Jump to content

Caucazianu'

Membru
  • Content Count

    89
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Caucazianu'

  1. Pe mine m-a costat 700.000 ROL. E posibil sa mai fi crescut un pic pretul, a trecut aproape un an de atunci.
  2. Ca sa va scutesc de un drum in zona, incercati sa-i dati un telefon 0722.703.062. Sper ca l-am scris bine.
  3. Se vand: - 4 jante de cielo, pe 13, negre, stare buna, drepte, nelovite - doua roti de iarna (jante + cauciucuri), marca kleber, stare ft buna, rulate aprox 4000 km. Pret 200 ron toate. Detalii pe PM.
  4. E cea mai buna solutie asta, faci tu un credit si bunicul merge si plateste masina. Nu are rost sa radiezi masina, sa o inmatriculezi din nou... Si vezi ca reducerea de 200 euro pentru fidelitate nu mai este valabila, a fost pana la 30 aprilie, si era doar pentru cielo si nubira.
  5. Votat - mau. Frumoasa poza.
  6. Juliaen - Nu am observat ca esti din Brasov, am crezut ca vorbesti de Bucuresti. Oricum pe Bill cred ca il intereseaza situatia din Bucuresti. Costinel - Programul ar trebui sa inceapa la 1 iunie nu iulie, asta daca va mai fi.
  7. juliaen - dealerii dacia au avut 200, 300 de locuri in functie de ce vanzari au, iar la daewoo s-a ajuns si la 60. Nu stiu de unde ai tu cifrele alea.
  8. Decat sa pui flanse e mai indicat sa cauti jante care sa mearga direct pe tico, pe 12, 13, 14 cat vrei tu. Flanse executate bine, echilibrate, care sa nu iti faca probleme gasesti mai rar. Sfatul meu e sa cauti jante pt. tico.
  9. Daewoo Nubira se fabrica la craiova, chevrolet Lacetti, urmasul lui nubira, se fabrica in coreea. Cat despre leasing pe pers fizica, trebuie sa ai venitul net de 2 ori rata, nu cred ca iti trebuie un asa mare salariu.
  10. Se poate face leasing pe persoana fizica, dar proprietarul masinii va fi firma de leasing, deci persoana juridica. Pe cei de la ministerul mediului nu ii intereseaza ca masina o ia in leas. o perosana fizica sau juridica, pe ei ii intereseaza proprietarul masinii. Ca persoana fizica poti sa o iei cash dar platesi o gramada la taxele vamale si nu merita.
  11. In program intra toate marcile, atat autohtone cat si importate, cu conditia sa se inscrie. Anul trecut a avut pana si maseratti, chiar daca probabil nu le-a folosit. Din pacate Chevrolet nu se poate lua prin acest program deoarece are taxe vamale si se achizitioneaza in leasing. Programul este destinat exclusiv persoanelor fizice. Din optiunile tale nubira mi se pare cea mai la avantajoasa. Incearca totusi si la opel, din cate stiu eu o sa intre si ei in program.
  12. Vezi ca jantele din poza au distanta intre prezoane 100 mm, nu 110 cum zici tu, merg pe cielo. Nu poti sa le pui pe tico decat cu flanse de trecere de la 100 la 114,3 mm.
  13. Se produc in continuare, fii fara griji.. Amicul tau si-a dat si el cu parerea fara sa cunoasca situatia. Matiz fabricatie 2005 inseamna sa fi fost produs inainte de 01.09.2005; stai linistit ca nu mai gasesti asemenea exemplare , a fost in octombrie-noiembire 2005 o criza de matizuri de s-au vadut toate, indiferent de model sau culoare. Cel mai simplu: suna la un dealer si iti vor spune ei ce vrei sa stii, lasa prietenii atotstiutori.
  14. Asta e acum, poate o sa fie utila informatia pentru altii interesati.
  15. Nu stiu daca ai citit si la "masina mea" dar eu am scris acolo de etrieri lanos. I-am luat cu 190 ron bucata cu placutze incluse, de la nicu barbu, www.autodaewoo.ro Livrare in 24 de ore, cost transport 21 ron.
  16. Jantele sunt frumoase foc, arata ft. bine pe masina. Nu cumva iti ating pe spate la pasaj, la greutate sau la tangaj? Un pic cam mari pt. cielo dar oricum felicitari pt. initiativa, sa ne spui cum se comporta masina in timp, cad mai repede anumite piese ...
  17. Frumoase ceasurile, se potrivesc ft. bine. O sa fie si mai bine atunci cand muti turometrul in partea stanga. In rest, pune filtrul sport si spune-ne si noua cum cu el. Bafta in continuare.
  18. Etrierii de lanos au costat 380 ron setul ce include si placutezele de frana + 21 ron transportul. Sunt luati de la nicu barbu www.autodaewoo.ro Ft. de treaba si serios, plus ca nu ii gasesti mai ieftin pe nicaieri. Am facut comanda intr-o joi dupa masa si vineri au venit la pranz, avand in vedere ca au venit de la iasi este ft. rapid. Despre manopera nu stiu ce sa iti spun pt. ca eu nu am platit nimic, doar o mica cinste. Nu trebuie sa schimbi discurile, merg cele originale. Sa stii ca merita si ultimul ban, mare diferenta la franare, tine mai bine ca la exe, am mers cu unul.
  19. Cielo e net superior la toate capitolele. Chiar si la motor si cutie, un motor de cielo bine intretinut, poate ajunge si la 250.000 km fara mari probleme, poate si mai mult. Chiar daca are un consum mai mare, la ce iti ofera un cielo, merita. Si daca gasesti un coreean intretinut, putin sub 4000 euro e o afacere buna. Dar mare atentie la SAMSARI !!!
  20. Ultimele modificari pe la masina: ertieri fata de lanos noi nouti, jante aliaj si inca cateva chestii ... S-a imbunatatit franarea considerabil, blocheaza mai greu si e mai prompta, nu mai are acea intarziere de pana acum.
  21. Am reusit in sfarsit sa schimb volanul la cielo. E un volan momo de pe o calibra, nu e nou dar e super, s-a potrivit la fix, fara nici o modificare Nu ma intrebati cat am dat pe el pt. ca deocamdata nu am dat nimic. Masina se manevreaza mai usor dar nu prea mai vad bine kilometrajul si ceasurile de la apa si benzina. Asta e, avantaje si dezavantaje...
  22. Super jucaria ta, daca te apuci sa o produci o sa ai mare succes. Spune-ne te rog la ce pret poate ajunge pana la urma, sau mai bine zis ce inseamna 100 (ron, euro)? Cum se amplaseaza? Se da geamul jos si se lipeste cumva pe acolo, sau se decupeaza din bord?
  23. Esti tu sigur ca a fost siguranta de vina si nu cablajul care a fost schimbat? Daca esti asa de priceput si stiai ce are masina de ce nu ai schimbat-o singur? Nu crezi ca este posibil sa fi avut problema pe care ti-au spus-o ei si siguranta sa se fi ars de la o defectiune la cablaj? Nu le iau apararea pt. ca este posibil sa fie asa cum zici tu, dar eu am avut un tico, acum am un cielo si doar acolo le-am reparat, fara probleme de genul asta.
  24. Sa inteleg ca bordul este iluminat albastru si acele rosu. model vw? Spune-mi si mie te rog cat costa frumusetea asta, cu tot cu clima si restul butoanelor albastre.
  25. @ Laurentiu - Cred ca Dan se referea la Radacini Motors din bd. Timisoara din Buuresti nu din orasul Timisoara. Oricum Radacini nu are reprezentanta in Timisoara.
 

×
×
  • Create New...