Jump to content

tkd29

Membru
  • Content Count

    256
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tkd29

  1. tkd29

    Kitsch-URI

    Era parcat pe undeva prin Titan.
  2. tkd29

    Vand Cielo Gle 97

    Vandut. Se poate inchide.
  3. O mica corectare..modulul este 80 ron am scris din greseala 800. Nou am vazut in magazin 160 ron.
  4. Deci, capacul delco a fost folosit 2 saptmanai. Bobina 10 ron(doar a fost montata si data jos) si mai am o bobina folosita 2 saptamani -8 ron. Capac 15 ron Cablu capota nou in punga 13 ron Modul delco Cielo 800 ron
  5. Vand Cielo GLE 1997 , 163.000 km. Pret 3500 euro negociabil. Pt detalii PM. Urgent. MP3 Pionner, boxe Pionner si JVC, inchidere centralizata, alarma. Tel: 0720637323 Poze putin mai tarziu.
  6. Da , oricum era de vina doar axul din delco si cum nu am gasit nici unde second iar cele noi nu sunt bune, am zis sa iau unul nou sa scap de probleme.
  7. Schimbat delco- 346 ron Semnalizator stanga-45 ron Fise bujii -35 ron
  8. Cum spune titlul cumpar ax delco Cielo SOCH cat mai repede. Tel: 0720637323
  9. Pai un ax nou costa intre 30-40 ron depinde de magazin, un delco sh nu cred ca il gasesc la pretul asta.
  10. In cazul asta e naspa, nu mai am curaj sa cumpar alt ax nou..sau sa gasesc un magazin care se risca sa il duc inapoi in caz ca nu merge, oricum m-am specializat , schimb axul cu tot cu demontat si remontat delocul in max 20 minute.
  11. Nu , intra luleaua la fix , am verificat asta cand am bagat delcoul am invartit de lulea si este teapana. Se poate sa fie magnetul ala prost sa nu isi faca treaba cum trebuie?
  12. Cine imi poate explica ce poate fi defect la axul din delco, am fost azi la cateva magazine si nu sunt mai multe tipuri de axe, am mai facut azi o proba sa ma conving ca este intradevar axul , si l-am montat in delocul de pe celalat cielo si se comporta la fal ca si in delcoul meu, porneste, dar merge neregulat, nu se poate regla din avans si daca incerc sa accelerez se opreste motorul. Am pus delcoul meu cu axul celalat si functioneaza perfect. Mi-e si frica sa mai cumpar alt ax..din moment ce toate au accelasi cod si este original daewoo.
  13. Am depistat problema, este axul de la delco, am pus azi axul de la un delco bun pe al meu si a pornit. Un delco costa o caruta de bani , nu are rost sa cumpar unul nou cand axul este 30 ron.
  14. Revin cu noutati. Problema este cu delcoul meu. Acum porneste si cu al meu dar merge f neregulat , nu se regealza deloc din avans si daca vreau sa accelerz se opreste instant. Am facut rost de un delco de la un cielo si l-am pus pe masina mea, cu fisele, bujiile, capacul si luleaua mea. Masina a pornit instant. Am pus modulul meu pe delcoul celalt , porneste fara probleme. Am comparat delcourile si sunt identice ca si pozitia axului. Am facut rost de o bobina noua face la fel. Se poate sa fie crapat delcoul meu si din cauza asta sa nu functioneze normal?
  15. Deci dupa spusele lui Esperatul este sarita de la punct, e cineva care ma poate ajuta asa sa explice mai babeste cum o readuc la locul ei? Astept un mesaj pe pm sau mess ca sa nu poluam topicul.
  16. Am testat azi capacul de la delco , fisele si luleaua pe masina lui Esperatu si toate functioneaza perfect. In cazul asta cand tot ce am zis mai sus functioneaza si sunt ok , ce mai poate fi stricat? In delco am nou capacul , luleaua, bobina si axul, am pus alt modul dar nici o schimbare. Scanteie la bujii vine, benzina la fel.
  17. Am facut ceva progrese..am schimbat axul din delco si dupa juma de ora de chinuri am reusit sa o pronesc dar mergea neregulat si dupa vre-o 5 secunde sa oprit.. dupa ceva timp a pronit la fel si iar sa oprit, dar din pacate a murit bateria si pana maine cand o las la incarcat nu mai pot face nimic.
  18. Momentan nu mai dau banii pe nimic , pana o sa gasesc un Cielo de pe care sa iau delcou si sa il pun pe al meu sa vad daca merge si in functie de asta o sa mai bag bani in continuare in piese.
  19. Cred ca am explicat destul de clar, am doua capace de delco,cu nici unul nu porneste, am schimbat o fisa noua cu una mai veche se comporta exact la fel. Esperatul a fost azi la mine si a vazut ca nu sunt fisele si capacul de vina. Daca cu alt declo porneste cu capacul si fisele mele atunci nu este de vina delcoul meu ? Asta vreau sa verific pt ca am aproape tot nou pe masina.
  20. Poate sa imi spuna cineva daca nu poate porni din cauza ca se invarte magnetul in jurul axului delcoului? Acum raman la mila unui forumist care vrea sa ma ajute sa imi dea pt o proba scurta delcoul lui sa vad daca imi porneste asa.
 

×
×
  • Create New...