Jump to content

sprite

Gold Member
  • Content Count

    971
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by sprite

  1. ...azi am dus-o prima oara pe Suzi la Rux Auto, pentru schimbat ulei motor & cv, filtre si placute... Intrevederea a fost o placere pentru mine: Lucrarea - ireprosabila; Pep-ul - acelasi tip de gasca pe care il stiam Multumesc Andrei!
  2. sprite

    La Multi Ani

    @NFS: La multi ani domnuu' si burta mica...
  3. sprite

    Kitsch-URI

    ...haide dom-le, lasa-l pe Funar cu fluturasii lui. Voiam doar sa-l felicit! Mi-a placut cum era adusa la culoarea masinii aripioara de rechin de pe plafon si voiam sa-l intreb unde a gasit stergatoarele alea si duble si nichelate, ca vreau sa-mi iau si eu 4, ca prea mi-au luat ochii. Doua sa am de rezerva. Husa de volan nu mi-a placut, ca-i reflectorizanta, dar trec cu vederea.
  4. sprite

    Kitsch-URI

    Hai zi, care esti?
  5. Vad ca multa lume se plimba p-acolo...
  6. sprite

    Matiz Euro 4

    Nu-i rau, stai linistit. S-o stapanesti sanatos!
  7. Varianta 2. "Dau" cel mai bine pe o AstraG. Daca tot e la liber: 1. - aspect bizar 3. - invechite 4. - parca e un tort in vitrina cofetariei.
  8. Atunci de ce argumente mai ai nevoie?
  9. sprite

    Benzina EFIX

    ...am renuntat la efix dupa un an de folosire. Motor zgomotos, in ultima vreme au aparut si detonatii (popular - tacane avansu'). De ieri m-am intors la "vechea" omv 95 si am alta masina... Pentru fani: evitati statia Rompetrol Luica.
  10. sprite

    Black Beauty

    Sa fi preciiiisa! ) Mistoaca omu', sa-ti traiasca!
  11. ileana 2 buc uskt2005 - 1buc ami - 3 buc closchkutza - 1 buc Wolfman - 1 buc cpop - 1 buc adycez - 1 buc mirel - 1 buc (o plateshte Ileana ) VAXXi - 5 buc ovidutz - 1 buc Zuy - 1 buc nrares - 1 buc (si pe a mea o plateste Ileana) 24000000.gif CrisR - 1 buc. NFS - 3 buc Guru - 1 buc ( cu instructiuni de utilizare in limba romana ) FLEX - 2buc Brainiac - 1 buc Laurentziu83 - 1 buc Andreib -1buc alx - 1buc dan_m - 1 buc Alezz&cristina_boboc - o bucatica Zmeu - o bucatoaie adostar - 1 buc perfidus - 1 buc RaZoR-07 - 1 buc. (pentru colectie si pentru incurajarea autorului, ca deja am citit-o, e super) lexu` - 1 buc sprite - 2 buc.
  12. Bai nene, cum adica minus unu?
  13. http://www.evz.ro/article.php?artid=321698#
  14. ...nu dom'le, e ailalta ata. ... Un Link...
  15. Nu mai e parlita deloc coreeanca... si se tine inca excelent! Numai ca socra-miu a reusit sa desurubeze nuca de la schimbator... ma intreb: cat o fi apasat pe ea ca sa bage in marsarier? )
  16. ...a functionat pe naiba Cine a mai incercat? Cand m-am hotatarat eu sa vad cum iese, am vazut ce porcarie facusem inainte cu Axion si burete de vase... O mare varza si multe zgarieturi... e toata numai rotocoale. Am lasat-o asa, raul era deja facut... Satoricul e in ambalaj original, nedesfacut. Habar n-am ce poate; o sa-l inapoiez la o intalnire...
  17. Daca esti in bani, nu mai sta pe ganduri. Ia-o.
  18. ...hai ca am trecut pe lumea 1. Inviteisan pliz, ca ma rup astia...
  19. ...in lumea 2. E nasol?
  20. ...se mai dau invitatii? s.p.r.i.t.e.
  21. Strange cureaua de la alternator. La umezeala, o sa faca iar.
  22. Ba e problema de garantie, sunt obligati sa-l schimbe pana nimeresc unu' care nu mai curge. Nu te intelegi cu ei, schimba servisul.
  23. Multumesc. Testez in we detergentul de la Satori.
 

×
×
  • Create New...