Jump to content

balky

Membru
  • Content Count

    235
  • Joined

  • Last visited

About balky

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/20/1984

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo/Dacia/Daewoo
  • Model
    Evanda/Papuc/Nubira2
  • An
    2003/2003/2003
  • Nr. Inmatr.
    Toate de Bucuresti
  1. Multumesc tuturor pentru urarile de bine . Este fetita . Si voua va doresc la fel , tot binele din lume.
  2. Poza facuta astazi la aproximativ 2 ore dupa ce s-a nascut .Ura
  3. Tinand cont de preturile mari pe care le practica si la ce ofera era normal sa se ajunga aici . Cateva exemple : Rexton de la 29000 pana la 39000 Kyron de la 24500 pana la 34000 Actyon de la 22000 pana la 26000 Rodius de la 29000 pana la 34000
  4. Rexton este singura masina care-mi place de la ei . In rest Dumnezeu cu mila.
  5. balky

    Daewoo Damas

    Ai dreptate , nu o vom scoate la capat . Nu contest ca este si chestie de marketing , dar tare mult ma intreb daca chiar toate firmele producatoare de masini din lume au la conducere oameni tampiti care baga milioane de euro anual in dezvoltarea acestor sisteme. Cred ca pentru toti inginerii care se ocupa de proiectarea si realizarea acestor sisteme ar fi mai usor daca si-ar face cont pe daewooclub si ar citi posturile tale . " A zis unu ca nu sunt bune , da-le dracu de sisteme ca o sti el ce zice , noi suntem prosti ca pierdem timp si bani pentru ele . Gataaaaa de maine le scoatem , toate masinile or sa fie tabla si motor . " Vezi ca mai erau unii acum ceva timp care aveau o parere foarte proasta si despre centurile de siguranta , si uite ca ele salveaza vieti cu nemiluita . Sau nici alea nu sunt bune ? Nici persoanele apropiate mie nu au avut accidente grave cu masina , dar asta nu inseamna ca ele nu se intampla . Numai bine. sper sa nu ai nevoie niciodata de acele sisteme inutile de siguranta. Si cu asta am incheiat offtopicul .
  6. balky

    Daewoo Damas

    Offtopic: am foloit acele 2 cuvinte ca sa hiperbolizez tampenia pe care ai spus-o . Ai dreptate , daca erau intr-o dacie sau intr-un matiz la viteza aia ( foarte improbabil ) era foarte greu sa moara toti . Care toti ? pai nici pana acum nu reuseau sa afle cate persoane sau ce era in masina respectiva. Aceste sisteme ajuta enorm , doar ca atunci cand cineva scapa dintr-un accident multumeste lui Dumnezeu si poate airbagurilor , uitand de anumite sisteme fara de care nu ar mai fi fost in viata . Adevarul e ca acum 10 ani erau al dracu de multe masinile cu esp ca tu sa auzi de asa ceva . Acum ponderea lor a crescut . Poate ca acele sisteme de siguranta sunt create pentru ca masina sa nu aiba accident , nu sa te salveze in caz ca ai comis-o . Tu ce vrei , sa ai accident la 80 la ora si sa nu mori pentru ca ai abs ? El te va ajuta ca la 80 la ora sa nu mai ai accident - atat cat poate si el saracul abs - . Ura Ontopic : nu ti se incalzesc fundul si picioarele daca conduci mai mult , stiu ca are motorul sub scaune.
  7. balky

    Daewoo Damas

    offtopic : ca fapt divers , cunosc destul de bine cazul de care ai pomenit tu . pustanul respectiv era din ploiesti iar viteza reala atunci cand el s-a rasturnat cu masina era de aproximativ 160 km/h . In cazuri de genul asta ai dreptate , nu te mai salveaza nimic . Dar daca in momentul impactului viteza era de maxim 90 km /h poti sa fi sigur ca sansele ca toti sa scape cresteau considerabil . Sa spui ca sistemele de siguranta activa si pasiva la o masina , nu ajuta cu nimic mi se pare o idiotenie si o ineptie mare cat casa poporului ! Ura
  8. balky

    Portugalia

    Adevarul e ca daca dai la vasle nu te costa nimic . Eu zic sa mergi pe drumul asta pentru ca e cel mai scurt si cel mai ieftin . Ce-ti poti dori mai mult decat atat
  9. Ce-ar mai bate lumea mingea pe maidan daca ar fi platiti ca aia . Da nu toata lumea are norocul asta , de a alerga dupa o basica pe o galagie de bani !
  10. Dupa rationamentul asta inseamna ca toata lumea de pe forumul asta munceste de rupe !
  11. Bai tata dar toata lumea in ziua de azi lucreaza la birou ? Nimeni nu mai munceste la strung in uzina ? Nimeni nu mai munceste in fabrici ? Pe toti pe care-i auzi numai la birou muncesc . Toata lumea numai la birou sta , ca de muncit nu mai munceste nimeni . )
  12. balky

    Un Mic Capriciu

    @Alex.T - aro sunt foarte proaste , atat ca stare tehnica cat si ca proiect in sine . @tarzy - nu sunt voluminos din fericire . @john - interesant site, multam @naylui - preturile nu sunt asa de mari , problema e ca mereu va pica cate ceva datorita varstei masinii .
  13. balky

    Un Mic Capriciu

    Mai facem un drum ca sa luam o niva ? ) Nici nu am zic ca e sigur 100 % . Cand am fost sigur ai vazut ca am rezolvat-o repede . Vineri am vandut cielo , miercuri eram inapoi in tara cu masina cumparata . Acum nu sunt asa de sigur .
  14. balky

    Un Mic Capriciu

    E prea scumpa . Eu ma gandeam la daihatsu feroza ,isuzu trooper , suzuki vitara sau samurai etc . Chestii ieftine si cat mai functionale . Optic nu prea conteaza.
 

×
×
  • Create New...