Jump to content

luisspeed

Membru
  • Content Count

    360
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by luisspeed

  1. @raresh20 ... Nu omiti sa pui vreo virgula pe undeva? sau un . ? si ai poate ceva reportat de luna trecuta. Ca org te lasa cu report de la o luna la alta, dar nu mai mult de 2 luni.
  2. Dj-ul zice ceva bine acolo. Pt ca imi amintesc f clar si in cazul Cocoana.. nu s-a mentionat niciunde ca a lovit si un taxi care a schimbat banda de mers .. Desii masina avea clar urme de galben de la taxi pe ea. Am poze facute personal de la accident, in presa nu-mi mai amintesc daca au zis ca taxiul a schimbat banda fara sa se uite..cum fac f multi dintre ei si putini stiu ca la mijloc e un om important din Tm care l-a vrut dupa gratii pe Cocoana.. E vorba de patronul firmei respective de taxi..care a dat muuulti bani. Si nu vorbesc din auzite. Taxiul de la firma lui a scapat basma curata. Vina lui Cocooana a fost, ca a aut viteza si baut probabil.. Dar nu ti-e bine cand se strang cateva zeci de taximetristii. Nu trebuia sa fuga, sau trebuia sa fuga direct la politia rutiera ca nu era departe. Asa si in cazul de fata. Nu se stie exact carre au fost toti factorii..Si presa... mereu manipuleaza si..deformeaza stirile.
  3. Mergi peste ei. Am patit si eu asa dupa o reparatie.. chiar in reprezentanta. Mi-au schimbat luneta.. Masina era si in garantie..ce-i drept..u stiu cum au procedat.. e scris si in caietul de service schimbarea. pe mine..tot ce m-a costat a fost.. sa fac vreo 3 drumurii pana la ei.. si o zi fara masina.. Postez consecutiv din pacate.. Colegu, se rezolva cu rabdare si acasa. Becurile se gasesc in benzinarii, Si contactul. se face si ala. dar, la mine a tinut doar vreo 3-4 lunii.. dupa care iar face figurii..
  4. http://www.tion.ro/grav-accident-pe-centura-timisoarei-doua-persoane-au-murit/1021262
  5. http://www.agenda.ro/news/news/48681/tragedie-rutiera-in-ungaria-morti-si-raniti.html Nu stiu daca mai are rost sa spun ceva...
  6. Mi-e greu sa cred ca a avut cca 200km/h... Sincer.
  7. Prin asta.. poate nu o sa mai vedem posturii cu viteze de genul peste 100Km/h si alte povesti. Tragic ceea ce a fost acolo dar , ar fi putut fi oricine in locul lui Huidu.
  8. Da Mircea. Si daca nu ma insel testul e facut la 64 la ora...
  9. @raven84 Bine punctat. Am incercat sa zic si eu asta in ceva posturii anterioare.. Dar sunt aici oameni care nu au vazut masinii la impact frontal la vitezele pe care le mentioneaza. Si nici nu vor sa citeasca cu atentie.
  10. @ Salex. Nu eu am patit sa nu imi faca loc.. nu fac genul asta de depasirii.. Tin la viata mea. Intradevar, merg tare, dar tin la viata mea. Dar am vazut f multe cazurii in care nu s-a facut loc. pt ca mai sunt si unii care stiu sa accelereze cand sunt depasitii..(niste jegurii ordinare). Sa nu zici ca nu ai intalnit niciodata pe vreun idiot care at cand ai intrat in depasire sa vrea sa accelereze.. Decat sa fiu lovit fronat mai bine ies de pe drum.. si eu am fost scos acum 2 ani de un camion... Ar fi trebuit sa stau..ca eram bine pe banda mea? Am sarit santul in aratura pe ploaie, pamantul moale, masina a avut doar bara desprinsa. Atat. Dar am scapat cu viata si daune infime.
  11. Iar intervin.. Varsta soferului din Logan? Nu va zice nimic? Nu a observat nimeni in trafic ca ..majoritatea ..care deja incep sa treaca de 55-60 ani..incep sa piarda din reflexe?... Poate si cel cu loganul a tinut mortis banda lui.. Am intalnit si eu cazurii in care nu ar fi vrut sa faca loc... nici morti.. Cum zice si Mircea... is mai multi factorii... Oarecum..are vina si soferul decedat.. mai bine iesi in decor.. si din reflex tragi dreapta sa eviti..Ai mai multe sanse de scapare daca iesi afara de pe drum..decat la impact cu o alta masina..Si se vede si in imaginii ca ar fi avut unde sa scoata macar putin masina... L.E. tocmai am vazut ceva stire la prima.. cu un pol de frontiera.. langa Arad..Un Audi.. si un buz..si un logan... Dacia.. praf... Tot masina proasta ramne..nu gasesc stirea..Dar o sa pun cand gasesc.
  12. @Alezz.. asta am icercat si eu sa zic.. dar vad ca a raspuns Mircea. Din pricina ABS-ului..masina nu a mai redus viteza.. Inertia a2.5 tone.. l-a impins direct in logan..
  13. Credibilitatea...poate fi pusa la indoiala.. mai ales a celor care au fost depasitii chiar si in conditii regulamentare.. Asta stiu ca a mai fost discutata...si patita de mai multi membrii ai forumului.
  14. Deci ai raspuns singur, singurel... Si el a avut tot gume de vara... inertia la mastodont e si mai mare... si acum dupa ce am mai analizat pozele.. masiniile sunt lovite.. frontal..in mare masura.. dar ambele mai mult pe partea soferului... L.E. Din pacate lipsa mai multor poze... nu imi permite... sa vad foarte bine.. dar in mare parte.. dupa cum arata logan-ul si ml-ul- Huidu,,s-a dus drept... in curba... nu a mai virat...
  15. @Alezz.. la Sandero ai abs? ..Poate a franat..in curba. si s-a dus direct in fata.. el vine pe Ml dupa ce a condus o Alfa 147... Nu-i tin partea.. ca a omorat 3 oamenii... dar.. am vaz multe accidente... f multe...din prisma job-ului... Nu mereu ajuta Prostia de ABS... desii ajuta la controlul masinii... nu e mereu folositor... si Logan-ul nu e chiar frontal.. pare mai mult pe partea soferului...
  16. Deci si cu cele spuse de colegul @ratusca, eu chiar cred ca e fost neatentie, si a derapat.(ca nu depasesti aerul.. daca e adevarat ca nu a avut masina in fata) Pacat ca au murit 3 oamenii din asta.. Si pt colegul @Alezz..incerca niste anvelope de iarna.. si ai sa vezii ca e diferenta.. si nu una..insesizabila. Si X6-le are 2 tone.. si iarna trecuta am resuit sa-l pierd,fara bagube din fericire. Sunt colegi pe forum cum e @Venom care ma stie personal si stie ca nu vorbesc prostii legat de viteza masiniilor.. Pt cei care sustin ca a avut viteza mare.. nu cred ca a vazut 2 masinii la impact fontal la aprox 80km/h ambele masinii. Deja de la o viteza in sus.. nu mai conteaza masina. Sansele..ajung sa fie egale cu cele de la loterie.. Rare sunt masinile in care..peste 130-140 la viteza de impact scapi... si Ml-ul nu e una din ele..
  17. Eu nu cred ca a avut chiar 80-90...Pt ca daca pui si viteza loganului, ajungi lejer la 150..impact.. nu ar mai fi scapat nici Huidu.. Vitezele au fost ceva mai mici.. si oricum ML-ul ala e facut sa se distruga la impact pana la un punct pt a mai prelua din impact.. Logan e o masina proasta la impact... Am vazut f multe lovite... nu e singura, dar in cazul de fata, da. Loganul a fost cel mai slab... Vitezele cred ca au fost apropiate de cele legale.. De vina a fost prostia, sau neatentia.. Numai Huidu stie daca a vrut sa depaseasca sau ..nu a fost atent la drum, si a intrat peste logan...
  18. luisspeed

