Jump to content

zaharia11

Membru
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About zaharia11

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/11/1961

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2004
  1. salut.scuze ca poate nu este bine unde imi exprim "nemultumirea",dareste vorba de curelele de la motor.adica le-am schimbat azi,adica cea de distributie si de alternator + intinzatorul.am la bord 42.000 km.problema este ca se aude un zgomot,este cumva de la faptul ca sunt stranse curelele prea tare?va rog frumos,astept un raspuns.multumesc anticipat.aaaa,mentionez ca cele 2 curele sunt koreene,plus intinzatorul.
  2. salut. sa faci bine si sa renunti sa mai mergi la acel "de kko" service.eu de acolo mi-am cumparat masina,apoi la un an am vrut sa imi pun alarma pe matizuc.dar culmea culmilor,am asteptat 2!!!! ore ca sa vina acei "meseriasi" sa mi-o monteze.asadar am plecat de acolo si m-am oprit la radacini-gara de nord unde mi-au montat-o in jumatate de ora!!!!!nici nu am avut timp sa respir...nu mi-a venit sa cred!!!asa ca ramane la latitudinea ta daca mai mergi la auto center.eu l-am scos din vocabularul meu.salut.asta am avut de spus. La scrisul acesta, infantil, mai este nevoie de vocabular ?
  3. salut am facut si eu revizia de 10.000 km la "mati".m-a costat 1,8 mil lei ,cu tot cu spaga si uleiul meu.dar sa mai spun ca am vrut sa cumpar ulei motor daewoo 5W30 full sinthetic si mi s-a spus ca nu se mai fabrica acest tip de ulei.este oare posibil?asadar,am cumparat "valvoline 5W40".numai acest tip de ulei mai "bengos" avea madame de la radacini-gara de nord.dar este normal ca am schimbat uleiul? oricum ,acum tre sa pun numai d-asta.va rog,astept niste comentarii. la faza asta.multumesc anticipat.
  4. taticu'...cum se poate sa fie 0W40????tu stii sa citesti aceste caracteristici?stii ce inseamna acel "0" din fata lui "w"?nu se poate!!!eu am facut putina facultate si masterat in "tribologie-frecare,uzare",dar nu cred ca se poate acest lucru!astept comentarii,te rog.multumesc.daca ma convingi,o sa "bag" si eu acest...ulei ...mai bine dura-lube! - nu mai citati postarile anterioare in intregime, pe aici nu sunt "tatici" sa va corecteze
  5. ce sa fac la cutia de viteze...face un zgomot naspa cand cuplez marche-arierul,eventual se misca toata masina...face si un carait.dar numai cand-probabil-vin de la turatie mare la mica.care este explicatia,sau solutia?
  6. iti multumesc f mult ptr indrumare.o sa procedez la schimbarea becului intocmai.multumesc inca o data.raman dator. Nu mai cita ultimul mesaj.
  7. sal'tare.intrebare existentiala:cum pot schimba becul ars de pozitie-fata matiz?as vrea sa rezolv problema asta fara ajutor de la service,please.multumesc anticipat
  8. multumes...acum am inteles la ce se refera cand spune de limitare... >-
  9. ptr matizuc putem sa bagam si noi "aditive" ptr curatat injectoarele"?
  10. auzi,da' hai sa facem o logica:cadranul de la indicatorul de consum e impartit in 4...cam cat reprezinta o diviziune?(un sfert???)eu bag cam 6-7 litri si se "ocupa" o diviziune...vreau comentarii.multam"
  11. mi-ar place sa gasesc pe aici ...o matizista...singurica("necuplata")....eu cam asta sunt...
  12. salve .poti merge la padurea pustnicul,manast.pasarea,manast. cernica,snagov...sau chiar parcul peste lacul pantelimon...
  13. zaharia11

    Profesii

    profesie:inginer ;ocupatie:expert tehnic
 

×
×
  • Create New...