Jump to content

buburuza_gia

Membră
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

About buburuza_gia

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 02/25/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Interests
    echitatia, pictura
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  1. Aduc stelele....:)

  2. Euroservice Otopeni s-a desfiintat ... era aproape de mine(stau in Otopeni) si am fost multumita de ei Am un nr de tel al unui mecanic de la Radacini Giurgiului dar este departe rau... ma gandesc sa incerc la Grand Garage(am auzit lucruri bune despre acest service) Voi ce ziceti? Astia de la Euroservice foloseau ulei Castrol TXT si pe cartea service imi treceau Daewoo! Merge chestia asta si la Grand Garage?
  3. eu am facut reviziile dupa cum urmeaza: 1. Revizia de 1000 km - schimbat filtru + ulei motor 2. Revizia de 5000 km(de fapt 4000 km si 6 luni de la anterioara revizie) - schimbat ulei de la cutie 3. In iunie se fac 6 luni de la anterioara revizie si am inteles ca o sa-mi schimbe uleiul de la motor(acum am 7000 km) Intrebarea mea este urmatoarea: daca, din motive financiare, ma duc in iulie la revizie, este ok? si 2) dupa revizia asta mi se pare normal sa ma duc la revizie tinand cont de km nu de perioada de 6 luni deoarece eu nu fac prea multi km de la o revizie la alta... in acest caz ce se poate intampla? se pierde garantia?
  4. You are in the top 13.78% richest people in the world. There are 5,172,729,624 people poorer than you. hmmmm... could be better... or worst?!
  5. 1. "EL"= conducator auto marca dacia nova de culoare rosie(am preferat sa fac economie de cuvinte) 2. tu ce ai fii facut? ai fii pus frana?! 3. la h 8 dimineata nu apreciez excesul de adrenalina 4. deh... nu-mi place sa fiu 'pupata'... in fund(pardon! )
  6. poate ca intentiona sa se 'pupe' cu buburuza mea dar n-a apucat pentru ca am luat-o eu la fuga
  7. intamplare de azi dimineata: intorc si intentionez sa intru pe DN; ma asigur si 'ma bag'; pe banda 1 venea 'EL' care in momentul in care ma vede(la o distanta onorabila...), accelereaza si imi da flash-uri; eu bag piciorul in acceleratie si el trece pe banda 2(intrand in depasire la o distanta foarte mica de fundul buburuzei mele) subliniez faptul ca m-am asigurat inainte de a intra pe DN si respectivul mergea cam cu 60-70h la h... acum ma intreb ce naiba l-a apucat sa accelereze atunci cand m-a vazut...? INCONSTIENTA!!!
  8. 1) zilele trecute am vazut o tipa la volanul unui autoturism porsche carrera care sfida tot ce intalnea(si pe buna dreptate ca era 'incisiva' in trafic tipa... respect!) 2) (gluma) daca sotul nu este acasa se gaseste vreun vecin amabil care sa-mi dea o mana de ajutor(hai mai, chiar asa?!!!! parchez masina SINGURA... sa inteleg ca este o performanta?!) 3) stiu cum functioneaza bordul si indicatoarele de bord ca doar merg cu masina zilnic si am avut destule ocazii sa fac cunostinta cu ele... @ileana: daca masculul este feroce bag si eu un far
  9. multumesc si dupa... zambind
  10. noroc ca sotiile voastre nu intra pe forum ca nu mai vedeati mancare calda...
  11. eu multumesc anticipat fac semn din mana pentru a-l determina pe celalalt sa-mi cedeze trecerea inainte ca acesta sa dea vreun semn ca ar intentiona acest lucru... functioneaza intotdeauna(cel putin in cazul meu... )
  12. pentru Turcia stiu ca trebuie viza. am inteles ca nu trebuie sa te duci la ambasada si poti sa obtii viza in vama... imi puteti confirma asta?
  13. buburuza_gia

    Turcia

    eu plec luna viitoate in Turcia: Oren, Burhanyie cam riscanta o excursie la Kusadasi tinand cont de atentatele din ultima perioada...
  14. fotografia este o reprezentare vizuala directa a unui subiect sau eveniment. pb ca asta te face sa le pui in ordinea respectiva... totodata, fotografia este un limbaj pictural. limbajul devine folositor daca cineva are ceva de comunicat, ceva care merita sa fie spus legat de realizarea portretelor, se pun urmatoarele intrebari: ce este caracteristic la un portret, ce este de prisos si ce trebuie eliminat? care este partea cea mai interesanta sau cea mai caracteristica a fetei unui om? este structura fizica sau expresia? ce reflecta expresia fetei si ce intelesuri ascund liniile fetei? care este cauza lor, despre ce vorbesc ele observatorului interesat?
  15. ok... de'acum incolo o sa scriu 'gluma' inainte de a face una
 

×
×
  • Create New...