Jump to content

hades

Membru
  • Content Count

    332
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hades

  1. Salut, nu as vrea sa il vand separat. Eu vreau sa dau tot sistemul, am alta solutie acasa acum si sotia-mi ma preseaza sa il dau de acasa ca sa eliberez locul Da, am uitat sa mentionez, monitorul este LCD.
  2. Salut. Imi vand desktopul. Caracteristici: - placa baza Intel, all on board - procesor Intel Core2Duo, E7400, 2.8 Ghz - 4 GB RAM - Hard disk 1 TB - sursa Antec - carcasa Antec - monitor LCD Lenovo 22''. Desktopul functioneaza perfect si arata impecabil. Pretul este de 1200 lei, dar e negociabil.
  3. Salut. 2 anvelope 205/55/16 ai? Noi. Multumesc.
  4. Salut. Imi vand GPS-ul. Este vorba despre un GPS Garmin NUVI 660 FM. Aparatul este impecabil, nu are nici macar o zgarietura. Arata ca nou. Are cutia inca, husa de piele, toate accesoriile. Nu stiu sa detaliez prea mult functiile, stiu ca are bluetooth (deci se poate folosi cu un device handsfree), are receptor FM TMC de trafic pentru evitarea zonelor cu probleme, are touchscreen, etc. Daca ma intrebati, caut si va raspund. Eu l-am cumparat de la reprezentantul autorizat din Romania, am dat pe el 1390 lei la vremea aia. Am doua carduri la el, cel original care are hartile pentru Romania si Europa 2006 si inca unul cu hartile full Romania si Europa (ROAD 2008). Pretul de vanzare este de 600 lei si se negociaza.
  5. Salut. Ma intereseaza asa: 4 anvelope 205/55/16 8 anvelope 195/50/15 Din cele mai ieftinute, eventual Nankang care au review-uri bune. De iarna. Multumesc.
  6. hades

    Soveja

    Am fost eu weekendul trecut, eu merg foarte des la Lepsa. Drumul de la Focsani la Tulnici este in totalitate refacut (cu exceptia a vreo 2-3 poduri la care se lucreaza si care deocamdata se ocolesc). De la Tulnici pana la Lepsa e prost, inca nefacut. Asta inseamna vreo 9 km (parca). Du-te, e foarte frumos. Nu e manelizata Lepsa, inca. Du-te si vezi manastirea Lepsa (si aici e reparat drumul - drumul care duce la Soveja, practic-), Cheile Tisitei (cam 3 ore de mers pe jos, dar e superb), cascada Putna, pastravaria Lepsa. E super, o sa iti placa daca iti place linistea si un loc altfel. Drumul Lepsa - Soveja nu e facut decat pana la manastire, cum spuneam. Mai incolo, nu se poate merge. Anul trecut am fost la Soveja, pe la Panciu, cum spuneam un coleg mai sus. Dar a fost o portiune proasta. Soveja e total parasita, arata dezolant. Peisajele, insa, de neuitat. Daca mai ai nevoie de detalii...cu mare drag. Cum spuneam, eu merg acolo foarte des.
  7. hades

    Golf 5 Gti

    5-ul e cel mai frumos Golf facut vreodata. Daca mai e si GTI...e de-a dreptul superba. Foarte tare masina, am testat-o si eu de cateva ori. Pe cand incercam Cupra. Felicitari pentru achizitie. Nici eu nu cred ca ai nevoie de vreun chip. In Romania nu ai nevoie de mai mult, e suficient ce poate GTI-ul.
  8. hades

    Camionagii

    Eu as spune mai degraba ca printre ei sunt cei care AU ce cauta la volan. Pentru ca majoritatea nu au ce cauta. Si am ajuns la concluzia asta dupa experienta celor 15 ani de cand conduc. Si dupa ce anul trecut era sa ne pierdem viata din cauza unui astfel de cretin. Pentru ca baietii sunt stapanii soselelor, si sunt convinsi de asta.
  9. In sfarsit vad si eu ca iau astia o masura buna. Asta mai trebuia la cate strazi sunt blocate acum, sa mai blocheze si zona aia...
  10. hades

