Jump to content

cristi.a

Membru
  • Content Count

    187
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About cristi.a

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/11/1976

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Skoda
  • Model
    Octavia Tour
  • An
    2008

Recent Profile Visitors

2167 profile views
  1. Buna dimineata! La Multi Ani!
  2. Felicitari Sato! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
  3. La noi mosul avenit prin octombrie cu Vladut Superpici. Si acum de sezon ne-a dat papucii la amandoi (de mult imi caut ciocate). Oricum la Pici cutiile sunt imense...deja e pe primul loc, doar e cel mai cuminte. Sarbatori frumoase va doresc!
  4. Multumesc, sa fiti toti sanatosi!!
  5. A aparut...2 octombrie ora 21.00, cezariana, 3150 gr, 51 cm, apgar 9 - Vlad
  6. A noastra arata cam asa - alb cu multe figurine cum spunea "cumnatu". Din pacate inca nu ii putem oferii o camera a lui, dar tinand cont ca el apare saptamana viitoare in viata noasta, e suficient pentru inceput un colt din dormitorul nostru. Acum e la purtator. Pe urma o sa devina camera lui...oricum acapareaza toata casa. Sa va traiasca si sa fie sanatos.
  7. Da, multumesc, la o revizie serioasa ma gandeam. Cam cat ajunge operatia? Ma gandeam la o inspectie in service, inainte de a da cu banii. Autonet este o idee buna? M-ar avantaja d.p.d.v distanta, stam prin zona si eu si proprietarul. LE Am vazut ca nu prea e laudat Autonetul si pare si f scump. E un service pe Virtutii, cred ca incerc acolo.
  8. Dupa cateva cautari, am gasit ceva de cumparat. Deci, Matiz SE AC, din 2000, 60k km. Arata ok, a fost condus de o tanti, unic proprietar, a-2-a masina a familiei, pret 2800 euro. Singura problema, urme de ulei la capacul culbutorilor. Poate fi semn de ceva rau? Proprietarul a pus 20W50, ceea ce nu este prea in regula. In rest masina se misca si se aude bine. Are ITP pana in 10.2008 si i-am spus ca se ocupe, o iau doar cu ITP facut. Sunt pe cale sa iau teapa? Multam!
  9. Din pacate a mai plecat un mare actor...Stefan Iordache Dumenezeu sa-l ierte!
  10. Dupa cum spuneam mai sus, deoarece intra intr-un concediu prelungit pentru juniorul ce trebuie sa soseasca, sotia ramane fara masina de la servici. Deci e nevoie de un mijloc de transport. Bani: 2500 - 2700 euro. Pretentiile nu sunt prea mari: aer conditionat si servo. Si evident sa se miste masina, fara defectiuni si alte probleme. Evident ca o sa intre intr-o revizie (schimburi de consumabile) dar nu vreau sa ma bag la reparatii majore. Nu prea vrea Tico, dar daca e ok masina putem sa mergem si pe Tico. Cam astea fiind datele problemei, multam pentru citire si va astept cu sfaturi si oferte.
  11. Astazi, Cheile Tatarului PS: nu prea imi plac culorile, recunosc sunt afon. Aparatul este un Sony DSC-H9. Nu am umblat deloc, reglajele sunt cele initiale. Va rog sfaturi. Multumesc!
  12. A murit actorul Colea Rautu Actorul Colea Rautu a incetat din viata astazi, la varsta de 95 de ani, la Spitalul Municipal din Bucuresti. Colea Răutu a interpretat roluri în peste 70 de filme de lung metraj, atât româneşti cât şi străine, în seriale de televiziune. Actorul a debutat cu “Desfăşurarea”, în 1954. Dumnezeu sa-l odihneasca!
  13. cristi.a

    Batai Pe Strada

    Imi pare rau de cele prin care ai trecut. Eu nu cred ca are sens ... din nefericire nu cred ca ajungi nicaieri pe calea legala. Sa presupunem ca-l gaseste...ii dau o amenda..si abia atunci il invrajbesti. Sau ce faci...te duci cu el / ei prin tribunale? Din nefericire trebuiesc evitate astfel de specimene. Daca sunt multi...nici armele (spray si electrosocuri) nu cred ca te ajuta, s-ar putea sa ti-o iei cu ele. Deci, evita...daca te tine masina. Toti cred ca am trecut prin asta...nu e ok sa te dai jos din masina, asta daca nu faci rugby in timpul tau liber. Iar "prietenii"...schimba-i, astia nu sunt buni!!!
 

×
×
  • Create New...