Jump to content

catalinbusneag

Membru
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

About catalinbusneag

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/14/1983

Contact Methods

  • MSN
    catalinbusneag@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.autotuning.go.ro
  • Yahoo
    catalin_busneag@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    Craiova
  • Interests
    tuning
  • Din
    Craiova
  • Auto
    Daewoo, Renault
  • Model
    Matiz, Megane II
  1. da vreau s-o vand sigur! Te astept cand ai timp la un testdrive cu Matizelul! Distractie placuta la munte!
  2. Salut, Culoarea este cea originala, a fost printre primele masini care au avut culoarea asta, iar kilometrii sunt 100% reali, lucru care se poate demonstra si cu ajutorul cartii de service!!! Pe capota este un abtibild, care desigur ca se poate da jos, fara sa ramana urme!
  3. Salut am si eu un Matiz de vanzare! Chiar nu stiu cat sa cer pe el. Eu ma gandesc la vreo 3500 de euro. Matizul este din 2002, este modelul SE cu AC, are diverse imbunatatiri, cum ar fi: alarma, cd-player Sony, boxe Mac Audio, si un mic tuning exterior si interior! Are carte de service, cu toate reviziile facute la zi, la service Daewoo Craiova, si are numai 35000 km. Este cineva interesat de achizitioanrea lui? Adresa mea de mai este catalinbusneag@yahoo.com
  4. Salut, Imi puteti si mie cu cat pot sa-mi vand Matizul? Este fabricat in 2002, mai are cateva luni de garantie, are 35000 km, cd Sony, boxe Mac Audio, Revizii la zi executate la Service Daewoo Craiova, model SE AC
  5. sal nu am citit tot, dar am o intrebare Jentile de sunt la Metro cum se comporta pe Matizel, pentru ca mie mi se par mult mai grele decat jentile de tabla. Are vreo unul dintre voi?
  6. Normal ca se poate, numai ca, costurile cred ca sunt destul de ridicate!
  7. Din fericire ce vreti voi sa faceti, exista deja in dodarea standard la Matiz SE Power. Asa ca daca doriti cred ca puteti sa va duceti la un service Daewoo si sa-i intrebati de pretul 'chitaitorii' :-D
  8. Pai sistemul "ciumeg" il folosesti la confort nu la performante. Ai dreptate ca tuningul de performanta cost, dar daca vrei sa ai o masina care sa atraga privirile, ce sa faci te abtii un an doi si ti-o faci Kalumea :mrdj: :mrdj: :mrdj:
  9. Fratilor, am o singura intrebare. Ce ce nu v-ati luat voi de la bun inceput masina dotata cu inchidere centralizata, stergator luneta, bricheta, scrumiera, buzunare usi??? Eu unul cand ma gandesc la imbunatatiri ma gandesc la ceva mai meseriasi, la pedale de aluminiu, la schimbator ciumeg, la piele in interior, la sonorizare ciumeaga, la un tuning exterior, la schimbat toba, la pus niste jenti. Astea sunt modificari importante!!! Celalalte sunt pierdere de timp si de bani.
  10. In orice caz eu unul te sfatuiesc sa o lasi mai moale cu Boxe puternice pe fata! In primul rand tabla de pe Matiz este foarte subtire si atunci cand o sa incerci sa dai si tu muzica mai tare o sa observi ca iti vibreaza oglinda, si dupa o sa observi cum o sa-ti inceapa sa-ti sara vopseaua!! Eu unul te sfatuiesc sa incerci sa pui boxe mici pe fata, evenual sa le lasi pe cele din fabrica, si sa-ti iei un CD-Player si niste boxe mai giumege pe spate!! Apropo cred ca este prea mica suma de ai alocat-o pentru instalatia audio. Numai un subwoofer cu aplificator si cabluri costa cel mai iestin 150 de euro!! CD-Playere bune de expenplu Pionner sau Sony sunt in jur de 100-150 de euro!! Asa ca mai fa si tu niste calcule mai bune!!!
  11. Mersi mult baieti o sa tin cont de sfaturile voastre
  12. Auziti baieti eu momentan sunt in germania si vreu sa-mi cumpar un subwoofer de aici. Ce dracu trebe sa urmaresc la? trebe sa-mi iau vreun amplificator ceva? :?:
  13. masina mea e pe www.autoaccesorii.ro si www.autotuning.go.ro aici o puteti admira
  14. Hai sa va spun si eu pataniile mele. Sunt doua la numar: Prima la vreo 2000 de km am schimbat eu bujiile si am inceput sa-i dau in gura Matizului sa vad cat poate duce acu. Bleaua mea ca se pune ploaia derapez si intru pe la vreo 90 -100 la ora frontal intr-o Dacie SuperNova. Norocul meu daca pot sa spun asa este ca aveam centura. Ce a trebuit sa schimb Toata fatada caci am intrat cu partea stanga fata ca in branza, insa am avut un pic de norc in timpul impactului deoarece am absorbit tot impactul in capul de lonjeron, dar spre satisfactia mea nu a trebuit inlocui. Total reparatii in jur de 1200$ din buzunar ca nu aveam Casco A doua patanie. Era masina parcata cand un betivan cu un Mercedes E-klas intra in trei masini ginionul a mea era la mijloc. Total reparattii 900$ de data asta Casco deci eu unul pot sa va spun ca Matizul a luat pe bune *** stele la EuroNcap Dar pot sa ma laud cu servisul pe care-l am in craiova caci datorita mecanicilor care sunt intradevar niste pofesionisti o am acuma pusa pe picioare si este ca si noua, Defapt nici noua na fost la fel
  15. Nu dar cand au vazut instalatia de sunet au zis ca e de la ea ca manca foarte multa baterie, DAR DE UNDE ca de cand am inlocuit bateria nare nici pe dracu, iar daca un cd Sony si niste boxe VDO mamanca mult atunci?!!?!?!?!?
 

×
×
  • Create New...