Jump to content

woulfy

Membru
  • Content Count

    246
  • Joined

  • Last visited

About woulfy

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/23/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Espero CD 1,8
  1. Interesante noile dotari si atractive ochiului insa am si eu 2 intrebari: 1 - daca GPL-ul este in locul rotii de rezerva, asta unde mai sta? 2 - oare cum accelereaza un matiz cu AC pornit si 4 oameni mai solizi in el.. Interesante noile dotari si atractive ochiului insa am si eu 2 intrebari: 1 - daca GPL-ul este in locul rotii de rezerva, asta unde mai sta? 2 - oare cum accelereaza un matiz cu AC pornit si 4 oameni mai solizi in el..
  2. Nici eu nu inteleg de ce unii merg pana raman fara benzina. Inteleg ca e o pb cu banii, insa cred ca poti sa-ti impui sa mergi pana cand ajungi la ultimul sfert. Practic ultimul sfert sa reprezinte becul rosu si sa stii ca trebuie sa alimentezi.
  3. Bun si ce-ar trebui facut? Schimbat sincronul?... Scuze daca spun o prostie, dar nu ma pricep
  4. Am un amic cu o pb la tico motor. De cand e mai frig pe afara, cand porneste dimineata, motorul e turat si se aude un ...harjait metalic, e greu de descris. Interesant insa e ca daca sta la relanti sau tureaza motorul pe loc nu dispare, cand pleaca de pe loc in schimb, dupa ~100 m dispare zgomotul. Zgomotul e nu e continuu (apare si dispare) si pare a veni de la motor. Ca si cum ar atinge din cand in cand ceva. Din ce-am vazut la exteterior nu pare a fi nimic in neregula. Ceva idei?
  5. Conteaza f mult orele la care circuli si traseele pe care le faci cu masina prin oras. Daca mergi prin Buc doar pe Magheru-Dorobanti-Stefan cel Mare-Mihai Bravu la ore de varf ai toate sansele sa ajungi la 20l/100km!
  6. Sa fii tu sanatos cate cielo-uri si mai ales matizuri am vazut eu cu plastic pe scaune si nu aveau numere noi
  7. Hm la MCV cadranele ceasurilor de bord nu sunt albe ca la "noul" logan?
  8. Scopul unei reclame nu e sa-ti spuna adevarul despre masina ci s-o faca de 10 ori mai buna decat e in prezent
  9. Reusit spotul! Daca s-ar prezenta asa si pe drum... Depasirea sa zicem ca merge, insa ma intreb la ce viteza au ocolit obstacolul ala Oricum, bun spot publicitar
  10. woulfy

    Ticomania

    Ti-am vazut ticozaurul azi pe langa ASE astazi cred Arata un pic altfel pe viu. Nu are cum sa nu-ti atraga privirea. Eram la volan insa si n-am apucat s-o admir. Bafta!
  11. Eu zic ca doar daca ai un dusman sa-i recomanzi sa-si ia masina de la un samsar. S-o luam logic, samsarul nu face binefaceri. Deci chiar daca pare ca pretul lui e mai mic decat pretul cu care vinde un prim propietar, totusi pretul samsarului cuprinde: pretul cu care a achizitionat el masina + costul reparatiilor de luat ochii pe care le-a facut + profitul samsarului (care e unul destul de gras). De unde rezulta ca samsarul a cumparat masina la un pret f mic, deci masina era varza cand a cumparat-o el si tie iti vinde o varza cosmetizata. Asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca 90% dintre ei umbla la KM, lucru care nu se intampla atat de des la primul propietar totusi. Ca un sfat direct pt @ageana - cred ca gasesti tico la 2200 EUR si de la primul propietar. Bafta la cautari
  12. tare mi-e teama ca, conform zicalei, copilul cu 2 moase moare cu buricul netaiat
  13. Scuze! Din primul post am inteles ca 10-12 ar fi consumat /100km afara. In conditiile astea.. e chiar bine
  14. Pentru un necunoscator... care e efectul negativ al ruperii unei astfel de curele?
 

×
×
  • Create New...