Jump to content

andy100

Membru
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

About andy100

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 05/10/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    miu_andrei20

Profile Information

  • Location
    Mangalia RO
  • Interests
    Crazy Driver
  • Din
    Mangalia
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    2005 - august
  • Nr. Inmatr.
    CT-10-AMS
  1. Scuze ca nu am raspuns...deh..munca m-a captat de tot. Inca nu am rezolvat pentru ca nu am avut timp dar acum vreau sa ma duc sa vad ce si cum. @Dj_Dark si eu am crezut ca e de la blocul de climatizare...deia am schimbat-o...si s-a dovedit a nu fi de acolo..oricum mersi de sugestie @ciprian..acum ma duc sa incerc varianta ta..e foarte posibil sa fie deacolo. Daca rezolv postez. o Duminica placuta in continuare...ce a mai ramas din ea. Ok acum revin am incercat solutiile de mai sus..si nimic...cred ca mai ramane sa vad unde duc furtunasele din spatele blocului de climatizare...poate e vreo problema p`acolo. O zi buna in continuare!
  2. salut. Eu am alta problema. Indiferent unde se afla pozitionata ventilatia (picioare, fata, dezaburire) imi baga aer si prin fata...si se aude un fasait. Am schimbat blocul de climatizare. As vrea sa stiu unde duc acele furtunase sau mai bine zis...de unde vin in blocul de ventilatie. Sau are cineva o alta ideee de ce baga aer si pe fata si fasaie?Multumesc.
  3. Salut. Totul se poate rezolva cu o vizita la un service care are un calculator pentru Daewoo...problemele tale pot fi de la mai multe chestii...eu am păți-to de exemplu de la mufa IAC și senzorul de accelerație la Cieloul meu..de exemplu.
  4. @andripopa kitul de geamuri electrice fata nu le mai are sigur ca-s la mine pe masina de asta vara
  5. @Dj Dark: Mersi frumos pentru răspuns. Întradevăr eroarea era de la TPS pe scanner și s-a rezolvat prin curățarea și strângerea clemelor care intra în senzor. Bafta în continuare.
  6. Eu pățesc in fiecare iarna chestia asta cu înghețatul lichidului de parbriz...și când acționez maneta sa arunce apa nici măcar nu se mai aude pompa mergând. Soluția găsita de mine: pus spirt în rezervor peste lichidul de parbriz..scos unul din furtunasele de la duze și tras pe ele lichid și dacă este cazul suflat (iți trebuie plămâni tari pentru asta) pana auzi bulbuci în rezervorul de lichid. La mine merge de fiecare data. Spor la treaba.
  7. Fratilor sa fie TPS? Problema e cam asa din cand in cad ramane turatia la relatiu la 2000 rpm idiferent ca e pornire sau e mers cu ea deja incalzita si deabea dupace scot mufa din TPS isi revine si dupaia o bag inapoi si merge...chiar oprec motorul ca sa se stinga chekul. IAC e curat bec si isi face treaba. Si am inercat si reste si Idle learn. Ce ma sfatuiti sa desfac senzorul TPS si sa incerc sa curat bine si sa curat si clapeta in sine sau sa schimb direct senzorul? Masina e un Cielo din 2005 cu AC si 89.700km in bord. Multumesc anticipat.
  8. Cu markeru nu merge am incercat ..nu adera culoarea si se strange..se fac picatele...dar cu vopsea deaia la 30 ron de pe siteul ala de mai sus ...merge
  9. Merge vopsit acum cu orice..eu le am pe cielo vopsite de un an jumate cu rosu si merg perfect ca doar nu dai 2 kilograme de oja, vopsea, spray ...ce vrei tu...asa ca spor la vopsit si llumia trece ok prin ele se vede rosu dar doar daca se vopsesc uniform si numai o singura mana subtire.
  10. Ok sa-mi zici un preț...și o sa-ți las adresa pe PM.
  11. Salut! Mi-ar trebuii și mie asa pentru un Cielo 8v din 2005: 1. Mufa IAC neapărat sa meargă bine ca a mea cam face figuri 2. Senzorul care știe turația la ralantiu etc...TPS sau cum se numește. 3. Capacul de protecție al ceasurilor de bord...acela transparent ca al meu s-a zgâriat. Poti sa-mi faci un preț pentru astea...și sa-mi zici mai ales dacă le ai. Mulțumesc mult!!!
  12. Salut am si eu o problema cu acest bec. A mers normal de cand am masina si saptamana asta nu s-a mai aprins deloc. Am verificat becul si l-am schimbat pentru ca am zis ca s-a ars, dar surptiza tot nu se mai aprinde. Tin sa precizez ca am scos cesurile cu totul deci am pus corect mufele inapoi. Are cineva vreo idee ce s-ar fii putu intampla?
  13. Mersi frumos . E bine ca stiu acum toate detaliile si pot sa ma apuc de schimbat antigelul din sistem
  14. Dap acum a venit!!! multumesc frumos si ne mai auzim si pentru altele.
 

×
×
  • Create New...