Jump to content

TLGTLC

Membru
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TLGTLC

  1. TLGTLC

    Bancuri

    Un barbat se prezinta la Oficiul Fortelor de Munca si vede un anunt : "Se cauta Asistent pentru medic ginecolog la Spitalul studentesc." O intreaba pe tinara de la ghiseu in ce consta postul si daca ii poate da ceva amanunte despre ea. - Da, trebuie sa ajutati doamnele sa se dezbrace de haine, apoi de lenjeria intima, sa le ajutati sa se intinda si sa le spalati cu grija zonele intime, apoi sa le dati cu spuma de ras si sa le barbieriti de parul pubian, apoi sa le ungeti cu diferite creme si sa le masati astfel ca ele sa fie pregatite pentru examinarea medicului. Este pentru inceput un salariu lunar de 2.000 ron cu perspective serioase de crestere in functie de rezultate. Dar trebuie sa mergeti la CLUJ . -O, dar de ce? Acolo este postul? -Nu, postul e in Bucuresti, acolo e capatul cozii !
  2. TLGTLC

    La Multi Ani

    La multi ani Ovi!
  3. Am cumparat 2 anvelope de la domnul Andu, am avut probleme cu ele si am fost ajutat sa le rezolv. Dupa atatea conversatii aproape ca s-a legat intre noi o prietenie. Un om de mare caracter domnul Andu, rareori gasesti asa ceva in patria noastra, oameni carora sa le pese de clienti, sa faca tot posibilul sa-i ajute si sa nu-ti dea nici o clipa impresia ca dupa ce vanzarea s-a incheiat, s-a incheiat si relatia! Spun lucrurile astea pentru ca puteti cumpara fara nici un fel de grija, veti fi tratati cu corectitudine si respect! Multumesc pentru tot!
  4. Am cumparat 2 anvelope din oferta prezentata. Am avut de-a face cu un domn foarte amabil care mi-a dat toate informatiile necesare! Am primit certificat de garantie, sac pentru anvelope si o mica atentie. Transportul este intr-adevar gratuit si prompt insa nu a fost posibila plata cu cardul sau virament bancar. Per ansamblu am iesit mai convenabil decat pe plan local! Nu pot decat sa recomand!
  5. Pentru iubitorii de feteasca neagra le pot oferi dintr-un lot bun la un pret bun! Nu am reusit sa obtin o cantitate prea mare. Cateva persoane de pe aici stiu despre ce vorbesc!
  6. Multumesc tuturor celor care m-au ajutat sa-mi repar relatia cu curierul, imi cer scuze celor carora le-a intarziat coletul. Oferta speciala s-a terminat dar va pot trimite vin la niste preturi bune. Doar intrebati!
  7. Intreb la modul general, daca vreau sa obtin consum mai mic pot folosi anvelope mai inguste? Stiu ca pierd pe partea de manevrabilitate, aderenta, franare dar e masina de naveta, mai mult de 80km/h nu am unde sa-i dau si pentru excursii lungi am alta masina. Adica de la 185 sa trec la 165- as reusi o economie de macar 0,5 litri/100km?
  8. Masina arata super bine. Daca va fi economica si fiabila va fi sigur un best seller. Mie imi place foarte mult!
  9. TLGTLC

