Jump to content

marianrovs1983

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About marianrovs1983

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 03/12/1983

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    marian.tanasa

Profile Information

  • Location
    Vaslui
  • Din
    IASI
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2008
  1. has not set their status

  2. asta am patit-o si eu, insa pana m-am dumirit am schimbat vreo 2 ceasuri.
  3. Schimb Matiz 2008, varianta E-klas, 29.000 km, cu orice auto clasa medie, de preferabil din 2000 incoace, fara a mai achita vreo diferenta in plus.
  4. salutare! ma inscriu pe lista celor care si-au montat ceas de cielo pe matiz. avantaje: - are aceeasi culoare cu bordul de matiz (varianta E, ca celalta varianta SE are culoarea bordului mai deschisa foarte apropiata de culoarea bordului); -are o functie in plus (butonul D, prin apasarea lui se vizualizeaza ora atunci cand cheia nu e in contact); -pornirea si inchiderea ceasului se face temporizat (indicatoarele luminoase ale ceasului nu se aprind brusc ca la matiz ci treptat). dezavantaje: -modificarea mufei originale care intra in ceas (scoaterea pinilor din mufa originala si introducerea lor in mufa de la ceasul de cielo, pentru cei care au aceasta mufa, care insa mai poate fi preluata de la o sursa de calculator care e identica cu cea de cielo). sau o alta varianta ar fi folosirea unui tub termocontractabil. iar firele se vor fixa asa cum e descris pe la inceputul topicului. (vezi poza cu ceasul de cielo desfacut si cu distribuirea firelor pe culori) -din cauza marimii lui trebuie mare atentie la pozitia gaurii care trebuie data in bord. cel mai util e sa dai o gaurica mica in mijlocul locului in care se va monta ceasul, apoi se descopera unde sunt accesoriile din spatele brodului si taierea gaurii in functie de acestea, astfel incat sa avem spatiu pentru introducerea ceasului. mi-am permis sa fac un rezumat cu date de la voi (pentru care am numai respect) pentru cei care vor dori sa isi monteze pe viitor un ceas de cielo pe matiz. tin sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor care m-au lamurit in privinta montarii ceasului. spor in toate...
  5. vreau sa-mi spui daca ai primit PM de la mine. iti spuneam acolo ca poti face livrarea.
  6. ma intereseaza ceasul digital de cielo. cateva poze si cateva detalii pentru livrarea lui catre mine? merci!
  7. ceas digital (ala care arata data si ora) de matiz sau cielo ai? si cat costa?
  8. mufele astea de care vorbim au vreun cod si/sau le putem comercializa de undeva?
  9. in schema pe care ai expus-o la "probleme electrice" (pe care o detin si am studiat-o indelung), ceasul digital nu apare decat la sectiunea "demontare si montare". Nimic legat de "aspectul conectorilor" acestuia si nici integrarea lui in figura cu instalatie electrica a bordului. daca aveti vreo schema completa (in care sa apara si cablajul ceasului) rog sa o publicati pe forum. ms
  10. salutare din nou! am observat ca nu se potrivesc mufele de la ceasul digital Cielo (forma patrata) la cel de Matiz (forma dreptunghiulara). ne este oare o alta solutie in afara de a taia cablurile? ma gandesc la o combinatie de mufe tip adaptori (de la ceas sa plec cu mufa originala cu care sa intru apoi in mufa de la matiz). oare sa gasesc pe piata un asemenea adaptor, sau sa cumpar eu mufele si sa le pun cablu si sa-l fac eu. toata viata mea m-am ferit sa fac "buleala" cu firele unui instalatii, gen sa le tai si sa le innod. merci de raspuns!
  11. multumesc @Laurycã pentru link. Fain, au destule piese si la alegere, noi sau sh. m-am hotarat, insa, sa-mi pun ceas de Cielo la matizelul meu (zis NICU, ca a fost cumparat de Sf. Nicolae). Am vazut la @Robert_MNW ca da tare bine (culoarea si striatiile se potrivesc perfect cu bordul de la Matiz). Nu stiu cum o sa ma descurc cu mufele, din ce mi-a zis @Robert_MNW, nu se potrivesc. O sa incerc sa caut ceva sa adaptez acele mufe, fara insa a taia niciun fir. Daca ma poate ajuta cineva cum sa fac asta i-as fi recunoscator. M-am chinuit ieri sa dau de fire, dar nimic, am mai citit o data acest topic, si o sa mai incerc. Daca stie cineva ce aparate mai alimenteaza acel manunchi de care e prins si mufa de la ceas, ca sa ma pot orienta (sa caut dealungul acelui manunchi mufa de la ceas). Din ce am observat doar un singur manunchi ajunge in partea dreapta a bordului. Acela alimenteaza aeroterma, si o mufa care vine exact sub torpedou (cred ca e pentru calculatorul de diagnosticare). Multumesc tuturor pentru efortul sustinut de a ne ajuta. am uitat sa mentionez masina din dotare, Matiz E - 2008 fara aer conditionat.
  12. sunt disperat! nu gasesc nicaieri un ceas original de Matiz. nici pe site-ul de mai sus. va rog sa ma ajutati. unde pot gasi un astfel de ceas. si daca se poate si ieftin, de la dezmembrari, asa cu au gasit colegii nostri (30-50 lei). multumesc! se potriveste mufa la ceas de Cielo sau trebuie sa tai fire. Mentionez ca sunt in garantie si nu pot umba la fire. Am gasit un ceas de Cielo. ms.
  13. un ceas digital de bord (ora si minute) de Matiz sau Cielo ai?
 

×
×
  • Create New...