Jump to content

Darescel

Membru
  • Content Count

    59
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Darescel

  1. Salex. multumesc pentru precizare. mai citisem parca si eu ceva despre sonda ca nu se poate regla. Nu m-am contrazis cu mesteru'. In pretul de 100 de ron mi-a schimbat si garnitura de la iesirea din motor catre saxofon si granitura de la capac culbutori. Garnitura de la iesirea din motor sufla pe la bujia dinspre blocul de aprindere si ma cam deranja zgomotul pana sa-mi cada precatalizatorul. Dupa ce mi-a cazut precatalizatorul am traversat fara toba toata Constanta. Se uitau pietonii ca la urs!!!!!!!!!!! Legat de garnitura de la capac culbutori sunt la a treia anul asta. nu etanseaza astea nici cum. Imi pare rau ca am aruncat originala ca aia scapa foarte putin. Geo_ZGA ai dreptate in ceea ce spui. Multumesc ca l-ai lamurit pe KORYDON.
  2. Salutare tuturor. Ieri mergeam cu al meu cielo din cernavoda catre constanta. la un moment dat mi-a cazut toba fara sa trec peste vreo groapa sau denivelare. Am oprit si cand am inspectat situatia am vazut ca mi s-a retezat precatalizatorul din spatele radiatorului. Precatalizatorul a ramas pe toba care merge spre catalizatorul se sub masina. Precatalizatorul era incandescent in interior. Toate sitele de pe acolo erau topite. Din cate am vorbit cu mesterul la care m-am dus sa remediez situatia, imi spunea ca probabil gazele nu au mai putut iesi spre evacuare, s-a creat presiune si de aici s-a retezat precatalizatorul. Am cumparat precatalizator 200RON si montajul 100RON. Zicea mesterul ca a pus si testerul pe masina, ca a facut si ceva reglaje la sonda lambda (propabil afectata de caldura). Masina are 125 000Km si nu a avut nici un simptom care sa-mi dea de gandit. Atentie cei cu CIELO EIII. Multumesc.
  3. Am sunat azi la Augsburg pentru filtru cumparat de Petrica si nu il mai au in stoc nici macar in Germania. Daca gaseste cineva in alta parte sau afla ca au adus cei de la Augsburg va rog sa semnalati acest lucru pe forum sau PM. Multumesc!
  4. Am alimentat si eu cu GPL saptamana trecuta de la Rompetrol Urziceni venind de la Brasov catre Constanta. Imediat dupa ce am plecat din statia Rompetrol masina nu a mai vrut sa comute pe GPL. Am mers in continuare catre Constanta pe benzina gandindu-ma ca o sa rezolv problema (electrica in mintea mea) in Costanta. Era prima oara in 80k Km cand mi se intampla acest lucru. Am mers a doua zi la service in Constanta. S-au pucat baietii de treaba, au lucrat la partea electrica, au inlocuit ceva relee la instalatia GPL insa nici un rezultat. Au demontat apoi conducta de alimentare ce vine din rezervor catre filtru GPL si surpriza: de acolo a iesit putin gaz si apa. Au demonat apoi vaporizatorul si au gasit apa si in asta. Butelia era plina. Asa ca au demontat butelia din portbagaj si am lasat-o in service pana a doua zi pentrua fi golita. A doua zi mi-au remontat butelia, mi-au schimbat membranele la vaporizator, am alimentat cu GPL si totul a fost OK. Am sunat la nesimtitii astia de la Rompetrol si m-au spus sa le trimit documentele sa vada despre ce e vorba. Intrebarea mea e daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva si cum a rezolvat problema cu smecherii astia care pun apa in loc de gaz? Am sorti de izbanda daca apelez la ANPC?
  5. Unde gasesti acest tip de spray pt curatare tubulatura? Ce marca e?