    Dacia Duster

    Asociatul meu are un Logan Van cu care are deja 125000km. A mers doar incarcat la capacitate maxima si peste. Nu de putine ori mergea cu el pe burta. De schimbat nu a schimbat absolut nimic la el-doar anvelopele. Daca masina asta a tinut atat de bine, Duster care este o masina dedicata drumurilor proaste de ce nu ar tine? Singura intrebare care se poate pune este- ai nevoie de el?
  10. http://img594.imageshack.us/i/dscf2089.jpg/ Un link din albumul pe care l-am facut acolo. Am fost acolo pentru a ma intalni cu prietenii pe care mi i-am facut pe un forum unde vand vin. Atat de mult vin am vandut acolo si atat de mult s-au strans legaturile incat am zis ca e pacat sa nu fiu printre ei. Dar si daca nu vindeam nimic trebuia sa merg pentru ca-s niste oameni senzationali. Acum pe acest forum am gasit cativa oameni extraordinari cu care comunic foarte bine. Poate daca as avea mai mult timp s-ar strange legaturile. In fine Harghita e un loc bun pentru o intalnire nationala- este si in centrul tarii.
  11. Vin si eu cu o oferta speciala! Datorita faptului ca nu am mai avut timp pentru a ma promova si pe net, comenzile mele tind spre 0. Magazinele merg foarte bine, am comenzi ptr. nunti, inmormantari, parastase, pensiuni, restaurante etc. dar nu mai am pe net. Pentru a nu pierde tarifele preferentiale acordate de curier subventionez eu transportul. Bun, veti spune ca e o nebunie, ca merg pe pierdere etc. dar nu-i bai. Deci pentru o perioada de timp limitata nu platiti transportul. Daca comandati o cantitate mai mica decat mi-am facut eu calculul, va fac un pret special de nerefuzat.
  12. Daca cumva sunt colegi care urmeaza aceeasi ruta le fac o descriere ptr. a lua o hotarare. La dus am mers pe traseul Tulcea-Galati-Hanu Conachi-Focsani-Adjud-Onesti-Targu Ocna-Comanesti-Miercurea Ciuc. Drumul foarte bun cu exceptia portiunii Onesti-granita jud. Bacau/Harghita. In localitati drumul e varza si sunt foarte multe localitati. Culmea e ca intre localitati asfaltul e turnat recent. Dar degeaba: intre localitati aflate la 1 km distanta asfaltul era impecabil iar in interiorul lor te apuca groaza. Alt aspect: in Moldova se circula ca-n Istanbul. Semnalizare schimbare directie nu se practica, acordare prioritate 0, se incepe intoarcerea din 3 miscari chiar daca te afli imediat in spate si trebuie sa opresti, sa te calmezi, sa astepti. Un camion aproape m-a bagat in sant pt. ca iesea de pe o strada laterala fara cel mai mic gest de a se opri si asigura. In Harghita soferii sunt exact opusul-foarte civilizati si calmi se circula regulamentar si e o placere. La intors am urmat traseul Miercurea Ciuc-Sfantu-Gheorghe-Prejmer-Intorsura Buzaului-Buzau-Braila-Galati-Tulcea. Drumul de calitate foarte buna mai putin portiunea Miercurea Ciuc-Tusnad-Malnas Bai(parca) dar nu de speriat. Am trecut pe la Galati ptr. ca mi-a fost teama din cauza Dunarii foarte crescute. Intr-adevar peisajul e superb si in munti nu am gasit lucrari sau asfalt deteriorat dar intre Siriu si Buzau am innebunit din cauza satelor care nu se mai terminau, traseului virajat, carutelor, babelor si politiei Romane care pazea vigilenta cu radarele. In consecinta am facut mai multi km si 2 ore in plus la intoarcere. Harghita e o zona superba, cu oameni extraordinari-un colt de civilizatie occidentala, servicii foarte bune, preturi decente, mancare foarte buna si portii mari la preturi mici. In plus am fost intrebat daca m-am saturat-suplimentul era gratuit(e singurul loc unde mi s-a intamplat asta in Romania). Ca destinatie turistica Harghita e super iar ca servicii Valea Prahovei, Litoralul, Delta sunt abia la glezna broastei. Daca vreti poze spuneti.
  13. Eu am reusit sa-mi formez o clientela care tine neaparat ca vinurile sa fie netratate cu toate neajunsurile care decurg din asta. In timp acesti oameni s-au inmultit si prefer sa ma chinui cu vinul pentru a-l pastra in parametri decat sa-i deceptionez. Restul vinului este tratat, avem si vinuri imbuteliate care s-au pasteurizat. Stiinta a evoluat si exista tratamente care iti conserva vinul perfect in orice conditii. Si se poate bea... In mai particip la un concurs de vinuri. Sunt sigur ca pusc ceva mai ales cu rosul. @senator multumesc pentru precizarile de ordin tehnic!
  14. Nu am vazut sa scrii pe undeva de motorizare!
  15. Multumesc tuturor celor care au avut incredere in vinurile mele. Sper ca nu am dezamagit pe cineva. Celor care inca nu s-au hotarat pentru Pasti le recomand sa se grabeasca deoarece firmele de curierat fac boacane cu ocazia sarbatorilor si nu as vrea sa le ajunga vinul dupa Pasti. Si inca ceva: vinurile mele nu sunt tratate-chiar daca vand mai putin- va recomand sa luati atat cat credeti ca veti consuma - daca aveti conditii de pastrare nu e problema. Vremea s-a incalzit si vinul incepe sa faca reactii. Dar cunoscatorii apreciaza asta si prefera un vin perisabil decat un vin tratat daca nu cumva pasteurizat.
  16. Dar tu ma trimiti pe la Lepsa unde drumul mi s-a parut de cosmar iar de la satul urmator drumul era fara asfalt pana la Targu Secuiesc. Asta era acu 2 ani. Au facut astia asfaltul cumva? Multumesc pentru indicatiile turistice. Chiar nu am fost niciodata in zona asta si acum am zis sa nu ratez.
  17. Dupa Pasti vreau sa merg la Miercurea Ciuc. Ce ruta imi recomandati-sa fie mai scurta dar sa nu rup nici masina in doua. Voi merge cu un Peugeot 206 - 11 cm garda la sol. Multumesc!
  18. TLGTLC

    Cielo Nu A Murit !

    Am vazut acu ceva vreme un Lifan cu nr. de Ukraina. Masina nu era rea deloc. Am bagat si un cap inauntru-cu un pret buna punea Loganul cu boticul pe labe. Insa preconceptia nu ne-ar fi lasat.
  19. Bmw este superfiabil cu motorizare pe benzina. Necazurile i-au fost produse de Dieseluri. Uite cum Toyota nu mai este fiabila!
  20. Nu stiu de ce am impresia dar tehnologia nu e noua!
  21. Am avut si eu ocayia sa ma dau cu noul Spark. Fata da anteriorul este un salt urias inainte. Fata de tripleta Aygo-107-C1 este net superior. Devine o optiune interesanta la clasa mica. Desi e un mini spatiul este suficient mai putin portbagajul. Cutia e ok dar treptele ingrozitor de lungi. O cutie de Fabia ar fi facut Sparkul o mica bestiutza. Pacat de caii aia care se irosesc in van. Consumul nu a fost mic pt. ca nu stiu sa o conduc. Treptele lungi te obliga la apasarea excesiva a pedalei de acceleratie!
  22. Chiar aveti nevoie de detectoare? Le consider mai mult o sursa de probleme decat o rezolvare! Am imprumutat unul si nu mi-a mai trebuit. Prefer sa merg corect.
  23. Sparg piata cu asta daca pretul e rezonabil. Dar as mai astepta macar vreo 3 ani pana sa-mi iau!
 

×
×
  • Create New...