Jump to content

ALISA

Membră
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About ALISA

  • Rank
    Membra

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    SIBIU
  • Auto
    CHEVROLET
  • Model
    AVEO 1,2
  • An
    2007
  1. Am fost cu masina la service , mi-a schimbat bucsele de la brat spate, si mi-a zis ca trebuie sa schimb si busca de la caseta de directie. Se poate schimba/cumpara numai bucsa?
  2. e suficient sa ma duc cu talonul masinii si sa cer bucsa amortizoare, la un magazin de piese auto? si daca se inlocuieste bucsa, nu exista mai tarziu nici un fel de "problema" avand in vedere ca vorbim de caseta de directie?
  3. Dupa 3 ani jumatate am ajuns si eu sub Aveo-ul meu (65k), din cauza unei batai pe dr fata. La "testul" cu levierul, pivotul nu are joc si nici bieleta antiruliu (ca a fost schimbata la 40k) dar cand am miscat pe verticala de tija bieletei de directie s-a auzit un zgomot de metal pe metal, in zona marcata in desen. Zgomotul parca devine mai puternic cand rotile sunt virate spre stanga. Este o bucsa sub burduf care se poate inlocui? Sau doar caseta de directie?
  4. Daca ar fi din caseta , n-ar trebui sa o simt in volan?Sau n-are legatura?
  5. Pentru prima oara in 3 ani, a inceput si masina mea sa bata. Zgomotul e undeva in fata, stanga spre mijloc, un cloncanit (nu bataia normala de la suspensie). Bate la denivelari.Am fost cu ea, si mi-au schimbat bieleta anti ruliu, ca cica avea joc, dar tot se mai aude zgomot. E drept ca nu asa de tare ca inainte. Ce ar mai putea fi acolo? Daca fac miscari stanga dreapta pe loc, nu se aude nimic.Si nici nu scade nivelul lichidului servo din recipient.
  6. Nu, n-am alarma.Asta e chestia ciudata. Am fost cu ea la reprezentanta,ajung acolo, o inchid de la telecomanda, intru la ei si le zic, ca masina mea claxoneaza singura.Si ma intreaba:"cum claxoneaza singura" Si nu trec 10 secunde si incepe ...si le zic :"uitati asa" Mi-au zis ca la capota undeva era un contact oxidat.In final au rezolvat-o.Oricum sunt cu ochii pe ea in caz ca o ia razna. Acum nu mai claxoneaza nici cand o inchid.
  7. Eu maine ma duc cu a mea , ca face urat. O inchid de la telecomanda, si dupa 20 min dupa ce ajung acasa , incepe sa claxoneze, cu luminile aprinse. Noroc, ca apas pe chie, o deschid, si se opreste.Dca o inchid cu cheia , normal, de la usa, nu face asa. Nu inteleg care este problema.
  8. Consumul mare poate fi legat de felul cauciucurilor?Ca ma mai uit si la altii, si au alt fel de cauciucuri
  9. Avand in vedere ca sunt sofer de 2 luni...eu zic, ca e bine. Va veni si vremea cand o sa o simt.
  10. Are 3000 km.Eu o conduc prost cica. ) Pai incerc sa verific turometrul mai tot timpul si sa schimb la 3000 ture. Nu-mi iasa tot timpul.O mai gafez
  11. Si a mea ma rupe la consum.Daca o conduc eu, niciodata nu scot sub 10%.Daca o conduce sotul, scoate si 9%.Cica eu o conduc subturata. In afara am facut un drum Sibiu-Iasi si mi-a luat 6,5 %
 

×
×
  • Create New...