Jump to content

madkat

Membru
  • Content Count

    2297
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Everything posted by madkat

  1. Vandut se poate inchide topicul multumesc
  2. am verificat - aparatul are 7870 de declansari
  3. M-am hotarat sa vand si obiectivul Nikon 55-200 mm AF-S DX VR 1:4-5.6G este in stare perfecta, fara urme de uzura, pus de 10-15 ori pe body. pachet complet, cutie, capace, parasolar, husa si carticele se vinde din motiv de nefolosire - mai am un 35 fix si un 18-105 - arhisuficiente pentru mine. pret 450ron daca se cumpara impreuna cu pachetul Nikon D5000 din celalalt anunt al meu - din suma totala a celor doua pachete scadem 100ron contact 0723365781 sau mp aici
  4. In continuare valabil - se adauga ceva ce intentionam de la inceput sa pun in pachet insa nu il gaseam - si anume un filtru UV protectie obiectiv.
  5. Se vinde un Nikon D5000 in stare perfecta - fara urme de uzura - in jur de 7000 cadre la activ. Pachetul contine body, bateria originala, charger, cabluri av si date, capac body, manuale, etc. + un obiectiv Nikon 18-55 (clasicul obiectiv de kit), cu capacele fata/spate si punguta textila + filtru UV + geanta Lowepro cu peretii cu burete pentru protectie - suficient de mare pentru aparat, obiectiv si inca un obiectiv + card sdhc 4gb specificatii: http://imaging.nikon.../d5000/spec.htm pozele sunt reale. la cerere orice poza de detaliu a aparatului. pret 1100 ron pentru intreg pachetul. contact: 0723365781 sau mp aici
  6. Cu franele - ideea lui banderas cu gasit perechea etrierului de lanos - e cea mai buna. Imi aduc aminte ce schimbare a fost la mine - cum am simit dintr-o data ca AM FRANE. Investitia nu e chiar asa mare - si e pentru siguranta. La fel si cu cauciucurile - pentru vara, mai ales ca tu ... mergi ... ia ceva calumea, nu matadoare debice sau alte plastice... chiar si sh - un cauciuc de marca si model bune SH cu dot si uzura decente este mult mai ok decat un lowcost nou.
  7. Not quite. Anul trecut am facut aproape 15k km cu Bora si vreo 2-3k cu Alfa. Un vw de generatia asta in mintile lui si cu dotarile corecte poate fi o masina foarte agreabila. Singurul plus al Alfei in acest moment e motorizarea, dar care la utilizarea de zi-de zi e mult mai incomoda decat tractorul. Crede-ma si intre ce ai tu si un G5 (ca sa ramanem in aceeasi liga) diferentele sunt enorme. Dar cat tii bravo-ul, e bine sa fii in negare, e mai sanatos Sau daca vorbim de Honda lui Wolf (ca tot e si el pe aici in discutii) este un fel de nava spatiala comparat cu orice ar fi facut italienii vreodata - exceptand ferrari sau similare. Dar in fine, nu vreau sa poluam topicul englezului, chiar daca e vina lui, ca ne lasa sa aberam fara sa puna naibii poze cu GLE-ul.
  8. Da, la Bora ma refer. Are toate avantajele Cielo-ului - ca si spatiu, pozitie la volan, robustete - si in plus dotari si functionalitate "up-to-date" Pai ce? ai intrebat daca sa iti iei ford? Nu degeaba li se zice "Fix Or Repair Daily" off- am tinut legatura cu omul caruia i-am vandut Cielo - lucreaza in aceeasi firma dar la complet alt departament - si pe langa ca l-am salvat de a schimba jumatate de masina si cutia de viteze la indemnul unor "mecanici" cand era nevoie de strans niste suruburi si schimbat bucsi timonerie - mai am ocazia sa mai dau cate o tura cu el - si merge incredibil de fain...
  9. Mie mi-a crapat garnitura la Cielo pe la 90 si ceva de mii de km... Se vede clar de ce - foarte subtire "peretele" intre canalul de apa si camera de ardere.
  10. Daca te-o mancat in c_r sa-ti iei ford... ce sa iti fac Eu am cautat un inlocuitor de Cielo care sa imi aduca tot ce mi-a adus acesta - si in plus. Se pare ca mi-a iesit. Daca imi luam un Flocus probabil dadeam buleala rau. Asta e - Woo-urile astea oldschool ne-au invatat prost - ne-au obisnuit cu niste asteptari destul de inalte de la o masina...
  11. madkat

