Jump to content

URX

Membru
  • Content Count

    118
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About URX

  • Rank
    ex voicu
  • Birthday 12/09/1966

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.voicua@k.ro

Profile Information

  • Din
    Cluj Napoca
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2003
  • Nr. Inmatr.
    Cj-08-URX
  1. In limita timpului liber voi participa cu placere la intalnirile organizate de voi.Va rog sa ma anuntati din timp sa stiu si eu.Abia astept. . Sa dea Dumnezeu Satori.Mersi de ajutor si de gazduire.Respecte.
  2. Da fratilor,a sosit un moment trist:de a ma desparti de Matizut .Am achizitionat recent un Opel astra H,an 2005,diesel avand aproape toate optiunile:aer,calculator bord,inchidere centralizata,geamuri electrice,Mp3,ABS,ESP,ETC ,culoare neagra.Ma despart cu greu de fosta masinuta,avand in vedere ca am fost servit de catre aceasta aproape 50000 km,fara a-mi produce mari batai de cap.Dar vedeti,in tot raul exista si un bine:Matizul a ramas in zona ,fiind preluat de baiatul meu care intre timp a terminat liceul si a devenit student.Deeh:cine mai e ca el? Fata de cele zise va doresc tot binele din lume si predau stafeta juniorului meu(care se va folosi momentan de acelasi nick-urx : Mucea,ai legatura!!! Hello everybody,eu sunt URX JR .Am sa ma prezint cat de repede am sa pot ;abia astept sa va cunosc.
  3. Aiptek prietene,poti sa pui linistit colant ca vine bine,iar apa nu are influenta asupra lui.Ma mir ca nu ai observat la mine:mi-am pus singur singurel asa ceva de aprox.2 ani .Daca vrei te pot ajuta,in 30 min finalizam treaba.
  4. Nu fi asa sigur ca a fost umblat la kilometraj.Poate nu a fost intretinuta bine(lipsa lichid racire,a uleiului de calitate).O medie a kilometrilor parcursi ar fi cam de 10000 pe an,in conditile in care se circula aproape zilnic.Exemplu personal:Matiz 2003,circul aproape zilnic km.la bord 40000.Deci problemele tale nu cred ca vin de la schimbarea nr.de km,ci de la o intretinere necorespunzatoare.
  5. Prietene,strange o tura piulita de la ambreiaj si vezi daca mai ai probleme.Respecte.
  6. Mersi,Sprite,chiar nu stiam de piulita din spatele clapetei.Am sa bag mana sa verific. >-
  7. Sigur.Asta bineinteles daca nu este rupt cablul.Eu asa am procedat si procedez in continuare cand ii vin dracusorii.
  8. La fel am patit si mai patesc cand are masina draci.Remediere:cand vreau sa umblu la motor,daca vad ca nu se deschide normal bag o bucata de carpa sub manerul de actionare a cablului (cel din interiorul autoturismului).In felul acesta cablul ramane tensionat si pot sa deschid capota.De mentionat ca nu totdeauna imi face nazuri.Ciudat.Am impresia ca e in functie de vremea de afara.
  9. Nu are nimic masina.La fel am crezut si eu:ca nu pot depasi 120.Chiar ma intrebam cum de unii se pot lauda cu viteze de 160km pe ora,la un motor ca si cel al Matizului.Intr-o zi mi-am luat inima in dinti si pe o sosea relativ libera,am bagat piciorul in acceleratie si surpriza:150.Dar am ramas cu un gust amar.Peste 125km la ora motorasul masinii a inceput sa sune ca o locomotiva;imi era frica sa nu sara de la locul lui.Deci, nu am parcurs mai mult de 2 km cu aceasta viteza,si nu as dori sa mai incerc aceasta experienta,atat timp cat doresc sa mai folosesc masinuta.In concluzie:daca doresti sa verifici viteza masinii nu o menaja, nu-ti fie mila,baga piciorul in ea si ATENTIE... la radar .
  10. Aceasi problema am avut-o si eu in urma cu un an.Spre fericirea mea,cu ajutorul sfaturilor primite de la colegii de forum am rezolvat problema fara mult efort.Am postat la topicul corespunzator ,asa ca citeste cu atentie ,,Probleme pornire-nu se poate rezolva''.Succes.
  11. E o masina perfecta pentru ceea ce intentionezi sa faci cu ea.Daca ai,, simtul pedalei " e totul OK.Nu este indicata incepatorilor.
  12. Pune si matale niste poze sa ne facem o idee.
  13. URX

    La Multi Ani

    Mult belsug in casa, Painea mai gustoasa, Datorii putine In anul care vine. Pace-n inimi rod bogat, Bucurie,gand curat Din a voastra casa, Binele sa nu mai iasa. LA MULTI ANI fericiti,cu multa sanatate,lumina si impliniri si mai ales sa ne ajute DUMNEZEU in toate. Un an nou plin de bucurii.
  14. URX

    In Caz De Avarie

    Revin cu datele mele de contact.D-nule Mircea va rog luati masuri pentru a reapare pe lista.Multumesc.
  15. SMS-ule se numesc paravanturi si se gasesc (sau se gaseau) la Nicu Barbu.
 

×
×
  • Create New...