  6. Aramis trebuie sa-ti multumesv inca o data pt solutia problemei noastre. Am mers la service saptamana asta si am schimbat capetele de bara. Ce pot sa spun este faptul ca acum am o cu totul alta masina. Off topic: am schimbat si caucioacele Debica Presto cu Good Year Excellence si nu prea imi vine sa cred cum se aude masina. Numai de bine tuturor.
  7. Multumesc frumos pentru informatii. Iata ca cineva a reusit totusi sa faca lumina. Inainte sa purced la schimbarea capetelor de bara am cateva nelamuriri: capetele de bara de pe masinile noastre (de dupa 2005) sunt romanesti? Aramis, tu ai schimbat capetele de bara? Ai gasit coreene?
  8. Salut! Ceva opinii despre GooYear Excellence 185/60/14? Nu prea am vazut pareri pe forum despre acest tip de anvelope. Vreau sa comand de pe net un set pt al meu Cielo la 180RON/buc. Ce parere aveti? Multumesc.
  9. Da aramis, despre zgomotul acela cand virezi stanga era vorba. E adevarat ca, parca dupa cei trei ani zgomotul e mai pregnant. Pe mine unul ma dispera. Sper sa am timp sa merg cu cineva la o rampa sa vireze el putin de volan si eu sa ascult exact unde e zgomotul. In rest, numai de bine. Sper totusi sa rezolvam problema asta.
  10. Revin cu informatii dupa revizia de 60k. Din pacate nimic nou. Tipul de la service mi-a spus inca o data ca asta e problema casetelor de directie de la woo-uri. Deci, sper ca intr-o zi sa nu virez de volan si masina sa mearga tot inainte. Toate bune. Daca are cineva alte informatii eu sunt deschis.
  11. De cateva zile am vazut ca a aparut si o mica scurgere pe la suruburile care prind bieletele. Sper sa nu fie grav. Am doua saptamani de cand masina a iesit din garantie. Mi-am amintit ca tunci cand am mers la service si mi-a spus mecanicul de bucsa, m-a pus sa ma urc in masina lui (o nubira II cu GPL din 2006). Aramis sa stii ca are zgomot cand iei volan stanga, dar parca nu de aceeasi intensitate. Sigur asta nu ma consoleaza cu nimic, dar s-ar parea ca woo-urile au o problema pe chestia asta. O sa merg la service ca trebuie sa fac revizia de 60k si sper sa rezolv totusi ceva. Va tin la curent cu mersul problemei.
  12. Trebuie sa recunosc ca ma confrunt cu aceeasi problema (pe care ai descris-o in toate interventiile tale pe acest topic: ca se3 simte si in pedala de ambreaj si se intampla numai cu masina calda etc, etc). A mai aflat cineva ceva despre rezolvarea acestei probleme? A gasit cineva suruburile cu care este prinsa caseta de directie de caroserie sau stie cineva cum e prinsa caseta, cum se poate ajunge la ea? Am mers la service, dar mecanicul mi-a zis ca e de la bucsa aia de sub bord. Vrajeala, sa scape de mine. Cred ca nici ei nu prea stiu cum sa o rezolve. Ma inebuneste zgomotul ala. Parca acum e mai puternic ca niciodata. Mi-e teama sa nu se intample nu stiu ce nenorocire! Helppppppppppppppppppp!!!!!!!!!
  13. Pana la urma stie cineva care antigel e recomandat? Cel cu silicati sau cel fara? Care ataca aluminiul si care nu? As vrea sa schimb si eu antigelul insa nu stiu ce sa pun. In cartea masinii scrie ceva de etilen glicol amestec cu apa. Cred ca toate antigelurile se bazeaza pe acest amestec! Mentionez ca masina mea este Cielo EIII si are 58 000km. Inca o intrebare: Acel robinet pentru golire antigel din partea de jos a radiatorului se gaseste si la masina mea? Am intrebat asta ca nu pot verifica zilele astea acest lucru. Multumesc! Sper ca nu am fost off topic prea mult!
