Jump to content

corcotoi

Membru
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by corcotoi

  1. Salutare, vreau doar sa va multumesc pentru toate informatiile de care am avut pare in 6 ani de cand frecventez forumul. De curand m-am despartit (cu un nod in gat)de prima feblete pe patru roti, al meu Cielo si-a gasit alt stapan. Chiar daca n-am fost prea activ in a posta, va asigur ca am citit aproape zilnic forumul. Multe am invatat, din domeniul auto pana hat, foto si it. Multe tutoriale DIY le-am pus in practica pe propria masina. Daca acum imi culeg informatiile de pe alt forum, nu inseamna ca m-ati pierdut definitiv. Intotdeauna voi reveni cu placere printre voi. Va multumesc inca o data, aveti toata aprecierea mea! Toate cele bune.
  2. salutare! Cam care este cantitatea necesara de material (vinilin) in cazul home made pentru ambele huse? 0.5 m2 ar fi de ajuns? Multumesc de informatii.
  3. Am citit ca de la 8ms in jos ochiul nu mai face diferenta, restul este marketing. Cele cu tehnologia de 100hz intradevar au miscarea mai fluida, eu unu' sincer n-am observat diferente, pote datorita faptului ca nu am un ochi avizat/antrenat, poate si fiindca semnalul in magazin este sd. Acum daca tot te-am prins spune-mi si mie te rog, unde sa ma uit, ca sa-mi dau seama despre procesul de upscaling (este vreun termen de cautat, sau vreo tehnologie anume?). La asta am sa ma rezum pana la urma - cel care-mi place cum se vede va fi norocosul.
  4. Nu cred ca e nevoie si de poze, al meu va sta pe piedestal, n-am peretele gol deci nu pot sa-l agat. Diseara mai dau o raita prin magazine, sper ca voi rezolva chestia asta ca deja ma doare capul de la atatea informatii plasma vs lcd, rezolutii, contraste, conectica etc, etc. Ceva samsung sau lg, daca sony nu se poate tot gasesc.
  5. Ok, sa exit sa nu ezit... mersi de reply, cred ca am sa ma indrept atunci spre un lcd hd ready de la samsung, aproape in aceeasi bani. Scap de stresul cu "image retention" prezenta la plasma, sper sa aiba o calitate multumitoare. Nu sint perfectionist, dar vreau sa nu am umbre, sau sa aiba de suferit fluiditatea imaginii. Da stiu despre mkv-uri. La capitolul sunet stau binisor cu un 5.1 Dupa parerea mea diferenta de la 8 biti pana la 10 sau chiar 18 cred ca este marketing, ca si 50-hz sau 100hz. Atat vreau, sa nu ma deranjeze la ochii atunci cand vad un dvd / mkv din pc, sau un meci de fotbal, 1-2 ore cat stau in fata tv-ului pe zi. Va fi folosit exclusiv pentru ceea ce este destinat si nu drept monitor pc. Samsung PS 40A450 generatie 2008, hd ready, cred ca este suficient. O zi buna tuturor!
  6. Mersi de raspuns. Are 3 porturi HDMI, desi nu reprezinta un avantaj pentru mine intrucat n-o pot conecta, eventual, decat la pc (DVI - HDMI). Full HD nu cred ca-mi trebuie, n-am nici bluray, nici transmisiuni HD. Recunosc am citit pe forumiri si rele dar mai multe bune despre Samsung. Problema este ca sint conditionat sa cumpar dintr-un singur magazin (12 rate fara dobanda cu un card pe care-l am deja). Ma gandeam ca mai bine iau o plasma (atat de recomandata pentru semnal sd), care are 18 biti culoare, 100hz, decat un lcd mare de la LG echivalent ca si pret, dar calitativ sub plasma, cel putin din cele citite din manualele lor. Singura problema care ma preocupa este cea a efectului de remanenta. Cum nu cunosc pe nimeni apropiat, detinator de plasma tv, care sa-mi confirme sau sa-mi infirme aparitia efectului asta, m-am gandit sa intreb aici. @VAXXi, daca ai timp, uita-te te rog pe specificatiile complete si spune-mi parerea ta: http://www.samsung.com/us/consumer/detail/...=PN42B450B1DXZA. Multumesc!
  7. Salutare! De vreo 2 luni rasfoiesc diverse forumuri in
  8. Salutare, doar RAM-ul il dai separat? Si daca da, la ce pret?
  9. corcotoi

