Jump to content

dmitheone

Membru
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

About dmitheone

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 03/25/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    dmitheone

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2003
  • Nr. Inmatr.
    b23ggg
  1. Vand trusa Yato 94 piese pret 320 ron. Trusele sunt ale unui prieten pe care il ajut sa le vanda asa ca nu putem negocia!Doar pentru Bucuresti este valabil anuntul.
  2. Saptamana asta mi-am schimbat caloriferul din aeroterma.totul a decurs foarte bine cu toate ca e foarte mult de munca(dar nici sa dau 500 ron manopera la service nu am vrut)!Am finalizat lucrare spre uimirea mea nu mi-a ramas nici un surub in plus totul s-a imbinat ca la inceput(parca mai bine).Am pornit motorul totul a functioneat cum trebuie numai ca in momentul in care am plecat la un test am observat ca nu imi functioneaza vitezometrul!Am zis ca o sa mai demontez odata ceasurile sa verific si am plecat la un alt drum!Numai ca mi s-a aprins becul de check engine!Din ce am citit mai sus la colegul julianvibob cred ca si in cazul meu este de la cablu!Am desfacut cablul si as vrea sa imi explice cineva daca acest cablu nu ar trebui sa aibe in interiorul lui un "cablu" care sa invarata mecanismul ceasului!Imi explica si mie cum ar trebui sa fie acel cablu si daca asta ar fi motivul pt care se aprinde check engine?
  3. Am si eu aceeasi problema in sensul ca mi s-a spart din ce var radiatorul aerotermei!Din ce am vazut in manual trebuie sa demontez tot bordul pt a ajunge la aeroterma!Imi puteti oferii va rog si mie mai mult detalii despre aceasta operatie va rog frumos!Am intampinat si o problema cu volanul in sensul ca nu il pot scoate oricat as incerca sa misc de el in orice directie!Are un fel de piedica cumva? Orice informatie e binevenita!Va multumesc.
  4. M-am lovit si eu de aceeasi problema!Nu pot scoate sub nici o forma volanul!Am tras de el in toate directiile, ... si nu am reusit!Exista o piedica ceva, pt ca nu imi dau seama ce pot sa mai fac!Astept un rapsuns urgent deoarece am bordul aproape demontat pt a scoate radiatorul aerotermei si nu mai pot utiliza masina! Va multumesc
  5. Salutare! Din pacate nu am vesti foarte bune.. cel putin pt mine!la un drum in afara orasului in hopuri mai mari din pacate aceste cauciucuri mi-au atins in buza aripi de pe spate... acum nici nu stiu ce sa mai fac sa incerc sa modific acel pasaj sau sa revin la 155...Si arcurile mele sunt cam uzate sunt constient de lucrul asta..
  6. eu am dat 50 ron pe un cauciuc(matador) nou nout!
  7. Eu am optat pt aceasta varianta pt ca am gasit aceste cauciucuri la un pret foarte bun!Acum nu pot sa spun ca recomand cuiva ce am facut eu dar va spun ca se pot monta!
  8. Astazi am montat si eu pe spate cauciucuri de 165/70/13 si am probat cu 3 persoane pe spate dintre care una statea in portbagaj si balansa masina!Cauciucul intra sub aripa dar nu atingea pe nicaieri!Confirm si eu ca nu ating!
  9. care este valoarea maxima pt consumatori in stand by(alarma,casetofon)
  10. Si mai mult ca sigur o sa iti curga si mai tare daca ii pui antigel cu toate ca nu e recomandat sa ai numai apa!Eu la fosta dacie am avut un radiator care nu dadea nici un semn ca ar avea vre-un por cand aveam numai apa in instalatie!Cand am facut concentratia normala cu antigel au inceput sa iasa la iveala niste pori si se vedea ca este spart!
  11. Salut! Imi spune si mie cineva la 3000rot/m ce viteza am in fiecare treapta. deoarece nu stiu exact ce am facut dar luna aceasta mi-a sarit consumul la 8,8% in oras! Multumesc anticipat
  12. Salut! m-ar interesa sa imi montez si eu niste ceasuri indicatoare in special pentru presiune ulei dar nu stiu daca sonda montat poate sa imi ofere aceste informatii!Aveti idee cum as putea sa procedez?
  13. inca nu ca poate mai gasesc speranta moare ultima!
  14. Chiar nu mai gasesc pe nicaieri 75w85!Din intamplare daca vedeti la un magazin anuntati-ma si pe mine!
 

×
×
  • Create New...