Jump to content

SCC

Membru
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

About SCC

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.streetcarconcept.ro

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  1. Vbocan, de unde ai luat jantele? Cine vinde jante de aliaj usor sau otel poarta o responsabilitate destul de mare pentru ca janta este parte in miscare (evident) si nu poate sa vanda o janta care nu se potriveste pe masina. La cielo, ca sa nu aveti probleme limitati-va la o latime a jantei de 6 inch (nu sunt sigur dar cred ca merge si de 6,5 cu ET 38 (poate varia intre 35 si 40). Din cate imi amintesc, pe jantele 6x14 de la cielo este marcat ET40. Ce am spus mai sus este valabil in cazul in care nu se fac si alte modificari de natura sa permita montarea unor roti mai mari. In concluzie documentati-va bine inainte de a arunca banii pe ceva mai ales asa scump cum sunt niste jante sau anvelope noi (daca nu sunt second hand sau sunt de proasta calitate)
  2. Nu cunosc problema, dar la SuperNova pe care a avut-o tata, era un zgomot in spate care disparea cand se aseza cineva pe bancheta, dar era de la sistemul de rabatare. Just a thought...
  3. expero 16V a scris: Credeam ca sub o anumita temperatura (0 grade, parca), compresorul nu porneste... Uite c-am gasit. " class="ipsImage">
  4. Vrei sa spui ca inainte de a strange cablul aveai cursa libera la pedala?
  5. Nu prea se poate repara pt. ca se tocesc dintii cremalierei, in general la capetele cursei, asa ca se-nvarte-n gol.
  6. Daca strangi cablul nu creste relantiul? E ca si cum pedala ar fi mai apasata, nu? Si nu vad cum sunt pacaliti senzorii? Daca stai pe loc si tii turatia mai sus pacalesti vreun senzor?
  7. Sper sa nu se supere relu ca-ti spun dar vezi ca are pe site-ul lui manualul de Espero (printre altele) de unde am luat si eu desenele.
  8. Multumesc de urare! Computerul de bord nu il montez. Oricum nu e decat o adunatura de martori luminosi. Traductorul de viteza se monteaza la cutie in locul cablului de kilometraj. Am studiat destul problema. Singura hiba e la senzorul de presiune a uleiului pe care cielo nu il are.
  9. Senzorul de pozitie a clapetei de aer TPS furnizeaza o tensiune variabila, in functie de pozitia clapetei. Semnalul variaza de la mai putin de 1,25V la turatia de mers in gol pina la 5V cu clapeta deschisa la maxim (WOT). Semnalul provenit de la senzorul de pozitie TPS este unul dintre cele mai importante semnale utilizate de ECM pentru controlul carburatiei si al altor functii de iesire.
  10. Identifica cablul de acceleratie. Vezi unde este el prins la motor (ce actioneaza). TPS-ul (Throttle Position Sensor) este exact pe partea opusa a corpului clapetei de aer. Nici eu nu inteleg nimic din ce am scris mai sus asa ca iti pun niste poze.
  11. Din istoria mea cu Cielo-ul si alte masini, va relatez urmatoarele: Mirosul ala nasol e de la umezeala si il simt mai ales daca merg fara AC dupa ce in urma cu cateva ore mersesem cu AC pus. Nici cu bacteriile nu suntem departe de adevar. Cat despre frunzele care se strang la ventilator cred ca isi aduc si ele contributia la mirosul de putred. si eu am scos ventilatorul si am curatat de frunze, dar inainte de a-l remonta, am pus o bucata de plasa de tantari. Din cate imi amintesc am tinut-o cu mana si am prins ventilatorul peste ea. Gata cu frunzele. Pe mine ma enerva ca se auzea cum sunt rascolite de fluxul de aer. Iar spary-ul ala stiam ca trebuie bagat prin aeratoarele din bord prin furtunul ala lung.
  12. SCC

    JANTE ALIAJ-producatori

    MAK Wheels - Italia www.makwheels.it http://www.streetcarconcept.ro/new/jantedinaliaj.htm
  13. Eu scosesem mufa de la TPS de tot. Se aprinsese Check-ul si crescuse relantiul dar macar era constant. Eu mai am TPS-ul vechi care de altfel e perfect functional, pe care ti-l pot face cadou. Oricum, incearca sa mai indesi cele 3 fire in mufa. Merita sa incerci ca o faci pe gratis. In general, scannerul de la service iti detecteaza problema daca mecanicul stie sa interpreteze valorile citite.
 

×
×
  • Create New...