Jump to content

iaexemplu

Membru
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

About iaexemplu

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    iasi
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    1995
  1. Stiu sunetul specific de la etriere. Acuma, partea ciudata e ca sunetul a disparut..mersi oricum de tot.Sper sa nu mai apara
  2. Salut, si la multi ani! Deci s`a confirmat ca acele placute sunt ok,nu stiu ce sa zic,e posibil sa fie de la burduf? are o fisura mica de 5 mm , deci e f mica, nu e o gaura, ci doar ca o taietura.Care sunt consecintele in caz ca nu il schimb acum?
  3. S`au verificat placutele in urma cu o luna odata cu schimbarea unui rulment ,chiar si mecanicul a ramas uimit cand a vazut cat de bine arata placutele, deci eu cred ca sunt ok,lichidul e ok- verificat. E acel zgomot ca si cum s`ar freca 2 bucati de tabla ruginite, oricum pe mine ma face sa ma gandesc ca mai are un pic si sara roata. Offtopic, ma bucur ca ma intrebi , esti un bun "maestru" - nu te muti la iasi?
  4. Gata, a inceput sa ma dispere ,cand trec de 60km/h , masina, mai ales in partea rotilor, scartaie de se aude f tare , plus ca de cand mi`am schimbat amortizoarele nu am simtit diferenta decat in primele 2 saptamani,stie cineva ce are, s`a mai lovit cineva de problema aceasta? Mai tin sa precizez ca lasand masina pe liber de exemplu la 60 km/h , se opreste intr`o distanta destul de mica...100-150 m ..suspectez tamburii, numai ca sunetul respectiv se aude pe fata. Service`urile sunt inchise pana pe 7 ian
  5. iaexemplu

    2011

    Reusite:cielo ,platit chiria in avans 1 an,m`am apropiat mai mult de familie ,amortizoare noi . Nereusite : n`am mai reusit sa`mi iau casa(tanar 23 de ani),n`am castigat la loto Sperante si visuri : casa,nunta,cei dragi aproape(imposibila ultima chestie)
  6. Dimineata cand sa plec,bag cheia in portiera soferului , nu se misca, ma duc in partea cealalta, se deschide usor, ma bag frumos si ma chinui sa ajung in partea mea(din stanga) si pornesc motorul,reusesc sa deschid in cele din urma portiera soferului, si cand vreau sa o inchid, gata nu mai vrea,pana la urma o trag cat pot, si apas "bumbul" de la portiera, a ramas inchisa dar nu total, doar cat tinea siguranta aia,si asa am plecat la drum, si imi intra un frig pe`acolo... ajung unde trebuia sa ajung, vreau sa deschid portiera tragand de "bumb" ca in ala se tinea, si surpriza!!! nu se mai ridica.am dat geamul jos, am incercat pe dinafara sa bag ceva , tot asa , nu se invartea,cand am tras de maner, el a ramas suspendat in aer...mi`am dat seama ca e inghetat, m`am dat iar jos pe partea cealalta...mi`am adus aminte ca am prin portbagaj un spray din ala mic, care dezgheata, am vrut sa deschis si portbagajul .. nu vroia,am vrut sa`l deschid dinauntru (ma chinuisem sa ma intind pana acolo), tot nu vroia . Pana la urma, am intrat iar in masina pe scaunul pasagerului, am vorbit un pic cu Cielo( nu l`am injurat), am intins hotarat mana spre "Bumbul cu capul rosu".. si s`a ridicat usor. Tin sa precizez ca atunci cand am plecat cu masina din parcarea din fata blocului meu, vreo 2-3 vecini erau cu ochii pe mine si nu m`am simtit deloc bine, tot aceeasi impresie am avut`o si acolo unde am oprit cand eram cu portiera intepenita si tinuta doar de siguranta de la portiera..ce sa mai.. "cu rusinea mori de foame"
  7. iaexemplu

    2011

    Offtopic - ce sunt alea Triburi?poate ma apuc si eu, sau poate fac si trebuie sa ma las ?
  8. Pai asta e chestiunea, am 50-50 , cum era inainte, dar de cand l`am schimbat , acum , inainte de vremurile astea reci,se incalzeste f greu, iar in masina dau ventilatorul doar la pozitia "1" nu mai mult,se incalzeste, dar f greu, si doar daca o tin mai turata.
  9. Si mie mi se intampla la fel , dar la mine dureaza f mult pana macar se incalzeste un pic,si se raceste f repede mai ales cand dau drumu la caldura in masina,cineva mi`a spus ca e prea concentrat antigelul, dar mai astept pareri si eu pana sa mai pun niste apa distilata.
  10. merg la cielo? cauciucurile sant de iarna?pana la cat negociezi?
  11. le iau eu tata, numai cum faci sa le trimiti la iasi?da`mi un id ceva
 

×
×
  • Create New...