  14. Subscriu la Sava Eskimo S3. In ceea ce privste zgomotul la rulare, desi sunt anvelope de iarna, sunt mult mai silentioase decat Debica Presto cu care a venit masina din fabrica. As putea spune ca, dupa ce le-am montat pe cele de iarna mi se parea ca nu am pneuri. Toate bune. Sarbatori fericite tuturor!
  15. Pe Poporului apropape in capat, pe dreapta,venind dinspre cimitir catre Lapusneanu, sunt doua magazine alaturate unde gasesti mai multe tipuri. Iti dau voie sa le probezi pe masina daca vrei sa vezi cum se preteaza obiectul.
  16. Domnilor, eu am cumparat o cotiera care se rabateaza din Constanta si sunt foarte multumit. Dezavantajul este ca nu pot ajunge deloc la butoanele de comanda geamuri spate daca cotiera nu e rabatata. Insa daca rabatez cotiera nu mai este nici o problema. Senzatia e insa super. Pot schimba vitezele cu mana pe cotiera fara nici o problema. Atasez cateva poze pentru edificare.
  17. Revizie 40 000 km Cielo EIII cu GPL Ulei Castol Magnatec 10W40 167 RON Filtru ulei 11.9 RON Filtru GPL 4.76 RON Filtru benzina 24.99 RON Filtru aer 17.85 RON Manopera 4.5x47.6= 214.2 Total 441 RON Niste hoti. au lucrat 2 ore la masina si au pus 4.5h . Imi spune inginerul de la service ca "in normativ e trecut 4.5h deci atat se plateste. faza cu doua ore tine doar de faptul ca mecanicul a fost priceput si a reusit sa termine asa de rapid". Rusine
  18. Nu stiu daca e ceva nou pentru noi, dar totusi aruncati un ochi pe aici: http://www.newz.ro/articole/20060224_soart...iahotarata.html
  19. Alex1971 s-o stapanesti sanatos si fara evenimente.Nu mi s-a intamplat sa mi se opreasca masina cand o trec pe gaz de pe benzina mai ales in mers. Ce-i drept ca nici nu o trec pe gaz pana ce acul de la temperatura lichid racire nu-mi ajunge la mijloc, unde si ramane dupa aceea. Daca sunt pe loc si o turez pt a o trece de pe benzina pe gaz se mai opreste. Am incercat de cateva ori dar m-am lasat. Nu mai fac chestia asta. O trec in mers fara nici o problema. Incearca sa lasi putin mai mult timp sa se incalzeasca lichidul (cum spunea danny27 sa se ridice acul putin de pe oritorul ala mic si negru care nu-l lasa sa pice mai jos cand opresti motorul) si sper ca va disparea problema asta. Parca spuneai ceva si despre bancheta spate. Am gasit si eu pe undeva prin forum dar nu mai stiu exact pe unde. Stiu ca nu e un topic special pt rabatare bancheta spate. Bancheta din spate unde stai cu sezutul (fundul) are dedesupt doua balamale care sunt acoperite de doua plastice negre (asa e la mine, probabil ca sa nu-ti agati pantalonii pe acolo). Indepartezi plasticele alea. O sa vezi ca fiecare balama din aia are un cui. Misti putin de bancheta sezut si incerci sa impingi cuiele alea. Dupa ce ai indepartat cuiele impingi putin inapoi de bancheta sezut dupa care o ridici putin si iese. Apoi o sa vezi doua suruburi unde sunt prinse accesoriile pt centura de singuranta a pasagerului de pe mijlocul banchetei spate. Iei o cheie de 17 parca, sau in jurul lui 17, daca e tubulara e mai buna si desfaci cele doua suruburi. Dupa aceasta impingi putin in sus de spatarul banchetei spate si gata. Banuiesc ca vrei sa-ti pui huse. Banchetele (sezut si spatar) le montezi inapoi in ordine inversa desfacerii. Succes. Sper ca m-am facut inteles. Bafta
 

×
×
  • Create New...