    Caut o melodie

    Care ati vazut filmul "The Nines" (http://www.imdb.com/title/tt0810988/) ? Caut piesa de la inceputul filmului. Este una cunoscuta, dar reorchestrata. L-am intrebat si pe Google, n-am gasit minic.
  10. corcotoi

    Bancuri

    Banc citit intr-un ziar ieri: Un evreu avea o intalnire importanta, la care intarziase. Ajuns in parcarea respecituvil imobil constata ca nu avea loc de parcare. Ridica privirea spre cer si spuse: - Doamne daca imi faci rost de un loc de parcare promit sa trec pe la sinagoga si sa donez 2-3000 de euro. Nimic... - Doamne daca ma ajuti cu un loc de parcare donez 9-10000 de euro... La un moment dat o masina elibera un loc, asa ca evreul nostru se grabii sa-si parcheze masina. Ridica iar privirea spre cer si spuse: -Doamne nu mai e nevoie, s-a rezolvat.
  11. Daca mai este valabil anuntul, desi am trecut de 15.02, pune niste poze te rog, sa vedem despre ce este vorba. Mersi.
  12. O intrebare: daca nu este omologata instalatia gpl dar si ITP-ul este expirat, care este directia, ce trebuie sa fac intai? Am inteles ca la RAR nu te poti duce decat cu ITP-ul valabil, iar la statiile ITP nu marge daca nu e GPL-ul omologat. Lantul slabiciunilor. Spre sa nu ajung la situatia in care ar trebuii sa dau jos instalatia pentru ITP.
  13. fftopic: Pe bord se desfata un mileu sau mi se pare mie?
  14. daniel21@ Am iesit cu masina putin prin oras, ce sa spun... Lumina data de becuri este mai alba, mai rece, in rest n-am iesit afara sa vad exact cum lumineaza in intuneric total. Orasul este luminat destul de bine, asa ca ramane sa le testez afara. Cred ca se impune si o reglare a farurilor, mi se pare ca bat cam aproape. Mai vorbim.
  15. Intru si eu in gasca celor care si-au pus pe masina Vision Plus, convins fiind dupa cate am citit pe forum despre ele. Astept la noapte sa vad diferenta. Totodata am schimbat si becurile de la proiectoarele de ceata. Am avut ceva batai de cap in sensul ca siguranta a sarit de pe lacasul ei si n-a mai vrut sa intre nicidecum. Dupa vreo 30 de minute de incercari si 10-12 tigari am trecut la planul B: am desfacut prioectoarele prin fata, le-am scos cu totul din spoiler si asa am reusit sa le pun la locul lor. Daca nu aveti o rampa nu va bagati sa schimbati becurile de la proiectoare. E chinul dracului. Am mai descoperit ca nu mai am capacelul ala de protectie de la un proiector. S-o gasi de cumparat separat?
  16. Salutare. Am avut o problema cu geamul stanga fata, in sensul ca, atunci cand il ridicam geamul "cadea" inspre fata si trebuia ajutat cu mana ca sa revina in pozitia normala si sa-si urmeze cursul in sus. Am crezut ca problema este de la macara, am schimbat-o dar nu s-a rezolvat total. De coborat coboara normal dar la urcare geamul parca mai are 1-2 poticniri si parca da sa se incline tot asa inspre fata, ce-i drept mult mai putin decat inainte. Motorasul mi se pare putin obosit, dar nu cred ca de la el este problema. Sa fie oare chederul de geam, ala din interiorul usii? S-o schimba greu? Mentionez ca macaraua cumparata este originala daewoo, ambalata in plastic.
  17. Salutare! Schimbat urmatoarele: Garnitura capac Garnitura baie Arbore came Furtun ventilatie Furtun burduf 8 x Pastila ghidaj culbutor 4 x Tachet hidraulic 8 x Culbutor Simering arbore came Capac de4lco Rotor delco Bobina delco Filtru ulei Ulei 10W30 Bujii Total piese = 853.37 Total manopera = 407.28 Operatiuni efectuate la Arrow Constanta. S-a schimbat total modul de functionare al motorului, ma declar multumit.
  18. Multumesc ileana, s-a rezolvat! Pus de unul singur, master, pe un singur cablu IDE scrie ca apucatul. Multumesc pentru sfaturi.
  19. @ileana este setat master, pe acelasi cablu IDE mai am un slave, cd-rom teac 2 hdd-uri pe alt cablu blocul de retea si ASPI-layer - habar n-am ce inseamna @pedala m-am gandit la un update de firmware dar nu stiu ce riscuri sint... ps: hai ca intre timp m-am dumirit care-i chestia cu aspi-layer si am descarcat un wnaspi32.dll de la nero pt xp.
  20. Salutare. Hai ca sar si eu cu problema mea: Mi-am luat un DVD-RW MSI DR16, care dupa o luna a inceput sa nu mai scrie decat cd-uri, ulterior renuntand si la aceasta activitate, dandu-si obstescul sfarsit (nu mai citea, nu mai facea nimic). In fine, dupa 45 de zile de stat la garantie cei de la service mi l-au inlocuit cu unul similar. Care este problema?... o sa spuneti... Problema este ca nici cu asta nou nu pot sa scriu decat cd-uri. Cand ii dau sa scrie un dvd, incearca sa faca "lead in", zice "start burning", dupa care se blocheaza tot sistemul, iar undeva jos in dreapta ferestrei lui Nero apare mesejul "recorder state - failed". Pentru burning folosesc Nero 6.3.1, de pe cd-ul cu care a venit unitatea. Am incercat si cu alt soft - Sateira CD&DVD Burner si patesc aceeasi chesie, blocaj total... Anyone?....
  21. corcotoi

