Jump to content

migrosoft

Membru
  • Content Count

    65
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by migrosoft

  1. Cumpăr piese Daewoo Espero: proiectoare ceaţă (faţă), antenă radio (cu acţionare electrică), la preţuri convenabile.
  2. Daca nu gasesc mai aproape de mine (Slobozia), te voi contacta!
  3. Pentru Daewoo Espero 1.8 MPI: caut bara protectie fata completa (spoiler+parasoc+proiectoare), preferabil culoare rosu (visiniu) metalizat.
  4. Pentru Daewoo Espero 1.8 MPI: caut bara protectie fata completa (spoiler+parasoc+proiectoare), preferabil culoare rosu (visiniu) metalizat.
  5. Tot o bara fata vreau si eu, completa (spoiler+parasoc+proiectoare) - preferabil rosu (visiniu) metalizat.
  6. Flotila s-a îmbogățit cu încă o piesă! Acum pot spune "MIG-urile mele...":
  7. migrosoft

    Bancuri

    Pentru reamintirea prevederilor Codului Rutier... Vizitati site-ul meu: http://www.migrosoft.evonet.ro/index_files.../test_auto.html >
  8. LA_MULTI_ANI_GM_CLUB.RO.zipPentru toata lumea - LA MULTI ANI de la migrosoft si o felicitare draguta!
  9. migrosoft

    Profesii

    Imi pare rau, dar nu am gasit nici un smiley cu o mana de politie... Astia bat cu amandoua mainile! Asta e tot ce am putut sa-ti trimit!
  10. P.S. Pentru activarea jocurilor - PM!!! >
  11. Am si eu probleme cu instalatia de racire (Espero 1,8 automatic cu GPL). Imi pierde lichidul pe la intrarea in termostat (se observa scurgeri pe sub cotul de cauciuc). Am fost si la service, am schimbat cotul si colierul, chiar garnitura termostatului, dar degeaba! Si pierde cam mult (la 2-3 saptamani - cca. 1 litru). As dori sa-mi dati o solutie (in sensul PRINCIPAL al cuvantului) cu care sa pot etansa locul respectiv. Eu ma gandeam la silicon, dar nu stiu de care tip (obisnuit, pentru temperaturi inalte sau altul). Astept raspunsul meseriasilor!!!
  12. La mine (Espero 1,8 automatic, GPL) problema e in felul urmator: 1) dupa ce pornesc, daca circul fara sa bruschez acceleratia, nu se aprinde; 2) la calcarea brusca a acceleratie, la o accelerare mai prelungita sau la o decelerare, se aprinde si ramane asa; 3) daca revin la un mers constant (drum in afara), se stinge; apoi se repeta 1-3. Chestia e ca odata cu aprinderea imi creste si turatia la relanti (de la 800-1.000 la 1.600, uneori chiar 2.000!). La service mi s-a spus ca ar fi senzorul de oxigen, dar nu e o problema grava. Ce parere aveti?
  13. Pentru relaxare - un site cu multe jocuri dragute... ) ATENTIE!!! Unele dintre ele creaza dependenta!!!
  14. M-ar interesa si pe mine un asemenea dispozitiv, cu o singura conditie: sa aiba afisajul intr-una din limbile pamantene: romana, engleza, franceza, eventual germana sau italiana.
  15. Daca vii pe Autostrada (de ce i-o zice asa, nu stiu!?!?) Bucuresti - Pitesti, inainte de intrarea in Bucuresti (pasaj) faci la dreapta spre varianta, unde o tii tot in dreapta, pana la Autostrada (asta da!!!) Soarelui. Mergi pe ea pana la Drajna, apoi ai 2 variante: 1. Tot inainte pana la Fetesti (dar se circula doar pe un sens! ); 2. La Drajna iesi, o iei spre Slobozia si la prima intersectie (dupa cca. 2-3 km., inainte de calea ferata) o iei la dreapta si ajungi tot la Fetesti, pe DN (e destul de lejer, doar 2-3 localitati, drum foarte bun). De la Fetesti, continui pe Autostrada Fetesti Cernavoda... Constanta!
  16. Imi pare rau, dar nu ai inteles... Nu am spus cu un CI 555, ci cu CI 555... Deci, mai multe... Pregateste-ti demisia! O sa-mi fac timp in 2-3 zile (sper) sa public schema! P.S. Ma cheama migrosoft (banuiesc ca te-a derutat sublinierea... ) Pt. Mircea: Da' cine a zis ca se modifica (vizibil) instalatia de iluminare-semnalizare?!?!? Sau imi spune Politia cum sa claxonez / semnalizez?!?
  17. Am o alta propunere: Dispozitivul se poate realiza sub forma unui montaj electronic cu CI 555 (temporizator, generator) care poate genera secventa dorita (daa-di-di). Iesirea acestui generator se poate conecta la un comutator, care sa actioneze: - fie releul claxon; - fie releul faruri (proiectoare) - fie luminile de avarie; - orice alta combinatie (sau toate simultan! ) Pretul nu cred ca ar sari de 20-30 lei. Din pacate, nu dispun de timpul necesar realizarii... Astept oferte, ca meseriasi avem... Ce parere aveti?
  18. Da' care crezi tu ca ar fi? Pe parbriz mi s-a parut prea departe... Nu de alta, dar mai am autocolante!
  19. N-as crede ca e cea mai buna (si legala) solutie... Dupa cum spui si tu, nr. respectiv este pt. "Apel National de Urgenta" si nu stiu ce fel de urgenta este asta (in afara cazului cand esti agresat de respectivii politisti, bineinteles...). Sa nu cazi in partea cealalta, adica apelarea abuziva a serviciilor de urgenta...
  20. migrosoft

    Virus Argintiu

    BETON!!! Nu se poate... asta e oare chiar Matiz?!?
 

×
×
  • Create New...