    Matiz Euro 4

    Inca nu ai torque steer? Inseamna ca e muci ambreiajul vezi tu dupa
  12. Si aseara citeam pe alt forum o poveste asemanatoare. Deja atat de multi amatori de chilipiruri exista, care efectiv NU GANDESC cand iau o masina... Si care ignora complet zicala "sunt prea sarac sa imi iau lucruri ieftine". Asa traiesc binemersi si samsarii Stii cum se procedeaza daca vanzatorul este cinstit (asa am facut si eu cand am dat JTD-ul cuiva din Pitesti) ? Il lasi pe om sa isi caute si sa faca programare la ce service vrea el din orasul tau (in care e masina). Altfel daca vanzatorul zice ca "stie el service" este cat se poate de evidenta teapa...
  13. Chestia asta ma distreaza maxim la multi posesori de masini fulopshan (sau asa cred ei ca sunt) Pornesc la minus multe grade agregatu' din dotare si in secunda doi dau tare ventilatia/dezaburirea/inclazirea. Fa un experiment - porneste motorul, lasa-l cateva minute cu ventilatia oprita si apoi da drumul pe primele trepte la dezaburire. Te va uimi rezultatul. Nici macar cu incalzire auxiliara (cum am pe bora) nu prea ajuta sa procedezi cum ai descris tu... Dar in fine, la o masina de nivelul toyotei se schimba si legile fizicii.
  14. scuze - atatea mesaje stupide de negocieri absurde la pretul asta am avut, ca mp-ul tau (singurul ok din toate) s-a pierdut am raspuns.
  15. Partea cu inghititul banilor este corecta - indiferent de numarul de km, pe masura ce trec anii. Materialele imbatranesc... Partea cu suspensia - daca nu vrei supersport si la Cielo cu investitie destul de mica fata de alte marci se poate face ceva foarte ok. Eu reusisem pe fosta mea un setup foarte fain, si destul de confortabil. Iar tinuta de drum - masina statea foarte bine pana spre 160 - peste incepeau senzatii mai interesante. Asta cu gume pe 13, si totul 100% ok pe partea de suspensie. La tine era o problema daca la 120 te simteai nesigur. Franele - investitia nu a fost asa mare in etrierii de lanos - rezultatul - mai mult decat trebuia pentru greutatea masinii. Climatronic nu AC - asta e valabil la absolut orice masina. Nu mi se pare o optiune a carei lipsa sa te faca sa renunti la masina. Personal am fost fortat de imprejurari sa renunt cand am renuntat la cielo. Apropiatii stiu care au fost imprejurarile. Ca dovada ca inlocuitorul -un mult mai noul si mai economicul dar si mult mai infectul ca si materiale, spatiu, tinuta de drum Hyundai - l-am folosit un an si am cedat psihic... Si l-am inlocuit cu ceva care chiar este un progres, si pe care l-as fi luat cu un an in urma daca erau alte imprejurari. Am mai avut ocazia sa o vad/conduc - si chiar dupa alte clase de masini, imi face aceeasi placere, si ma simt la fel de bine la volanul ei.
  16. Scuze de lipsa reply-ului. Instalatia inca exista. Si e de vanzare
  17. Flocii aia nu cred ca izoleaza asa bine ca banda. Oricum singurele galerii care rezista ok dupa "termoizolare" sunt cele din inox. Si nu cred ca matizul are asa ceva.
  18. Depinde ce vrei sa faci cu el. Si pe ce vrei sa il aplici. Nu merita pretul "de nou" asta e clar.
  19. 0/1 comuta mp3/radio daca telefonul e setat ca storage la conectare, probabil ca merge sa redea de pe el. Ca sa il considere "stick" antena e comandata la fel - pe cielo mergea ok.
  20. cu 50 nu il dau, imi pare rau. Atat costa un modul de citire mp3 fara cass
  21. Se vand doua imprimante HP: Deskjet 1000 - format A4 - date tehnice: Format printare A4 Producator HP Viteza de printare alb negru 16 ppm Cod produs CH340B Viteza de printare color 12 ppm Nume produs Deskjet D1000 Rezolutie printare color 4800 x 1200 DPI Consumabile HP 301 Consumabile HP 301XL Volum maxim lunar 1000 pages Conectivitate USB 2.0 Printare fara margini albe Nu Alte caracteristici Compatibil cu Windows 7, Windows Vista, Mac Manipulare standard intrare 60 coli Manipulare standard iesire 25 coli Greutate hartie suportata 75-90 g/mp Tipuri hartie suportate etichete Tipuri hartie suportate felicitari Tipuri hartie suportate folii transparente Tipuri hartie suportate hartie foto Tipuri hartie suportate plicuri Consum maxim 10 W Nivel zgomot 64 dB Greutate 2 kg Dimensiuni 421 (W) x 380 (H) x 266 (L) mm Este absolut noua, in cutia originala, desfacuta doar pentru verificarea continutului, vine cu doua cartuse - unul alb-negru si unul tricolor, nedesfacute. Pret - 100ron. Officejet K7100 - format A3/A4 Format A3 Viteza de printare negru 25 ppm Viteza de printare color 20 ppm Rezolutie imprimare 1200 x 1200 dpi Tehnologia de printare Inkjet Capacitate alimentare hartie 150 coli Tip medii printare Hartie (banner, inkjet, foto, obisnuita), plicuri, etichete, carduri (felicitari, index), folii transparente, cu transfer termic Limbaje imprimanta PCL 3 Imprimare duplex Optional Conectivitate USB+Paralel Memorie standard 32 MB Dimensiuni 574.5 x 409.5 x 186.3 mm Greutate 10.2 Kg Putere consumata 60 W Accesorii Cartus de imprimare inkjet HP 339 negru, cartus de imprimare inkjet HP 344 tricolor, CD de pornire cu drivere pentru imprimanta, documentatie pentru utilizator, cablu de alimentare Sistem de operare Microsoft Windows 2000, XP Home, XP Professional, certificat pentru Windows Vista, Mac OS 10.3 Aceasta este folosita, dar in stare perfecta de functionare - undeva la mia de pagini printate. Se da impreuna cu doua cartuse semiconsumate si doua noi-noute, originale. pret - 500ron Contact: madkatweb@yahoo.com sau mp aici
 

×
×
  • Create New...