    Bancuri

    Un individ cu un câine intra într-un bar. Comanda; o bere si exclama: - Am un câine foarte destept! Dupa câteva minute: - Câinele meu este cel mai inteligent! Lumea din jur se uita deja urât la el. Paharul s-a umplut de tot când el afirma: - Câinele meu vorbeste! - Dar, bine, omule, ne crezi tâmpiti?! Cum sa vorbeasca un animal? - Hai sa facem pariu! Voi îi puneti o întrebare, si daca nu raspunde ma scoateti de aici în bataie, dar daca raspunde, faceti cinste! - Bine, ma! Ia sa vedem! - Ma animalule, cum se cheama chestia aia din piele cu care tii calul?! - Câinele se uita în ochii lor si spune: - Ham! - Asta a fost un latrat!- si oamenii îl scot în bataie pe individ afara Câinele se duce docil dupa stapan si-l întreaba - Oare trebuia sa le spun "lesa? Trei prienteni ies la o bere si intre alte treburi, vorbesc despre cele mai bune pozitii in timpul actului sexual -Unul dintre ei zice: Mie-mi place cel mai mult 69!!!!! -Altul: nu se compara cu pozitia misionarului cu femeia legata de pat! Ultimul zice: -Nu e nimic mai provocator decat RODEO SALBATIC!!!!! Ceilalti doi prieteni il privesc surprinsi "rodeo salbatic?!!" Ce-o mai fi si asta? El explica: Sa vedem... spuneti-i sotiei sa se aseze in patru labe... si incepeti prin spate, stil capra... O data ce lucrurile se incalzesc, lipiti-va pieptul de spatele ei si soptiti-i delicat la ureche: "POZITIA ASTA O INNEBUNESTE PE SECRETARA MEA!!!" Dupa aceea, incercati sa va mentineti deasupra mai mult de 8 secunde Un cetatean se trezeste dimineata si, uitandu-se in gradina propriei case, observa o gorila in stejarul personal. Intrigat suna la Asociatia Coboratorilor de Gorile din Copaci care il asigura ca vor trimite un om care ii va rezolva problema. Acesta soseste rapid, fiind dotat cu o bata de baseball, o pusca, o pereche de catuse si un caine chihuaua. Cetateanul nostru, uimit il intreaba ce are de gand sa faca. Omul raspunde: - Eu voi urca in copac, lovesc gorila, ea cade, chihuaua o musca de testicule, gorila isi va apropria mainile intr-un gest disperat de aparare, iar dumneata ii vei pune catusele. - Bine, bine, zice cetateanul, dar pusca la ce foloseste? - In cazul in care cad eu primul din copac, impusti chihuaua.
  22. corcotoi

    Bancuri

    Un anunt tare citit in catavencu, scris de un taximetrist pe un carton: "Nu parcati an statie taxi. Jale mare!"
 

×
×
  • Create New...