    Kitsch-URI

    Ala cu CLS-ul are si un ML ) tot in genul ala ) L.E. Si Hummerul ala tot prin Tm isi face veacul are la nr ceva de genu AR__XXL Si mai e si unul pe negru tot cu nr XXL de AR.. si aurit
  19. Ti-am zis ca urmatorul update, va fi cand plec din tara. ) Poza aia de la radar sa vada lumea ce poate un Lacetti 1.6 HB. ) masurat legal ) Doar stii ca eu am mai av incidente nefericite(suspensia sport-aka boltarii nu cred ca intra la masina mea )... Nu am update de laudat.. Poate doar viteza aia.
  20. Scuze, am citit.. si am postat ceva mai tz ... si in mintea mea au ramas 18.. nu mai stiu de ce..
  21. Pai.. din cele 18 cate ti-au zis tie ca sunt, 2 sunt in Tm. una la tine, deci mai vreo 15 in toata tara...
  22. Cristi, hai sa vb pe prv, sau la tel. Momentan, trebuie sa vad ce rezolv cu astia acum, si.. e clar ca trebuie sa-mi cumpar ceva obligat acum.. ca la 15 nu ma intorc
  23. Nu... cred ca imi comvine sa fac cu ei . ) la ce preturi au.. o janta e doar 856 lei.. dar un prag nepregatit.. adica plastic gol e doar 1890 lei in fine..dauna se ridica dupa calculele facute cu agentul de la asig astazii undeva la 9000lei pt ca mai sunt si anvelopele si pragurile de vopsit, si toate astea trebuie si montate..
  24. Ba da ) sunt.. chiar astazi urmeaza sa merg la vad ce pret au la ei
 

×
×
  • Create New...