Jump to content

rluc

Membru
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

About rluc

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 11/05/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Auto
    Espero 1,5 16v 96, evacuare Sebring, admisie K&N
  1. rluc

    Tuning Espero

    Stie cineva daca se poate schimba axa cu came, punand una mai buna ?
  2. Mosu', tu ai 225/45/R17 pt. ca tzi-ai facut evazarile alea de neam stii tu de care; in mod normal ( e putin tras de par zis normal, tinand cont ca-tzi trebuie si suspensii sport) merg la Espero jante pe 17 cu anvelope maxim 215/40/R17.
  3. rluc

    Tuning Espero

    Imi pare rau sa ti-o spun, dar pur si simplu nu te cred ca masina ta accelereaza sub 8s pt. a atinge 100km/h si spun asta pt. ca te-am vazut LIVE la Constanta vara asta, la salon, cand ti-a dat rusinica un Espero bej, nu stiu ce numere de imatriculare are (e tot din Constanta), dar stiu ca are jante pe 16 cu anvelope 215/45/16, suspensie sport, finala Powerful, iar masina aia nu prindea suta in 8s dar in 10 - 11 tot o prindea, asa ca mai ai de investit pt. 8s.
  4. Ovi, ti-ai montat instalatie de Xenon, sau becuri pe care scrie Xenon si daca ti-ai montat instalatie zi-mi cum se procedeaza : se dau becurile cu halogen ale masinii jos, sau se converteste lumina lor ?
  5. Uite un kitch pentru Espero, si inca unul scump :
  6. Daca tu ai impresia ca cineva va stramba din nas la aparitia unor asemenea Espero. te inseli amarnic; tu vorbesti din prisma celui care intelege prin tuning la o masina care nu se modifica in general, a face un kitch general, cam ca Daciile autohtone, cu minispoilere, eleroane din tevi si alte aberatii din astea ieftine. Enjoy the pictures :
  7. Se vad destul de bine modificarile de care zici si in poza sus-atasata.
  8. Toba finala Sebring : 300 EUR Filtru panel sport K&N : 60$ Praguri interior fata Simoni Racing : 1.200.000 ROL Becuri Philips : 20 EUR
  9. Cred ca ducu911 e facut din acelasi aluat ca si noi, nu crezi ?
  10. rluc

    Crash Test Nubira

    Chiar nu stie nimeni daca s-a facut crash test cu Espero ?
  11. rluc

    Crash Test Nubira

    Stie cineva daca s-a facut crash test si cu Espero ?
  12. Arcurile de Espero nu sunt deloc rigide, ba sunt prea moi.
  13. Merci de raspuns, pe cei de la Autozone ii stiu, dar n-am lucrat niciodata cu ei, nu stiu de ce, iar de Auto-soft n-am auzit; legat de N2, eu nu mi-am umflat niciodata rotile cu N2, iar in ceea ce privesc rotile cu dimensiuni mai mari am fost indrumat catre cei de la Sama pt. ca ei aveau utilajele respective, nu toata lumea are tehnica de echilibrat roti mari.
 

×
×
  • Create New...