Jump to content

sirsq

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About sirsq

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    constanta
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  • An
    1999
  1. La rulmentii de la telescoape te-ai gandit ? E posibil in mom in care tu iei de volan, unul din rulmenti sa nu se invarta cum trebuie iar zgomotul sa provina in mom in care ''scapa'' si se roteste.
  2. Cumpar capota si parbriz sh in stare buna. Astept oferte..
  3. Chiar au kit de geamuri el pt tico acolo. Setul e 250 RON si e modelul original tico. Va tin la curent cand imi ajung piesele si le montez. Salut
  4. Ulterior am schimbat si placutele si sabotii, spre mirarea mea sabotii chiar mai aveau 'carne' totusi se auzeau ca si cum ar freca fier pe fier. Acum s-a imbunatatit si frana si nici galagie nu mai face salut.
  5. da-mi te rog un numar de telefon de acolo daca faci rost. Ti-as fi recunoscator merci
  6. pentru cei interesati de catalog pt tico pm cu adresa de mail. cel pe care il am eu este in format html, contine atat ilustratii cat si codurile si denumirile pieselor. 6 arhive a cate 6mb.
  7. Stiam de topicul ala, merci. Am zis sa deschid altu, sa reinnoiesc ideea si poate se gaseste cineva care poate aduce.
  8. Eu am incercat in toate partile, poate reuseste cineva sa aduca asa ceva. Mai jos sunt codurile pieselor + doua poze cu piesele necesare. POZA TRIM POZITIA 26.27 ST 84420-78B10-5SF - ARMREST (COTIERA USA) DR 84410-78B10-5SF - ARMREST (COTIERA USA) POZITIA 30.31 ST 37902A78B01-000 BUTON RIDICARE/COBORARE GEAM DR 37901A78B00-000 BUTON RIDICARE/COBORARE GEAM POZA MACARA POZITIA 23.24 ST 83402A78B12-000 MOTORAS MACARA GEAM DR 83401A78B12-000 MOTORAS MACARA GEAM
  9. Scuze pt double posting, am vb cu cei de la rxm, mi-a povestit omu' ca au incercat sa aduc... totusi mai avem o sansa, la inceputul lu ianuarie au zis ca e posibil sa primeasca iar, omu' mi-a zis sa sun dupa data de 10.
  10. M-ar interesa si pe mine unu, vreo sansa sa gasesc in constanta ?
  11. Mai e vreo sansa sa gasim kit-uri d'alea pentru geamuri electrice ?
  12. Multumesc pt ajutor, s-a rezolvat. Cum a-ti spus, era de la lichid. Ce m-a indus in eroare e un zgomot probabil la sabot dreapta spate cand pun frana ceea ce acum 2 sapt nu se auzea. Tre sa-l schimb si p'ala se aude ca si cum ar calca fier pe fier. Salut, merci inca odata
  13. Salutare, merci pt sfaturi chiar acum ma duc sa iau niste lichid si revin cu ce constat dupa ce completez.
  14. Salut in primu' rand. De ceva vreme ma confrunt cu o problema la ticozauru meu, in mers cand accelerez (creste viteza la masina) totul e ok, cand merg constant cu o viteza sau ramane in frana de motor mi se aprinde becul de la frana de mana. Cand franez se intampla acelasi lucru. Poate are cineva o solutie si pentru mine, din ce am intrebat nu a stiut sa-mi spuna cineva concret are sau nu ''senzori'' la placute/saboti. Anyway urmeaza sa ma duc sa schimb si sabotii si placutele. P.S. : Gasesc si eu pe cineva in constanta sa desfaca bordul meu sa imi schimbe ledurile ca nu mai merge niciunu si sa se uite de ce nu-mi indica nivelul la combustibil, ca sa nu ma apuc sa dau rezervorul jos sa constat ca nu e de la 'plutitor'.
 

×
×
  • Create New...