Jump to content

docclaudiu

Membru
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

About docclaudiu

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    craiova
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    spark
  • An
    2007
  1. Si merg ok anvelope de 155/65 , dar as putea sa pun si mai late ? Cam de cat pot sa pun pe ele , ma refer la jantele de 13 5 j , ca dimensiune a anvelopei ?
  2. Dar de jante conteaza 4,5 j fata de 5 j , daca se potrivesc la prezoane la ce mai trebuie sa fiu atent .
  3. Stiu dar vreu sa te intreb , am 2 jante pe 13 dar in loc de 4,5 j ca la matiz sunt 5j , daca se potrivesc la prezoane , ar merge sa pun cauciucurile de vara pe ele si pe jantele originale sa pun 145/70 . Dar daca pe fata am 145/70 si pe spate 155/65 influenteaza tinuta de drum ? Multumesc de raspuns .
  4. De ce sa iau jante , vreau sa le pun pe cele originale , sunt tot r 13 . Nu merg pe cele originale ?
  5. Azi am luat si eu cauciucuri 145/70 , pentru iarna dar numai pentru fata , cam cand ar trebui sa le pun , sa mai astept sa se raceasca vremea ? Este vreo problema daca pe spate am 155/65 ?
  6. As fi si eu interesat de 2 jante fara cauciucuri , daca le mai ai si la ce bani ?
  7. Salut , as fi si eu interesat de 2 jante de matiz , cam cat ar costa , sa arate acceptabil .
  8. Salut . Revizie pentru Spark 0,8 fara aer conditionat , 15 000 km , la Timisoara doar 450 lei , in conditiile in care a durat 2 ore fix si baietii au fost foarte seriosi . Treaba a fost facuta excelent . La Craiova ma costa peste 600 lei . Bravo pentru seriozitate celor de la Timisoara .
  9. Salut la toata lumea . Am un Spark 0.8 si trebuie sa fac revizia de 15 000 . La Craiova nu sunt multumit de Rucom si am inteles cand am intrebat ca ma costa 680 lei minim . De serviceul de la Timisoara ce stiti ca tot am trecere pe acolo si pot sa imi fac revizia la ei , oricum am inteles ca este mai ieftin . Placutele de frana la cat trebuie schimbate si daca nu am aer conditionat inseamna ca nu am filtru de polen . Multumesc in avans .
  10. Am tras usor de frana de mana cand mergeam incet si ai dreptate se aude de la rotile spate. Am fost la service si baietii de acolo au zis sa nu imi fac griji ca la 8000 km nu au cum sa se fi dus franele pe spate , precizez ca franele tin foarte bine . Am facut programare pt o verificare si ca sa le curete. Poate fi adevarat ca asa scartaie franele pe spate la unele masini? Asa ziceau la service , si imi e frica sa nu ma duca cu zaharelul . Astept sfaturi si multumesc in avans
  11. Am mai scris dar nu am primit raspuns. Acum 2 zile scoteam masina din garaj si fiind usor in panta am auzit un zgomot ascutit de la rotile spate. am 8000 km jumatate in afara orasului . am un spark de 0,8 si alte probleme nu are, franele tin foarte bine. Evit sa ma duc la service pana la revizie , nu imi plac cum lucreaza baietii de loc si la frane nu am chef de belele. Multumesc in avans. PASTE FERICIT la toata lumea
  12. Salut am si eu o nedumerire , am un spark 0,8 si de aproape 2 saptamani dimineata in special dar nu numai atunci cand franez foarte usor se aude un zgomot ascutit cred ca de la frane . Pana acum am 7000 km si jumatate in afara orasului unde nu prea folosesc frana ca in oras. Zgomotul pare genul metal pe metal. sa merg la service doar pt asta sau sa o las in pace. Mentionez ca am mai avut probleme in service si nu ma plac baietii de loc. Multumesc in avans
  13. pe aeroport vin multi din club craiova . va intalniti undeva? as veni si eu da doar sa privesc
  14. ceva timp inseamna mai mult de 2 luni ca eu merg asa de 6 luni de cand am masina noua si sunt acolo camerele dinainte. pana acum nimic . si nici la altii? mai am o rugaminte inteleg ca faci bucurestiul des cum fac sa fac rost de un autocolant cu chevrolet . tu vi la intalniri la craiova ca eu vreau sa incep sa vin si eu si nu cunosc pe nimeni si e nasol sa vin pur si simplu .
  15. mi-zis cineva ca la selgros ar fi una ca a primit el amenda si se vedea de sus. sa il cred sau nu? am vazut ca unii isi dau cu parerea ca sunt radare si sunt pe un site si ca fac 2 poze , masoara distanta si calculeaza viteza. eu stiu ca sunt de cateva luni bune si am avut viteza de multe ori . dar unde ar veni amenda la adresa din carnet sau din buletin? pana acum nu am primit nimic acasa si nici prieteni buni nu au primit ca sa ii cred
 

×
×
  • Create New...