gandesti.Fara sistemele de siguranta aferente putine masini trec acel test.Daca ai fi citit si articolul(dar nu se pune problema ca era in germana iar pe aici nu se vorbeste decat coreeana)era altceva.
  13. cine a zis ca ia doar 12 in oras? fugi de aici ca ia peste 15 atunci cand schimbi pe la 2000 de ture.daca schibi la 3000 deja e belea,consuma cat o turbina bai fratilor voi sunteti frustrati tare( ma tot repet dar asta e).cine va pacaleste pe voi cu consumul asta ca eu cu AC mai mult de 8,5 - 9 % nu scot.
  14. ce sa faci asa sunt posesorii de logan mai saraci.asta e.daca nu au avut toti bani ca tine(@tribunul) sa isi cumpere un SUPERTICO. asta e ce vrei ,atat avem asta cumparam
  15. in primul rand ovi_jer eu nu am amut probleme cu masina, intr-adevar ce vrei tu sa arati e ca am lovit masina(asta nu e un defect de fabricatie.)In al doilea rand nu imi ascund identitaea ( adimicu ****micuadrian - crede-ma sunt mai inventiv de atat,nu ma asteptam sa te gandesti la asa ceva, si oricum era ip-ul care era acelasi.) apoi e o nebunie sa zici ca loganul e varza, ca e invecht atata timp cat cielo e pe o platforma din 85, de fapt e penibil)
 

×
×
  • Create New...