Jump to content

vmlinuz

Membru
  • Content Count

    86
  • Joined

  • Last visited

About vmlinuz

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 10/20/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.sfstats.net/
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Reghin, Cluj
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Lacetti 1,6 HB Elite WTCC
  • An
    2008
  1. De aceia am cerut 4 autocolante
  2. Kalosu` a primit autocolant:
  3. Nu sunt sigur de asta, dar daca ma gandesc ca un tren de mare viteza trebuie sa invinga si rezistenta aerului si fortele de frecare de pe sine (are destule roti)... Poate nici asa nu consuma mai multe resurse decat un jet. In plus Clarkson e subiectiv in destule cazuri.
  4. Poti sa ignori intrebarea mea, am incercat az sa schimb asa cum ai zis, a 3-a la 40 km/h si nu pot sa zic ca nu are putere, chiar daca mi se pare subturat. Si tu ai si motor de 1.8.
  5. http://www.chevrolet.ro/accesorii-service/...ie-extinsa.html
  6. La 35-40 km/h eu nu schimb a 3-a inca. Ce turatie ai in a 3-a la viteza aia?
  7. Asa, 1 an si ceva limita de kilometri.
  8. Am votat Nu, din alte motive, pentru ca: 1. Nu-mi place cum arata 2. Cred ca se poate face o masina electrica mai buna (autonomie, timp de incarcare, putere) 3. Nu stiu pretul.
  9. Stiu, de aceia am zis ca e offtopic. Totusi, e interesant ca au reusit sa faca o masina electrica performanta, cu autonomie de aprox. 350 km, care arata si bine. Si se incarca mult mai repede(3,5 ore)
  10. Poate offtopic aici, dar tot masina electrica este: http://www.teslamotors.com/ 0-100 km/h in 3.9 secunde. Problema e pretul...
  11. Am avut un incident neplacut aseara. M-am dus dupa prietena mea si am lovit un cos de gunoi in timp ce parcam. S-a indoit caroseria langa farul din spate. Eram obosit si neatent, si n-am observat cosul de pe stalp Urmeaza sa repar masina pe casco candva la inceputul lui mai, pentru ca maine plec in Ungaria pentru o saptamana. Sper sa-l faca bine in service. Saptamana asta am primit si autocolantele (multumesc Mircea).
  12. vmlinuz

    Chevrolet Kalos

    Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de el Tata are un Kalos exact ca al tau, culoare, motor, dotari. Tot cu cauciucuri de 185. Imi plac foarte mult Kalosurile hatch. L-am condus pe al nostru cam 20k km inainte sa iau Lacetti.
  13. Eu asa am citit candva pe siteul Chevrolet ca se poate cumpara garantia extinsa inainte sa ai x km, nu neaparat la cumpararea masinii. Acum m-am uitat pe site dar nu mai gasesc informatia. Cred ca limita era 50k km, dar nu sunt sigur. Trebuie intrebat la vreun dealer,
  14. Am aflat si eu ieri ca nu prea functioneaza stopul de frana la unele loganuri. Aveam in fata un logan 1.6 16v in Turda care a oprit la o trecere de pietoni pentru a lasa oamenii sa treaca. Era drum cu 2 benzi, pe banda 1 circulau mai mult tirurile, noi eram pe banda 2. Aveam in jur de 60 km/h. Cel cu loganul a oprit la trecere FARA sa i se aprinda stopul. Era sa-l lovesc din spate, noroc cu abs-ul, ca l-am ocolit in dreapta si am oprit langa el. Nici nu stiam ce sa fac, sa-l trimit undeva, sa-l claxonez. Omul nu prea avea nici o vina, numai masina lui prost facuta. Noroc ca pe banda 1 nu era nimeni. Pana acum n-am observat faza asta cu stopul de logan, numai am citit pe forum. Putin mai tarziu, tot in Turda(era aglomeratie mare), eram in spatele unui logan de politie. Am zis sa vad daca ii merg stopurile de frana. A oprit la semafor, in coloana, de cateva ori, fara sa clipeasca macar stopul. Bine ca erau si momente cand s-a aprins, deci nu erau arse becurile. De acum incolo depasesc orice logan care este in fata mea, sau tin o distanta de 50-100 m de el.
 

×
×
  • Create New...