Jump to content

Berty

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Berty

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  1. Probabil unul din pistoanele etrier a ruginit si ramane blocat uneori. Se inlocuieste impreuna cu garnitura piston si garnitura etansare cilindru (kit). Verifica daca se incalzesc jantele. Si eu tot la Obor...
  2. Salut, cei de la Radacini Ferdinand nu lucreaza deloc bine, au patit-o mai multi!
  3. Aduc stelele..:)

  4. Eu am avut aceeasi problema. S-a rezolvat prin curatarea contactelor releului (pastilelor). Carcasa releului se scoate foarte usor.
  5. Eu ash monta un releu care sa faca legatura la masa pentru una din intrarile de comanda ale modulului de control AC.
  6. Cred ca este de vina deriva termica diferita dintre dioda shi tranzistorul de care este legat. E complicata electronica asta!!!
  7. AC de pe tico (cel putin la modelul din 1996) este conectat la masa prin treapta aII-a a ventilatiei. Deci nu poate functiona pe treapta I din cauza caderii de tensiune de pe rezistenta inseriata cu motorul ventilatorului corespunzatoare treptei I. In urma modificarii acum uneori functioneaza AC si pe treapta a III-a. In acest caz exista o cadere de tensiune pe rezistenta corespunzatoare treptei aII-a de ventilatie, datorata in special ledu-lui indicator. Pentru schema foloseste copy si paste la acel link si deschide o noua pagina de IE. Nu stiu de ce nu merge direct.
  8. Am avut o mica problema cu AC, nu pornea daca era prea cald in masina, ledul de pe oricare din butoane se aprindea dar nu era cuplat compresorul. S-a rezolvat prin inlocuirea celor doua diode D3 shi D4 de pe comanda de pornire (1N4004 cu BAT46) in modulul de control. Vezi schema: http://zmeurat.tripod.com/aer_tico.jpg Inainte de modificare, pentru a pornii aerul conditionat trebuia sa comut pe treapta a III-a ventilatia shi apoi pe treapta a II-a. Uneori pornea doar pentru 3-4s.
  9. Se poate monta un acuator de cca. 15RON shi modifica mecanica astfel incat sa fie posibila deschiderea folosind cheia sau telecomanda. Vezi: http://zmeurat.tripod.com/matiz1.JPG http://zmeurat.tripod.com/matiz2.JPG
 

×
×
  • Create New...