Jump to content

AAdorjan

Membru
  • Content Count

    683
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by AAdorjan

  1. Eu vad ca opera ii 165/50/r15 si nu 165/50/r14. Iar intre 165/50/r15 si 155/65/r13 diferenta ii sub 3% adica 2,7%.
  2. AAdorjan

    Daewoo Tico

    Sa le porti sanatos si sa fie ferite de idioti.
  3. ... La sfarsitul lui noiembrie un bou cu un Golf 4 a intrat din spate in masinuta. Eu stand la stop in coloana. Cica nu m-a vazut. A distrus cam tot ce inseamna partea dreapta. Nici macar intre aripa dreapta si usa dreapta fata numai aveam linie. Plus imi trebuie cadru lateral, pragul indoit... Nu pot sa le insir toate ca si acum ma doare sufletu... Cei de la asigurare nu au vrut sa plateasca atat cat mi-au calculat cei de la service ca ar costa reparatia... chesti tare stresante mult de umblat and stuff... In final am decis sa vand masina... ea suferind anul trecut un accident din fata iar acum din spate si parca ma stresa psihic plus ca bani primiti de la asigurari nu erau suficienti pentru a repara masina ca lumea... So all in all am vandut masinuta care m-a slujit 3,5 ani fara sa ma lase vreodata in drum, si in care am investit enorm material dar ma ales sufleteste ... Rog un moderator sa inchida topicu
  4. Ideea foarte bune! S-ar putea totusi ca textul "Forumul Daewoo & Chevrolet Club" sa fie trecuta in coltul stanga. Deoarece la pozele mici este un pic deranjant concentrarea mare de text din coltul dreapta. Evident daca se poate realiza din punct de vedere tehnic.
  5. Felicitari lui Mircea si celorlalti moderatori/admini/useri care au contribuit la crearea topicurilor: Probleme Motor Tico Probleme Motor Matiz Operatii Mecanice La Tico Operatii Mecanice La Nubira Probleme La Cutia De Viteze Si Ambreiaj Matiz Sunt foarte utile. >-
  6. Revizia de 70.000km: -schimbat ulei Mobil1 10w40 + filtru de ulei ->80ron + 10ron -schimbat filtru aer ->14ron -schimbat lichid de frana (2+2, dot 3) ->13ron -aerisit instalatia -schimbat un tambur de frana (nu a vrut sa iasa iar in final a crapat ) ->95ron -schimbat cilindrii de frana spate (2buc, erau gripati) ->76ron -schimbat rulmentii spate (si cel mic si cel mare) ->66ron -schimbat supapa furtun aer ->19ron -manopera ->125ron In total 498ron. (manopera+piese) Masina merge mai silentios (deh ulei noi), si am frane beton (placute si saboti noi am pus la 60k km). Per total multumit.
  7. Mersi de complimente. Ti-am trimis PM cu informatiile solicitate.
  8. Am taiat cu flexu' capul schimbatorului si l-am inlocuit cu unul mai de bun gust dupa parerea mea. Schimbatul vitezelor este acum o joaca.
  9. Offtopic Daca vrei ne putem intalni sa comparam motoarele.
  10. Articolul spune ca Matiz e cea mai ieftina nu cea mai vanduta. Cel putin eu asta am inteles din articol.
  11. Daca mergi pe Lacetti nu te zgarcii la 300euro si pune motorul de 1,6. Nu o sa regreti
  12. Da asta m-a mirat si pe mine. Si cica Meganu avea 90km/h iar loganul vreo 80.
  13. Doi dintre copii deputatului PSD Vasile Soporan am decadat intr-un accident la 15km de Cluj. Accidentul a fost groaznic, iar curatirea drumului a durat vreo 2 ore. Am stat si eu in coloana vreo ora, coloana care s-a intins pe vreo 6-7km. Accidentul a fost unul frontal intre Renault Megane si Dacia Logan. http://www.ziarulclujeanului.ro/nocache/ar...ia_Soporan.html
  14. Stiam de stopurile de la Rxm, dar astea mi-au placut mai mult. Astea transparente sunt prea "tuning" pentru gustul meu, nu zic ca nu sunt faine, dar asa vad eu lucrurile. In rest mersi de aprecieri.
  15. Ultimele consumuri: 5,4% (65% extra-urban si 35% urban) 5,8% (50% extra-urban si 50 urban) Super multumit de masina.
  16. Asa arata modelul cu semnalizatoare albe pe Tico verde inchis.
  17. @dreaQ. Husele sunt de culoare rosie deoarece sunt intr-un contras bun cu verdele care mie personal imi place, mai ales ca si iluminarea instrumentelor de bord este tot rosie. Au ajuns stopurile de la Pitesti, care vin de minune pe masinuta. Multumiri si pe aceasta cale lui Antonyo20.
  18. Full cu motorul de 1,6 16v costa 12500e si 1,5 dCi costa 13180.
  19. Aeratorul se poata intoarce (adica partea frontala intra spre interior) si atunci poti sa pui la loc paletele acelea foarte usor.
  20. Da scade, dar motorul merge in continuare rotund.
  21. Da acum o saptamana, dar dupa trei zile am schimbat antigelul si s-a spalat si radiatorul si vasul de expansiune.
  22. Da ambele si turul si returul, adica si cel de jos si cel de sus. Si da creste temperatura apei, dar mai mult de jumate nu l-am lasat sa treaca.
  23. Cand l-am schimbat era blocat pe inchis daca retin bine, adica nu trecea apa prin el. Acum parca iti da senzatia ca ventilatorul nu face fata. Prima oara cand porneste scade un pic turatia. Dar a doua oara deja nivelul apei se apropie de jumate, vibreaza tot motorul iar turatia ii la vreo 600rpm. Ingrijorator...
  24. Am schimbat 2 termostate in ultimul an. Oare iarasi asta o fi cauza? Alt motiv sa faca asa ce ar mai fi?
 

×
×
  • Create New...