Jump to content

ana.caterina

Membră
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About ana.caterina

  • Rank
    Membra

Profile Information

  • Auto
    Maria
  1. Aduc stelele....:)

  2. Mersi mult! cu riscul de a parea proasta, ce inseamna PM?
  3. M-am luptat pt pret Da cred ca tot trebuiie sa merg si cu un mecanic... nu de alta , da asta e prima MEA masina!!! Mecanic?!
  4. >- Am reusit cu toate cele, imprumut, cautat masini... Ideea e urmatoarea: am gasit un matiz 2001, 54000 km, var SE cu adaugiri (gen alarma, casetofonul...) Masina are 2 locuri in care tabla este putin infundata (probabil lovituri de minge?!), bara fata e zgariata superficial, iar portbagajul e stramb (dar f vag, e abia vizibil, iar propr sustina ca nu a fost lovita, ci ca e mai degraba datorita varstei). In rest pare ok, si cere 3900E (de la 4200). 1. Ce parere aveti? Mie pretul mi se pare ok, dar nu strica sa intrebi persoanele mai avizate... 2. Ce ar tb sa verific ca sa fie cat mai sigur ca nu-i teapa? 3. Poate cineva sa-mi recomande un mecanic care sa vina sa o vada? Daca da, stie cineva cat ar trebui sa-i dau ca sa puna un "diagnostic"? Mersi , Ana
  5. la dealeri am voie cu majoritatea... ca volksbank nu au atatea restrictii ca reiffeisen...aia nici nu au vrut sa-mi dea credit pe motive de scoring la asigurari n-am voie astra si omniasig, in rest orice... da despre dealeri, din exp voastra care sunt mai..."orientati catre client"?
  6. E, am reusit sa conving banca sa imi dea credit... Daca vrea cineva ajutor apropos de alegerea bancii, sa zica... eu am cercetat toata piata si aproape stiu creditele si conditiile de scoring pe de rost :"> Problemele acum sunt: 1. Tb sa-mi aleg un dealer de la care noutul meu Matiz sa nu vina cu diverse lipsuri (gen covorase, roata de rezerva etc.) 2. Sa aleg o companie de asig pt Casco, care in caz de ceva sa fie prompta, nu sa ma tina 10 ani cu tot soiul de chitibusuri. Poate cineva sa ma ajute? A auzit cineva de vreo promotie la Matiz pe undeva? Va fi un dragut buburuz verde sau bleu, neaparat cu sunroof... restul nu ma intereseaza prea tare (nu de alta, da nu's finante...)
 

×
×
  • Create New...