Jump to content

Covidiu

Membru
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

About Covidiu

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    craiova
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    1997
  1. Vand mai multe piese ramase din dezmembrarea unui Espero. Din pacate piesele importante (motor,cutie, radiatoare) nu mai sunt disponibile. Celelalte piese se vand la preturi foarte mici (10-20 RON) deoarece nu imi mai sunt necesare. Pentru mai multe detalii: email: chipirlin_ovidiu@yahoo.com Mobil: 0784 268 104 ( de prefelabil SMS)
  2. M-ar interesa semnalizarile de cielo, cele de pe aripi, daca mai sunt disponibile
  3. Usile s-au dat, raman celelalte piese din lista.
  4. Ok.Pozele o sa le pun luni dupa amiaza.pretul este pentru usile neechipate.
  5. o sa iti trimit poze cel mai sigur in cursul zilei de luni, daca esti de acord.Usile sunt intr-o stare foarte buna, stiu ce vorbesc pt. ca am avut espero 7 ani si stiu ce probleme apar.Cel mai bine sa ne auzim latelefon si discutam despre cum sunt:echipate/neechipate. Se adauga far stanga original, oglinda in stare foarte buna-100ron
  6. Preturi mult negociabile pt. ca vreau sa dau toate pisele deoarece am vandut masina
  7. usile sunt verde metalizat Eu le-am oprit pt ca sunt in stare excelenta spre deosebire de cele care le aveam pe espero la care toata partea de jos era mancata de rugina. Pot da mai multe detalii la tel.
  8. Vand motor 1.5 DOHC 16v stare foarte buna, fara pierderi de ulei, aprox 80.000 km-550ron -pompa frana-150 -modul ABS-150 -alternator-150 -electromotor-150 -delco-130 (ax central original, fara fisuri;capac nou) -usi-150 buc -bara spate-100 -aripa stanga fata-70 Pretul pieselor este negociabil, se ofera reducere la mai multe piese achizitionate (alternator+electromotor+delco=300ron) Dr.Tr.Severin, piesele se pot trimite oriunde in tara. 0762 686 629
  9. anul trecut am incarcat instalatia cu freon la un cielo din 97 iar acum nu mai e nimic.care poate fi problema apropo,stiti de ce patineaza cureaua de ac dupa o anumita perioada de folosire dar numai la turatii peste 2000.La turatii mici cupleaza.
  10. Felicitari initiatorului si din partea mea.Eu am fost nevoit sa fac aceasta operatiune singur pt. ca am avut ghinionul sa mi se duca pompa de apa (garnitura+uzura) cand eram la tara, la aprox.70 km de orice service. Recunosc ca mi-a fost frica la inceput stiind ce inseamna o distributie pusa gresit dar s-a dovedit a fi mai simplu decat ma asteptam. Ca un sfat (desi nu sunt in masura): dupa ce ati montat distributia, rotiti motorul de cateva ori cu ajutorul surubului de la arborele cotit si verificati alinierea reperelor, daca aveti dubii lutai-o de la capat si nu incercati sa porniti motorul decat cand sunteti absolut siguri ca distributia este aliniata.
  11. Foarte util tutorialul! Parerae mea este ca oricine poate sa schimbe distributia la o masina Daewoo.Eu am chimbat la un Espero 1.5DOHC. Indicatii ar fi: -urmati intocmai instructiunile din manualul de service (sau a celor care au mai facut aceasta operatie). -folositi sculele indicate (si de calitate!) -asigurati-va spatiu de manevra (o rampa eventual) -luati unul sau mai multe "ajutoare"
  12. Espero 1.5: acum 2 saptamani am schimbat caloriferul de caldura, cel vechi fiind fisurat si totodata antigelul.Problema este ca baga caldura doar cand masina sta pe loc, de la 30 km in sus baga aer caldut.Termostatul l-am schimbat anul trecut.Am verificat voletul.Ce as putea sa mai verific.
  13. Acum doua zile am schimbat la Espero meu (1.5 DOHC) amortizoarele fata (OPTIMAL Germania), rulmentii din capetele lor, capetele de bara si pivotii; cu toate astea la roata din dreapta fata tot se mai aude o bataie la denivelari. Ce altceva sa mai verific?
 

×
×
  • Create New...