    Camere Video

    Salutari. Am luat un Panasonic anul trecut, nu sunt multumit de ea deloc, am vandut-o unui coleg, asa ca acum sunt in aceeasi situatie. Trebuie sa iau o camera, bugetul e de 2000 RON. Ce recomandari aveti in acest buget?
  11. hades

    Paris

    Asa e, doar daca vrei sa vezi interiorul. Gradinile sunt ceva deosebit.
  12. Am fost astazi la un magazin/service biciclete si accesorii. Era acolo un Renault Scenic ce avusese suport pentru biciclete la hayon. Ii indoise hayonul chiar, partile din lateral. Venise omul sa isi monteze suport pentru plafon. Am vorbit cu cei de acolo si mi-au recomandat suportul pentru plafon. Am sa caut, si cand imi cumpar, voi posta pret si impresii.
  13. hades

    Paris

    Exista doi piloni pentru urcat pe scari si doi pentru lift. Cel putin asa era anul trecut cand am fost eu.
  14. Ale mele ar avea 28 kg (15 kg una si 13 cealalta). Suporti am vazut de la 50 euro in sus. Ce parere aveti de acesti suporti? Cei de 50 euro sunt ok?
  15. hades

    Paris

    @laurentiu83: e coada si la pilonul unde se urca pe scari, la ala am stat eu. Am stat 2 ore si jumatate acolo, daca nu eram cu sotia mea care a insistat renuntam demult... @roryta: cum spuneam, daca scapi de coada/cozi, merita. Merita si mai mult. Peste tot sunt cozi (eu am fost in iulie, parca). La Versailles, de exemplu, am renuntat dupa o ora. Un prieten care a fost cu mine a ramas insa. A stat 4 ore acolo. Ceea ce, pe bune, iti strica toata placerea.
  16. Nu m-am gandit la asta. Deci suportul pentru hayon se prinde de hayon? Nu de stalpii din spate? O fi mai indicat cel de plafon? Desi arata masina a struto-camila, vorba unui coleg mai sus. Il gasesc incomod rau...
  17. hades

    Yellow!

    Nice ride. La Leon prinde bine galben. Sa o stapanesti sanatos, fara evenimente.
  18. La sfarsitul lunii iunie am si eu programata o iesire de o saptamana in apuseni. In aceasta idee, intrebarea este: a luat cineva un suport pentru biciclete care se monteaza pe hayon? Am doua biciclete pe care as vrea sa le iau cu mine, si ma gandesc sa cumpar un suport pentru hayon. Stiti ceva despre asta? Modele, preturi, pareri? Mentionez ca masina este un hatchback, Ford Focus.
  19. hades

    Paris

    Daca te scuteste de coada merita cu prisosinta.
  20. Frumoasa masina, super ok motorul. Felicitari pentru alegere! Sa o stapaneasca sanatoasa si sa se bucure de ea.
  21. hades

    Paris

    Am vrut eu sa fac Londra. Si nu imi rezervasem bilete, nu nimic. Si m-am dus la Gara de est in Paris sa imi iau bilete. Pret? 400 sau 500 euro/persoana, nu imi amintesc exact. 100 euro e costul daca iti faci rezervare din timp...
  22. Mie mi se pare 5-ul cel mai FRUMOS Golf facut vreodata.
  23. Si mie imi place, foarte frumoasa masina. Sa o stapanesti cu placere!
  24. Bre, e simplu: vrei sa te lasi, te lasi, nu vrei, nu te lasi. Poti sa iei si champix, si nicorette, si mama lu' champix si a lu' nicorette. Eu am un an de cand m-am lasat de fumat. Pur si simplu. Putea peste tot, cum bine zicea un coleg mai sus: si in casa si in masina, si hainele, tot. Si dupa numai un an (unii spun ca e mult, altii ca e putin) nu mai simt nevoia deloc sa fumez. Nu poti sa te lasi de fumat decat daca VREI. Al dracului viciu tigara asta.
 

×
×
  • Create New...